1- Bence yasa dışı petrol rolleri sadece küçük kasaba ve köylerde olmalı destekliyorum. bümbüyük Santos'a kaçak petrol getirmek ve satışını yapabilmek biraz mantık dışı olur. Arap rollerini desteklemiyorum, müslümanlık(Din hakkında savaş veya tartışma) terör rolleri ve troll olarak bu rolleri yapan değişik insanlar olucaktır.
2- Altın ve diğer rezerveler çıkartılabilir ama bunun piyasasını bir birlik değiştirmesi veya oynaması saçma olur, kendi çıkarları için kullanabilirler. Fiyatını bence adminler ayarlayabilir, çıkar gibi durumlarda en aza indirilir. destekliyorum.
3- Silah ve uyuşturucunun yanında petrol ve doğalgaz kaçakçılığı gibi roller yapılabilir, illegallerin tırcılık yapması şahsen saçma geliyor. Rol çeşitliliğini her türlü destekliyorum.
4- Rpg ve bomba server için aşırı olur ve diğer onaysız birliklere karşı bir avantaj olacağından 4'ü desteklemiyorum.
5- Patlatma rolleri de aşırı kaçabiliceğinden 5'i de desteklemiyorum, maalesef.
6- Rol çeşitliliği serverin oynanabilirliğini ve kalitesini kanıtlar, değişmesi lazım. Çimento gibi roller kökten kaldırılmalı, adam bir araç ile Car Ramming atıyor sonra Forum görevlileri kanıt yetersizliğinden şikayeti kapatıyor. Rol olabilicek birkaç meslek gelmeli mesela olta ile balık avlarken yanındaki insanlar ile muhabbet edebilirsin veya 4-5 kişi bir balıkçı teknesine atlayıp rol yapabilirsiniz. Destekliyorum.
Kısacası abartı şeyler harici tam destek.