Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Vio Chanel, Miamili parti yapıcağını açıkladı!

Başlatan herahazretleri, 28 Mayıs 2020, 18:37:36
Okunma sayısı 1089 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:16
Toplam oynama: 85 gün, 9 saat

Ünlü Modacı, Lüks Gemi'de Miamili Parti Vericeğini duyurdu!

Ünlü modacı, Gemi üzerinde miamili parti yapıcağını duyurdu, gündeme oturdu!

Goldhammer: "Parti nasıl olacak?" diyerek muhabirimizin sonra ki sorusunu dinlemeye başladı.

Goldhammer: Öncellikle, Gemi üzerinde müzik ve dansçılar eşliğinde mükemmel bir gece olucak!, Herkesi bekliyoruz..

Muhabirimiz, Nancy Fox'un yüzündeki morlukları görerek, bir soru yönelttiğini de, Nancy Fox aynı bu şekilde cevap verdi.

Elini kafasına götürerek, kaşıdı biraz düşündükten sonra şu şekilde açıklama yaptı, Muhabirlerimize...
Bayan Fox: Ufak bir trafik kazası geçirdim, fakat atlattım..

Goldhammer:" Parti'ye bütün herkesi bekliyoruz!

Ardından kendisini daha da köşeye sıkıştırmak için sorduğumuz soruları tek tek cevaplayarak kameramıza konuşmaya devam etti.
Kameraman Goldhammer'a "Parti'de DJ olacak mı?" sorusunu yöneltti ve Goldhammer ona aynı şu şekilde cevap verdi.

Goldhammer:"Elbette, şehirin en ünlü DJ'si eşlik edicek partimize süprizlerle doluyuz!" diyerek laflarını noktaladı.

Ardından muhbirimiz Goldhammer'a şu soruyu yöneltti.
Muhabir:"Miamili Partinin, giyim kuralı var mıdır?"
Goldhammer:" Evet, Tabii ki.., Konsepte göre herkesin mayo ve ya şort giymesi gerekmektedir,.. diyerek laflarını noktaladı. Ardından muhabirimiz Goldhammer'a şu sorusunu sorduktan sonra biraz ortam gerilse de Goldhammer cevaplamaya devam etti.

Muhabir:"Yer ve Mekanı açıklayacak mısınız?"
Goldhammer:"Elbette, Santa Maria, Fener'in orada toplanıp bir gemi eşliğin'de.., Gemi'ye geçiş sağlayacağız." dedi.

Ardından muhabirimiz son olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı diye sorarak Goldhammer'ı kıskacından çıkardı ve rahat bir nefes almasını sağladı.

Goldhammer: Evet, şimdiden herkese iyi eğlenceler diliyorum!

Kod: [Seç]
[divbox=white]
[pre][b][font=arial]İsim (partneriniz varsa onunla beraber):[/font][/b] [b][color=red](Buraya)[/color][/b]
[b][font=arial]Size ulaşabileceğimiz telefon numarası:[/font][/b] [b][color=red](Buraya)[/color][/b]
[b][font=arial]Varsa partiye gelirken kullanacağınız araç modeli (isteğe bağlı plaka):[/font][/b] [b][color=red](Buraya)[/color][/b]
[divbox=white]Beyanname: Ben, [i]"Karakter adınızı yazın."[/i]; partinin olacağı [b]"Vio Chanel"[/b]adlı etkinliğine giriş yaptığım andan itibaren diğer insanlara hiçbir şekilde rahatsız edici tavrılarda/davranışlarda bulunmayacağımı taahhüt eder, olası bir kendimi kaybetme durumu söz konusu olduğunda mekan çalışanlarının beni dışarıya çıkarmasına izin verdiğimi ve asla karşılık vermeyeceğim sözünü kabul ettiğimi bildirmek isterim.[/divbox][/divbox]
[/quote]

Kurallar

(1)Partiye, evcil köpeklerinizi getirmek yasaktır.
(2)Partiye, başvururken partide huzursuzluk çıkarmayacağınıza, ve bir sorun yaratmayacağınıza dair başvuru doldurmuş oluyorsunuz, eğer huzursuzluk yaratırsanız.., şikayet açılıcaktır.
(3)Kıyafetleriniz, Mayo ve Şort şeklinde olmalıdır.

Bilgilendirme

Katılım Ücreti: 5,000$
Başlangıç Tarihi: 30.05.2020/ 21:30
Yer/Mekan: Gemi üzerinde olucaktır.
Toplanma Alanı: Santa Maria, Fener.
Katılımcı Sayısı: [15/20]
Parti Bitmiştir!, Gelen Herkese Teşekkür ederim!

Vio Chanel'ın Etkinliğine davetlisiniz.[/color]
[/quote]

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Vio Chanel, Miamili parti yapıcağını açıkladı!
« Yanıtla #1 : 28 Mayıs 2020, 18:38:07 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 28 Mayıs 2020, 18:38:21 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 28 Mayıs 2020, 18:39:02 »

Çevrimdışı ReVeNGeee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 24 Temmuz 2022, 03:48
Toplam oynama: 245 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Şubat 2022, 00:02
Toplam oynama: 2 gün, 8 saat
« Yanıtla #4 : 28 Mayıs 2020, 19:18:07 »
İsim (partneriniz varsa onunla beraber): Alphonso Polarbear
Size ulaşabileceğimiz telefon numarası: 1111-2-33
Varsa partiye gelirken kullanacağınız araç modeli (isteğe bağlı plaka): İnfernus plaka: LS H8R4V 78
Beyanname: Ben, "Alphonso Polarbear."; partinin olacağı "Vio Chanel"adlı etkinliğine giriş yaptığım andan itibaren diğer insanlara hiçbir şekilde rahatsız edici tavrılarda/davranışlarda bulunmayacağımı taahhüt eder, olası bir kendimi kaybetme durumu söz konusu olduğunda mekan çalışanlarının beni dışarıya çıkarmasına izin verdiğimi ve asla karşılık vermeyeceğim sözünü kabul ettiğimi bildirmek isterim.

Çevrimdışı Majesty

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Betty Walsh Lv.29
Son giriş: 28 Haziran 2022, 21:42
Toplam oynama: 191 gün, 8 saat
« Yanıtla #5 : 28 Mayıs 2020, 20:51:36 »
İsim (partneriniz varsa onunla beraber): (Elena_Kosolov)
Size ulaşabileceğimiz telefon numarası: (912-34-56)
Varsa partiye gelirken kullanacağınız araç modeli (isteğe bağlı plaka): (Nrg500)
Beyanname: Ben, "Elena Kosolov"; partinin olacağı "Vio Chanel"adlı etkinliğine giriş yaptığım andan itibaren diğer insanlara hiçbir şekilde rahatsız edici tavrılarda/davranışlarda bulunmayacağımı taahhüt eder, olası bir kendimi kaybetme durumu söz konusu olduğunda mekan çalışanlarının beni dışarıya çıkarmasına izin verdiğimi ve asla karşılık vermeyeceğim sözünü kabul ettiğimi bildirmek isterim.

Çevrimdışı sadboy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 07 Mayıs 2023, 09:40
Toplam oynama: 242 gün, 10 saat
« Yanıtla #6 : 29 Mayıs 2020, 11:08:05 »
İsim (partneriniz varsa onunla beraber): (Fariz Esedzade)
Size ulaşabileceğimiz telefon numarası: (555-55-00)
Varsa partiye gelirken kullanacağınız araç modeli (isteğe bağlı plaka): (Elegy, Plaka "_SАDBOY_")
Beyanname: Ben, Fariz Esedzade, partinin olacağı "Vio Chanel"adlı etkinliğine giriş yaptığım andan itibaren diğer insanlara hiçbir şekilde rahatsız edici tavrılarda/davranışlarda bulunmayacağımı taahhüt eder, olası bir kendimi kaybetme durumu söz konusu olduğunda mekan çalışanlarının beni dışarıya çıkarmasına izin verdiğimi ve asla karşılık vermeyeceğim sözünü kabul ettiğimi bildirmek isterim.

Çevrimdışı Bilici

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Daisy Mikado Lv.27
Köken: Fransız
Son giriş: 23 Kasım 2021, 21:38
Toplam oynama: 233 gün, 5 saat
« Yanıtla #7 : 29 Mayıs 2020, 16:14:54 »
İsim (partneriniz varsa onunla beraber): Lyers Constantinou
Size ulaşabileceğimiz telefon numarası: 19-000-37
Varsa partiye gelirken kullanacağınız araç modeli (isteğe bağlı plaka): Bullet
Beyanname: Ben, "Lyers Constantinou"; partinin olacağı "Vio Chanel"adlı etkinliğine giriş yaptığım andan itibaren diğer insanlara hiçbir şekilde rahatsız edici tavrılarda/davranışlarda bulunmayacağımı taahhüt eder, olası bir kendimi kaybetme durumu söz konusu olduğunda mekan çalışanlarının beni dışarıya çıkarmasına izin verdiğimi ve asla karşılık vermeyeceğim sözünü kabul ettiğimi bildirmek isterim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2020, 19:57
Toplam oynama: 54 gün, 5 saat
« Yanıtla #8 : 29 Mayıs 2020, 19:59:13 »
İsim (partneriniz varsa onunla beraber): Elena Russell
Size ulaşabileceğimiz telefon numarası: 221-0-222
Varsa partiye gelirken kullanacağınız araç modeli (isteğe bağlı plaka): Elegy
Beyanname: Ben, "Elena Russell"; partinin olacağı "Vio Chanel"adlı etkinliğine giriş yaptığım andan itibaren diğer insanlara hiçbir şekilde rahatsız edici tavrılarda/davranışlarda bulunmayacağımı taahhüt eder, olası bir kendimi kaybetme durumu söz konusu olduğunda mekan çalışanlarının beni dışarıya çıkarmasına izin verdiğimi ve asla karşılık vermeyeceğim sözünü kabul ettiğimi bildirmek isterim.

Çevrimdışı #XraY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Kasım 2022, 21:21
Toplam oynama: 337 gün, 17 saat
Birlik: ******* *ang
« Yanıtla #9 : 29 Mayıs 2020, 20:03:45 »
İsim (partneriniz varsa onunla beraber): (Yok)
Size ulaşabileceğimiz telefon numarası: (1980272)
Varsa partiye gelirken kullanacağınız araç modeli (isteğe bağlı plaka): (Sultan)
Beyanname: Ben, "Vladimir_Tarasov"; partinin olacağı "Vio Chanel"adlı etkinliğine giriş yaptığım andan itibaren diğer insanlara hiçbir şekilde rahatsız edici tavrılarda/davranışlarda bulunmayacağımı taahhüt eder, olası bir kendimi kaybetme durumu söz konusu olduğunda mekan çalışanlarının beni dışarıya çıkarmasına izin verdiğimi ve asla karşılık vermeyeceğim sözünü kabul ettiğimi bildirmek isterim.