Sizinle rol yaptım fakat bir kaç eleştirici yapıcağım noktalar var;
1-"Ha" kelimesini kullanmayın, itici duruyor.
2-Sizinle rol yaparken bazı arkadaşlar etrafta bunnyhop yapıyorlardı, bunu gören herkes rahatsız olacağını düşünüyorum.
3-Rol çevirdiğiniz alanın içinde pahalı araçlara rastladım, sizlere ait sanırım.Bir Ghetto zenci rolü yapan bir insanın altında pahalı araç olması çok saçma.
Bunların önüne geçebilirseniz iyi olur, başarılar.
1- "He" kelimesi kökeni türkçe olduğundan dolayı onun yerine "Ha" deniliyor. Zaten bu adamlar zenci, Crips çetesini temsil ediyorlar. Adamlar sivil rolü yapmıyorlar, sokağına gelen birisine zaten normale nazaran biraz daha itici/kaba gözükmeliler. Resmileşmiş zenci kelimesi bu.
2- Bunny genel olarak herkes yapıyor, bana bunny yapmayan adam göster desem gösteremzsin. Bu sebepten bence ufak tefek şeylere takılmamak gerek.
3- Eskiden bende senin ile aynı fikire sahiptin, bunun için bir şikayet bile oluşturmuştum. Fakat ret edildi. Oynadığımız bir oyun ve istediğimiz gibi oynama hakkımız var. Sonuçta bir oyun platformu, bu kadar abartmaya gerek yok. Ghetto demek fakir, hurda araçlara binmek anlamına gelmiyor. Bu düşünce akışından genel olarak sunucunun çıkması lazım. Adamlar uyuşturucudan, silah ticaretinden vs. parayı kırıyorlar. Her şeyi onaya bağlamayın.