Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

DM azalması için ar-ge

Başlatan Jilet, 16 Haziran 2020, 11:50:57
Okunma sayısı 1240 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: DM azalması için ar-ge
« Yanıtla #30 : 16 Haziran 2020, 16:01:11 »
Ben tek çözüm yolunu sundum diğer argeler boş işe yaramaz ban felan.İsteyen destekler isteyen desteklemez.Kışkırtıcı yorum veya havalı gözükmek için boş yorum atmayın.
Çözüm yolu pahalı olması değil silah bulunma oranını düşürmek. Buda silah tüccarını ortadan kaldırmak.
Silah oranı düşürülmeli veya düşürülmemeli gibi şeyden bahsetmedim ben.Ban v.b gibi durumlardansa fiyat artarsa 40  binlik ak için q atanlar 60-70 binlik ak ile sıkmaya cesaret edemez.DM cilere tek çözüm yolu bu ban felan hikaye daha iyisini bulan varsa getirip göstersin kapatalım argeyi.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #31 : 16 Haziran 2020, 16:02:48 »
Ben tek çözüm yolunu sundum diğer argeler boş işe yaramaz ban felan.İsteyen destekler isteyen desteklemez.Kışkırtıcı yorum veya havalı gözükmek için boş yorum atmayın.
Çözüm yolu pahalı olması değil silah bulunma oranını düşürmek. Buda silah tüccarını ortadan kaldırmak.
Silah oranı düşürülmeli veya düşürülmemeli gibi şeyden bahsetmedim ben.Ban v.b gibi durumlardansa fiyat artarsa 40  binlik ak için q atanlar 60-70 binlik ak ile sıkmaya cesaret edemez.DM cilere tek çözüm yolu bu ban felan hikaye daha iyisini bulan varsa getirip göstersin kapatalım argeyi.
40 bin ile 60 binin arasında fark yok sunucu para kasmak çok zor değil. Ekonomi bozar dediğin şey ayriyeten. (Goldvip uçurumu ortaya çıkar iyicene) Ondan desteklemiyorum.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #32 : 16 Haziran 2020, 16:06:39 »
40 bin ile 60 binin arasında fark yok sunucu para kasmak çok zor değil. Ekonomi bozar dediğin şey ayriyeten. (Goldvip uçurumu ortaya çıkar iyicene) Ondan desteklemiyorum.
Dediğim gibi başka çözüm yolu yok silah fiyatının artmasından.40 binlik ak için adamlar q atıyor kaybetmemek için 70 binlik silah gözlerine batar.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #33 : 16 Haziran 2020, 16:14:43 »

Çevrimdışı mvo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jairo Inoue Lv.19
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ağustos 2022, 23:07
Toplam oynama: 58 gün, 11 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #34 : 16 Haziran 2020, 17:27:50 »
Dm ci olmayan illegallerin suçu ne?
Alakasız yorum.Para çok rahat bulunuyor zaten loto,kumar,tır,ticaret v.b  ,sunduğum çözüm yoluyla dm oranı yarıya iner tüm oyuncular rahatlar.M4 üzerinden örnek veriyorum m4 alacak bi sürü parası olan arkadaşlar var ama m4 kaybetmekten korkuyor herkes bir kaç kişi hariç kimse m4 ile taramıyor.40 binlik ak için q atanlar var birde 60-70 binlik akyle sıkmaya korkar bunlar.
loto şansa bağlı oynamıyom
tıra zaman yok
kumar oynamıyom
ticaret yapıon ama illa bi sey gidiyo ak vb

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter: