Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Lâ Italiano Mafia - Bâldini Organize Suç Örgütü

Başlatan Mastasor, 05 Haziran 2018, 20:00:56
Okunma sayısı 3289 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mastasor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:05
Toplam oynama: 10 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Lâ Italiano Mafia
« Yanıtla #10 : 06 Haziran 2018, 00:37:43 »

Çevrimdışı Mastasor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 06 Haziran 2018, 00:38:37 »
Birliğinize gelmeyi ve IC olarak tanışma rolünü yapmayı planlıyorum, kabul eder misiniz?
Beğendiğim bir konsept  ;D

Tabiki, kapımız her zaman herkese açık, gelebilirsiniz :)

Çevrimdışı AIMECARTER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 00:10
Toplam oynama: 117 gün, 10 saat
« Yanıtla #12 : 06 Haziran 2018, 00:39:34 »
Başarılar dilerim

Çevrimdışı Rannegan12

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:18
Toplam oynama: 32 gün, 9 saat
« Yanıtla #13 : 06 Haziran 2018, 00:40:45 »
Gönderilen yanıtlara kısa süre içerisinde cevap veriyorsunuz, sanırım forumda aktifsiniz :D

Çevrimdışı Mastasor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 06 Haziran 2018, 00:41:24 »

Çevrimdışı Mastasor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 06 Haziran 2018, 00:41:53 »
Gönderilen yanıtlara kısa süre içerisinde cevap veriyorsunuz, sanırım forumda aktifsiniz :D

Elimizden geldiğince aktif olmaya çalışıyoruz. :)

Çevrimdışı Wehrmacht

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Aralık 2020, 23:28
Toplam oynama: 23 gün, 3 saat
« Yanıtla #16 : 06 Haziran 2018, 15:35:34 »
Rütbelendirmelerde hatalar var.
1. Associate'ler illegal kişilerdir, fakat aileye girip Made Man olmaları için kendilerini kanıtlayıp bir kefil bulmaları gerekir.
2. Soldier'lar artık Made Man olmuştur, yeminlerini etmişlerdir. Capo'nun adamları olmuşlardır.
3. Enforcer tetikçidir, doğru demişsiniz. Fakat tetikçi ailenin bir üyesi olmak zorunda değildir. İtalyan mafyasında İtalyan olma zorunluluğu vardır fakat Enforcer'lar için bu zorunluluk yoktur. Onlar para için belirli bir ailenin veya her ailenin işlerini yaparlar
4. Capo, Soldierlardan sorumludur. Soldierlara görevler verir, onları yönetir. Kişi kısıtlaması VARDIR. Bir ailede 2, bilemedim 3 Capo olur.
5. Advisor, (İtalyan mafyasısınız, Consigliere yapmanızı öneririm bu rütbeyi) Don'a en yakın kişidir. Don'a fikirlerini sunar, daha sağlıklı kararlar almasında yardımcı olur. Aynı zamanda aileyi resmi göstermeye çalışır ve diğer ailelerle huzuru sağlamaya çalışır.
6. Underboss, Don'un emirlerini alır ve Capo'ya gönderir. Kısacası illegal faaliyetlerin çoğundan o sorumludur.
7. Boss (Don yapmanızı öneririm.), ailenin kurucusudur. Her türlü hükmü o verir.

Dediğim gibi rütbelendirmelerde sorun var, onun dışında hikaye oldukça basitleşmiş, klasik. Tam olarak becerebilir misiniz bilemiyorum, ama ne diyeyim, umarım beni yanıltırsınız. :)

Çevrimdışı Mastasor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 06 Haziran 2018, 15:58:01 »
1. Associate'ler illegal kişilerdir, fakat aileye girip Made Man olmaları için kendilerini kanıtlayıp bir kefil bulmaları gerekir.
2. Soldier'lar artık Made Man olmuştur, yeminlerini etmişlerdir. Capo'nun adamları olmuşlardır.
3. Enforcer tetikçidir, doğru demişsiniz. Fakat tetikçi ailenin bir üyesi olmak zorunda değildir. İtalyan mafyasında İtalyan olma zorunluluğu vardır fakat Enforcer'lar için bu zorunluluk yoktur. Onlar para için belirli bir ailenin veya her ailenin işlerini yaparlar
4. Capo, Soldierlardan sorumludur. Soldierlara görevler verir, onları yönetir. Kişi kısıtlaması VARDIR. Bir ailede 2, bilemedim 3 Capo olur.
5. Advisor, (İtalyan mafyasısınız, Consigliere yapmanızı öneririm bu rütbeyi) Don'a en yakın kişidir. Don'a fikirlerini sunar, daha sağlıklı kararlar almasında yardımcı olur. Aynı zamanda aileyi resmi göstermeye çalışır ve diğer ailelerle huzuru sağlamaya çalışır.
6. Underboss, Don'un emirlerini alır ve Capo'ya gönderir. Kısacası illegal faaliyetlerin çoğundan o sorumludur.
7. Boss (Don yapmanızı öneririm.), ailenin kurucusudur. Her türlü hükmü o verir.

Dediğim gibi rütbelendirmelerde sorun var, onun dışında hikaye oldukça basitleşmiş, klasik. Tam olarak becerebilir misiniz bilemiyorum, ama ne diyeyim, umarım beni yanıltırsınız. :)

Uyarılarınız için teşekkür ederiz.

Çevrimdışı Mastasor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 06 Haziran 2018, 16:00:22 »

Ayrıca hikayeniz basit olmuş derken ne demek istediğinizi anlayamadım, yani nerede hata var? Veya eksiklik.

Çevrimdışı Wehrmacht

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Aralık 2020, 23:28
Toplam oynama: 23 gün, 3 saat
« Yanıtla #19 : 06 Haziran 2018, 17:04:31 »
Ayrıca hikayeniz basit olmuş derken ne demek istediğinizi anlayamadım, yani nerede hata var? Veya eksiklik.

Klasik bir hikaye, yani babalarının birbirlerini tanıdığı iki arkadaş, hırs ve güç için ailesini öldüren bir çocuğun, arkadaşı ile illegal işlere bulaşarak yükselişe geçmesi. Ve daha sonrada işleri yolunda gitmedikleri için farklı bir ülkeye taşınmaları. Anlıyacağınız biraz klişe bir hikaye demek istemiştim. Ama klişe olması illa kötü olcağı anlamına gelmez. Ve aynı zamanda, İtalyan mafyası gelenekçi bir mafyadır. Anlayacağınız ağır rol yapmanız gerekir. Yani şimdiden hatırlatayım dedim, daha önce açılmış sırf hood basmak yada adam öldürmek için açılmış birlikler gibi değillerdir.

Bu arada daha önceki ve şimdiki yazdıklarımda iğnelemek gibi bir amacım yoktur. Sadece İtalyan mafyası rollerinin hakkını veren bir birliğin açılmasını istiyorum.