Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Valley Hi Gangster Crips, Ganton Boulevard

Başlatan madfinch, 03 Haziran 2020, 17:34:59
Okunma sayısı 98149 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı madfinch

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Pope Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Aralık 2023, 17:00
Toplam oynama: 115 gün, 1 saat
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 21:30
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: 66 East Coast Crips
« Yanıtla #640 : 10 Temmuz 2020, 15:20:28 »

Çevrimdışı madfinch

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Pope Lv.26
« Yanıtla #641 : 10 Temmuz 2020, 15:48:55 »

Çevrimdışı McxM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Ekim 2022, 22:55
Toplam oynama: 182 gün, 19 saat
Birlik: ****NOV
« Yanıtla #642 : 10 Temmuz 2020, 16:08:22 »
Bazı roller ve sadece yapılmak için yapılmış birlikle alakası olmayan roller, Karakter tanıtımına bile atılamayacak roller. Geliştirmeniz lazım forumu doldurmak için gereksiz roller yapmayı bırakmalısınız benim kendi fikrimce.

Buda öylesine
Kalite yok :/

Çevrimdışı tunarowsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 01:47
Toplam oynama: 146 gün, 9 saat
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Son giriş: 24 Haziran 2023, 23:48
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #643 : 10 Temmuz 2020, 16:17:43 »
Bazı roller ve sadece yapılmak için yapılmış birlikle alakası olmayan roller, Karakter tanıtımına bile atılamayacak roller. Geliştirmeniz lazım forumu doldurmak için gereksiz roller yapmayı bırakmalısınız benim kendi fikrimce.

Buda öylesine

Yuzlerce rolun arasindan yaptigimiz birkac tane kisisel rolu gormen beni uzdu, su anda isteyim donunce ayarlariz elestirin icin tesekkurler .

Çevrimdışı st.highfeel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Mart 2022, 21:06
Toplam oynama: 4 gün, 12 saat
« Yanıtla #644 : 10 Temmuz 2020, 16:49:17 »

Buda öylesine
Sanırım eleştiri yaparken sadece tanıtıma baktın, rütbelerden bile bihaber durumdasın.Local adamın silah çıkarıp milleti vurmasını mı bekliyorsun, Local dediğin insan yeni yeni çetede adamdan sayılan ve çetenin bir parçası olmuş elemanlara denilir.

Spoiler:
Her rolü birlikle alakası olucak bir şekilde yapmak zorunda değiliz.IC karakterler günlük işleri olur onları hallederler, Local bir adamın tutupta milleti kesip biçmesini beklemiyorsun herhalde, tanıtımı iğneleyici yorum yapmadan önce kendi birliğindeki adamların rollerine bak daha sonra buraya gelip çamur at.

Çevrimdışı madfinch

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Pope Lv.26
« Yanıtla #645 : 10 Temmuz 2020, 17:02:06 »

Buda öylesine

Eleştiri yapmak için eleştiri yapmışsın sandığım kadarı ilede çeteci rolü yapmadın, Soldier bir adam altındaki her hangi birisine her me olursa yaptırabilir araba çalmak vb. Silahla adam vurmasını beklemeyeceksin, birlikle alakası olmayan roller diyorsun? bir adamdan haraç alma story rpsi sanırsam birlikle ilgili bir ol değil, şunu da belirtmek isterim rol sadece uzun uzun yazılardan chat karmaşası dolu değildir rol kavramı.
Her neyse fazla uzatmayacağım eleştirin için teşekkürler.

Çevrimdışı reazy42

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Şubat 2021, 21:52
Toplam oynama: 13 gün, 18 saat
« Yanıtla #646 : 10 Temmuz 2020, 18:12:56 »

Çevrimdışı McxM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Ekim 2022, 22:55
Toplam oynama: 182 gün, 19 saat
Birlik: ****NOV
« Yanıtla #647 : 10 Temmuz 2020, 20:13:59 »

Buda öylesine

Eleştiri yapmak için eleştiri yapmışsın sandığım kadarı ilede çeteci rolü yapmadın, Soldier bir adam altındaki her hangi birisine her me olursa yaptırabilir araba çalmak vb. Silahla adam vurmasını beklemeyeceksin, birlikle alakası olmayan roller diyorsun? bir adamdan haraç alma story rpsi sanırsam birlikle ilgili bir ol değil, şunu da belirtmek isterim rol sadece uzun uzun yazılardan chat karmaşası dolu değildir rol kavramı.

Öncelikle güzel anlayışınız için teşekkürler. Eleştirilere açık olmak güzel birşeydir. Ama bende de hata var. Eleştiri iyisiyle, kötüsüyle yapılır ben kötüsünü yapmışım sadece.
İlk gonderimde anlatmak istedigim pek anlaşılmamış yada ben anlatamadım.

Genel olarak güzel gidiyorsunuz, canım sıkıldıkça bir birliğin her şeyiyle inceliyorum özellikle rütbelere göre rol dağılımlarını. Çete rolleri rinada yapmasamda önceden çok yaptım, eski alışkanlığı bırakamayıp El Coronada mafya açtım gibi gibi...

Daha çok rol beklerim sizden. Başarılar.

Çevrimdışı tunarowsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 01:47
Toplam oynama: 146 gün, 9 saat
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Son giriş: 24 Haziran 2023, 23:48
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #648 : 10 Temmuz 2020, 20:46:35 »

Buda öylesine

Öncelikle güzel anlayışınız için teşekkürler. Eleştirilere açık olmak güzel birşeydir. Ama bende de hata var. Eleştiri iyisiyle, kötüsüyle yapılır ben kötüsünü yapmışım sadece.
İlk gonderimde anlatmak istedigim pek anlaşılmamış yada ben anlatamadım.

Genel olarak güzel gidiyorsunuz, canım sıkıldıkça bir birliğin her şeyiyle inceliyorum özellikle rütbelere göre rol dağılımlarını. Çete rolleri rinada yapmasamda önceden çok yaptım, eski alışkanlığı bırakamayıp El Coronada mafya açtım gibi gibi...

Daha çok rol beklerim sizden. Başarılar.
Teşekkürler dostum elimizden geleni yapmaya çalışacağız devam ediyoruz, rollerde görüşmek üzere.

Çevrimdışı madfinch

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Pope Lv.26