Roller güzel, OOC kişilikler için aynı şeyi söyleyemem. Kolay gelsin, umarım herkes hakettiğini alır.
Platformda herkes melek gibi bir insan olmamı bekliyor. Bende insanım sinirlerim gerilebilir, çok sinirli olduğum zamanlar olabilir. Kime ne yaptıysam ya da ne dediysem bir nedeni var. "Redfoo kavgacı" ya da "Redfoo çok küfür ediyor" demenizle düzelecek bir insan değilim. Benim inancıma göre, birisi benim yanımda değilse karşımdadır ve rakibimdir. Bu hep böyleydi, böyle olmaya da devam edecek. Elimde değil, görüşüm böyle kimseyle kolay kolay samimiyet kuramam. Hatalarım var, söyledim ya insanım dostum. Bu sunucuda kendi oluşumum gibi yardım ettiğim birkaç oluşum oldu. Hiçbir zaman da lafını yapmadım. Yanlış anlaşılma olmasın bunları takdir görmek için ya da "aaa bak bu çocuk bunu yapmış" desinler diye yapmadım. Öyle olması gerektiğini hissettiğim için yaptım. Yine de bu konuyu burada açmam gerekiyor, yaptığım hiçbir iyi niyetli olay görülmedi, hep asabi davranışlarım öne sürüldü. "Redfoo bana küfür etti" demek yerine neden küfür ettiğimi soruşturursanız zaten mantıklı bir nedeni olduğunu kavrayabilecek insanlarsınız. Arkamdan konuşanlar oldu, uyuşturucu onayıyla ilgili saçma sapan "admin yaladı" "adminlerle konuştu" gibi söylemler duydum. Şimdiye kadar hiç bir adminle onay bakımından konuşmuş ya da samimi olmuş bir insan değilim kendilerine de sorabilirsiniz. Doğal olarak sinirlendim ve sert şekilde karşılık verdim. Görmezden gelmemi beklemeyin çünkü gördüğüm bir yanlışı görmezden gelemem. Yanlışa yanlışla karşılık vermek doğru değil evet, doğam böyle yapacak bir şeyim yok. Hatalı olduğum durumlar var haklısın ama benim de haklı olduğum yerler var. Yargılamak yerine oturup konuşmayı denersen olayların çözüleceğine inanıyorum.