Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Erjon_Agron - CK Talebi

Başlatan RTE, 15 Haziran 2020, 14:25:53
Okunma sayısı 3423 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kheyzboii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rio Ernesto Lv.15
Köken: Meksikan
Son giriş: 28 Nisan 2022, 20:02
Toplam oynama: 44 gün, 12 saat
Birlik: ******* ***TED
Ynt: Erjon_Agron - CK Talebi
« Yanıtla #40 : 21 Haziran 2020, 21:49:05 »
Erjon Agron, adlı şahıs aktif bulunduğum birliğin bölgesine gelerek sol tarafta ''NASHVİLLE'NİN'' hoodu gözükmesine rağmen aktif birliğimizin mekanında ''öldürürüm'' ''öldürmeden önce haber veriririm'' gibi terimler kullanıyor...

CK edilmek için geçerli bir sebeptir!

Kanıtlar; https://cdn.discordapp.com/attachments/539892295118487602/724302404060708874/sa-mp-366.png
kesinlikle ck onayı verilecektir benim arkadaşım zaten bu sebepten ötürü ck oldu daha 2 hafta önce

Çevrimdışı RTE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Nisan 2024, 14:49
Toplam oynama: 213 gün, 22 saat
Birlik: ***** ***ncy
Joe Tiger Lv.29
Son giriş: 30 Ekim 2023, 12:55
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #41 : 21 Haziran 2020, 22:07:41 »
Konuya @Hydraizm ve @Turkz bekleniyor.

Çevrimdışı Masdenk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Polina Munoz Lv.27
Son giriş: 20 Şubat 2024, 23:16
Toplam oynama: 183 gün, 15 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 17 Şubat 2023, 21:07
Toplam oynama: 2 gün, 11 saat
Son giriş: 03 Temmuz 2023, 21:29
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 12 Mart 2023, 19:46
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
« Yanıtla #42 : 22 Haziran 2020, 09:46:07 »
" Klana üye kişilerin hepsi CK+ yazdığı için herkes destekliyormuş gibi gözükmüş :) "

Olay sizin hood bölgeniz içerisinde gerçekleşmemiş sizin dediğiniz kadarıyla "Olay, sizin ait olduğunuz
birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır" , aranızda düşmanlık var bu sarjor olayı ck olması gerektirecek bir durum değil. Fear-RP durumunu aşıcak bir şey yapmamış, yetkilininde aynı kararı vereceğine eminim. CK olması gerektirecek bir durum yok bence, nediyim arkadaşlar istediğinizi alırsınız umarım :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lucas Blume Lv.19
Son giriş: 28 Eylül 2020, 13:33
Toplam oynama: 75 gün, 13 saat
« Yanıtla #43 : 22 Haziran 2020, 10:24:44 »
Bence kendi rızan ile ck çek, çünkü talep onaylanacaktır. Büyük bir ihtimal bu.

Çevrimdışı koiwyr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Aralık 2021, 20:05
Toplam oynama: 31 gün, 5 saat
Birlik: ******* ***TED
« Yanıtla #44 : 22 Haziran 2020, 15:19:51 »
Admin bekliyoruz +

Çevrimdışı Hog Butcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 05 Haziran 2023, 20:34
Toplam oynama: 130 gün, 12 saat
« Yanıtla #45 : 22 Haziran 2020, 21:49:00 »
" Klana üye kişilerin hepsi CK+ yazdığı için herkes destekliyormuş gibi gözükmüş :) "

Olay sizin hood bölgeniz içerisinde gerçekleşmemiş sizin dediğiniz kadarıyla "Olay, sizin ait olduğunuz
birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır" , aranızda düşmanlık var bu sarjor olayı ck olması gerektirecek bir durum değil. Fear-RP durumunu aşıcak bir şey yapmamış, yetkilininde aynı kararı vereceğine eminim. CK olması gerektirecek bir durum yok bence, nediyim arkadaşlar istediğinizi alırsınız umarım :)

''CK +'' yazanlardan senin tabirinle, ''klanımızdan, birliğimizden'' ''değildir'' Bu konuya açıklık getireyim, zaten düşmanlık mevcut tek başına neyine güvenerek gelerek yere şarjor bırakıyor ve yok öyle yaparım yok gidiceğiniz yeri gösterdim falan gibisinden laflar kullanıyor? Yaptığı yanına kâr kalamaz! Biraz olaylara realistik bakmayı deneyin. İl-legal bir zenci konseptli bir birlik yönetiyoruz biri mahallene gelip bu terimleri kullanırsa yok ''gidiceğiniz yeri gösterdim'', ''Yok ben öldürmeden önce haber veririm'' gibi terimler kullanılıyorsa, üstelik tek başına ise bunu duyan set lideri bu adamı sonuna kadar ''CK'' etmek isteyecektir-ki, zaten'de hakkıdır CK.

Perseus Bakers, olaylara bi' açıdan bakmışsın bir kaç farklı açıdan bakmayı dene.
Mahalleye elini kolunu sallayarak gelicek, ''Yok öldürürüm'' gibi terimler kullanıyor farkında mısın? ''Yok gidiceğiniz yeri gösterdim'' vb. terimler kullanıyor SS'lerde mevcut. Sadece şarjor bırakmaya bakmışsın. Olayı genel olarak süzgecinden geçir anlarsın.

Çevrimdışı Masdenk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Polina Munoz Lv.27
« Yanıtla #46 : 23 Haziran 2020, 20:35:46 »

''CK +'' yazanlardan senin tabirinle, ''klanımızdan, birliğimizden'' ''değildir'' Bu konuya açıklık getireyim, zaten düşmanlık mevcut tek başına neyine güvenerek gelerek yere şarjor bırakıyor ve yok öyle yaparım yok gidiceğiniz yeri gösterdim falan gibisinden laflar kullanıyor? Yaptığı yanına kâr kalamaz! Biraz olaylara realistik bakmayı deneyin. İl-legal bir zenci konseptli bir birlik yönetiyoruz biri mahallene gelip bu terimleri kullanırsa yok ''gidiceğiniz yeri gösterdim'', ''Yok ben öldürmeden önce haber veririm'' gibi terimler kullanılıyorsa, üstelik tek başına ise bunu duyan set lideri bu adamı sonuna kadar ''CK'' etmek isteyecektir-ki, zaten'de hakkıdır CK.

Perseus Bakers, olaylara bi' açıdan bakmışsın bir kaç farklı açıdan bakmayı dene.
Mahalleye elini kolunu sallayarak gelicek, ''Yok öldürürüm'' gibi terimler kullanıyor farkında mısın? ''Yok gidiceğiniz yeri gösterdim'' vb. terimler kullanıyor SS'lerde mevcut. Sadece şarjor bırakmaya bakmışsın. Olayı genel olarak süzgecinden geçir anlarsın.

Tabiki her açıdan bakarım, benim yorumum bu hood onaylı mekanınızda veya aşırı derece fear-rp bozacak bir şey yaptıysa kanıtlarınıza bakarak desteğimi veririm, burada sende 1 kişisin oda fear-rp'lik bir durum yok olduğunuz ortam bir hood bölgeside değil.

Yaptığınız yazıları sade şekilde yazabilirsiniz.

Ayriyetten kişiler sizin birlik ve dostunuz olduğu aşikar "****** ****sto , ******** *****ter" yorum yapanlar bu 2 klana üye :)

Uzatmaya gerek yok admin gelip sonuçlandıracak boşa 4 sayfa olmuş olay 2 kişi arasında olmuş tüm birliğiniz yazıyor :D

Çevrimdışı Hog Butcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #47 : 23 Haziran 2020, 21:18:04 »

Tabiki her açıdan bakarım, benim yorumum bu hood onaylı mekanınızda veya aşırı derece fear-rp bozacak bir şey yaptıysa kanıtlarınıza bakarak desteğimi veririm, burada sende 1 kişisin oda fear-rp'lik bir durum yok olduğunuz ortam bir hood bölgeside değil.

Yaptığınız yazıları sade şekilde yazabilirsiniz.

Ayriyetten kişiler sizin birlik ve dostunuz olduğu aşikar "****** ****sto , ******** *****ter" yorum yapanlar bu 2 klana üye :)

Uzatmaya gerek yok admin gelip sonuçlandıracak boşa 4 sayfa olmuş olay 2 kişi arasında olmuş tüm birliğiniz yazıyor :D

1.si Bizim birliğin son üç harfi ''ter'' ile bitiyor.
Diğer bu elemanın ck edilmesini destekleyen kişilerinki ise ''Sto'' diye bitiyor bunlara bakıp hâlâ bizim birlikten olduğunu iddia ediyorsun ya haline gülüyorum. Üstelik isteyen destekler istemeyen desteklemez. Bu kadar basit.
Olayın 4/1'ini bile bilmiyorsun daha konuşuyorsun.

Çevrimdışı Hog Butcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #48 : 23 Haziran 2020, 21:20:30 »
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=107888.0 Al incele bu linki şahıs küfür ediyor diye açtığım ck talebi kabul edildi. Küfür ettiği için adam IC'de elime düştüğü an CK edebilirim.

Erjon konusu ise adam ''öldürürüm'' ''yok ben öldüreceğim adama önceden haber veririm'' gibi küfürden daha tehtid vari konuşuyor aktif birlik mekanında. CK onaylanmaması için herhangi bir sebep yok.

Çevrimdışı Masdenk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Polina Munoz Lv.27
« Yanıtla #49 : 23 Haziran 2020, 21:40:29 »
"sto, ter" sizsiniz bu bariz belli neyse konumuza dönelim usluba uygun.

Senin link olarak attığın şikayet ile bu aynı şey değil orada adam sizin elinize düşmüş Fear-RP kurallarına uymamış ck olması normal. Bu şikayette adam sizin elinizde değil 1-1 laf dalışı hood onayı yok, dediğin diğer konu fear-rp uymadığı takdirde ck izni verilir tabiki.