Olaya sadece arkadaş ile konuşmak gözünden bakılmışş. Forum görevliliğindeyken ileti kaldırdığım zaman veya bir şikayet üzeriden uyarı vereceğim zaman bunu kişisel ileti ile kullanıcıya iletiyordum ve sürekli olarak ileti sınırına takılıyordum. Bunların haricinde, kişisel ileti üzerinden gönderilen IC e-posta rolleri veya IC davetiyeler de çoğu zaman ileti sınırına takılabiliyor. Yani olaya arkadaşlarla sohbet etmek üzerinden bakıp "parka gidin dondurmanızı yiyip muhabbet edin desteklemiyorum" demek yanlış, bir eksiği veya zararı varsa desteklemezsin zarar vermeyen bir şey için bu kadar polemiğe girmeye gerek yok.
Ben bu sınıra takılıyordum da niye ARGE açmadım? Bu sistemin yapılabilir olduğundan emin değilim, daha önce oynadığım roleplay sunucularının forumlarında da bu hatayla karşılaşıyordum ve bunun değiştirilemez olduğunu düşünmüştüm.
Bunların haricinde olayı forumdaki konulara ileti atmak ile karıştıran kişiler olmuş, olay konuya değil kullanıcıya özel ileti atmak. "Buna rağmen forumda çok konuşuyorsun, kapat çeneni sınıra takılmazsın" tavrındaki iletileriniz pek de nazik olmamış. Bir öneri konusunda bu kadar agresifleşmeye gerek yok; saygı, sevgi ve barış içinde olalım.