Rütbelendirmelerde hatalar var.
1. Associate'ler illegal kişilerdir, fakat aileye girip Made Man olmaları için kendilerini kanıtlayıp bir kefil bulmaları gerekir.
2. Soldier'lar artık Made Man olmuştur, yeminlerini etmişlerdir. Capo'nun adamları olmuşlardır.
3. Enforcer tetikçidir, doğru demişsiniz. Fakat tetikçi ailenin bir üyesi olmak zorunda değildir. İtalyan mafyasında İtalyan olma zorunluluğu vardır fakat Enforcer'lar için bu zorunluluk yoktur. Onlar para için belirli bir ailenin veya her ailenin işlerini yaparlar
4. Capo, Soldierlardan sorumludur. Soldierlara görevler verir, onları yönetir. Kişi kısıtlaması VARDIR. Bir ailede 2, bilemedim 3 Capo olur.
5. Advisor, (İtalyan mafyasısınız, Consigliere yapmanızı öneririm bu rütbeyi) Don'a en yakın kişidir. Don'a fikirlerini sunar, daha sağlıklı kararlar almasında yardımcı olur. Aynı zamanda aileyi resmi göstermeye çalışır ve diğer ailelerle huzuru sağlamaya çalışır.
6. Underboss, Don'un emirlerini alır ve Capo'ya gönderir. Kısacası illegal faaliyetlerin çoğundan o sorumludur.
7. Boss (Don yapmanızı öneririm.), ailenin kurucusudur. Her türlü hükmü o verir.
Dediğim gibi rütbelendirmelerde sorun var, onun dışında hikaye oldukça basitleşmiş, klasik. Tam olarak becerebilir misiniz bilemiyorum, ama ne diyeyim, umarım beni yanıltırsınız.