Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

IrResistibLe - Ofis Başvurusu

Başlatan IrResistibLe, 27 Mayıs 2020, 03:37:17
Okunma sayısı 204 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı IrResistibLe

Mapper
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vera Volkova Lv.47
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Mart 2024, 04:01
Toplam oynama: 21 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Amor Cuellar Lv.47
Köken: Meksikan
Toplam oynama: 763 gün, 19 saat
Barry Ellery Lv.47
Son giriş: 01 Mart 2024, 04:00
Toplam oynama: 47 gün, 2 saat
Son giriş: 01 Mart 2024, 03:53
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Jeff Mays Lv.47
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
IrResistibLe - Ofis Başvurusu
« : 27 Mayıs 2020, 03:37:17 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 648, -1357, 13, 274

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Eski Tip I

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Öncelikle baştan belirteyim, çok uzun veya çok kısa olmayacak. 200 kelime geçer geçmez bilemiyorum tamamı ile olacak olan rollerimi şuanda burada anlatmaya çalışacağım. Öncelikle bir ajans ofisi olduğu için genelde orayı aktif olarak kullanacağız ve aktif rol ortamımız olacaktır. Onun dışında rollerimiz yani haber çıkarma, gazete ve dergi çıkarma rollerimizi vesaire o bölgede yani ofisimizde yapacağız. Ekstra olarak işe alım ve benzeri yani örnek veriyorum bir ilandan veya aramadan sonra orada buluşup rollerimizi yapacağız. Yani nasıl türkiyede SABAH gazetesinin bir ana ofisi var. Bizim de burası ana ofisimiz olacak ve orayı ana iş yeri olarak kullanacağız. Burada amacımız tamamı ile roleplay üzerina kurulu olacaktır. Onun dışında başka bir şey olmayacaktır ve ekstra olarak herhangi bir illegal rolümüz olmayacaktır. Onun yanı sıra burada muhasebe rolleri, dediğim gibi işe alım, haber baskı, dergi baskı yani bir çok şeyimiz burada olacaktır. En önemlisi ise işe alım kısmı olacaktır. Öncelikle bir çok ajans veya şirketle anlaşmamızında burada olacağını ve rollerimizin burada döneceğini belirtmek isterim. Yani burası bizim ajansımızın bel kemiği olacak diyebiliriz sanırsam. Ayrıca Bunları okuduğunuz için teşekkür ediyorum burada anlatılmak istenen şeyin tamamı ile komple bir şekilde rolümüzün bu ofisde döneceğidir. Başvuruyu incelediğiniz için teşekkürler ve iyi çalışmalar dilerim. Sizleri seviyorum.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisimizi daha demin yukarıda da demiş olduğum gibi rollerimiz için kullanacağız. Peki bu roller nedir? Rollerimiz tamamı ile haber rolleri, basın rolleri, dergi basma rolü, işe alım rolü olsun bir çok şey bulunuyor. İşe alım örnek vermek gerekirse nasıl olacak? Örneğin, bir kişi bizim verdiğimiz ilan panosu reklamından veya ajans verme yerinden reklamlarımızı görüp gelecektir ve biz orada kişi ile soru cevap tarzında rollerimizi yapacağız. Bunun üzerine kişiler eğer yeterli ise bizim ile çalışmaya hak kazanacaktır. Eğer yeterli değilse kişiler zaten bizimle çalışamaz. Bu örnekti diğerleri için örnek verme gereği duymadım, eğer gerekli olursa bildirirsiniz. Neyse diğer olaya geçiyorum, aynı şekilde burası yukarıda da dediğim gibi bizim iş yerimizin bel kemiği olacaktır. İyi çalışmalar dilerim. Sizleri seviyorum.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Çünkü yukarıda da belirtmiş olduğum gibi burası bizim şirketimizin bel kemiği olacaktır. Öncelikle bir ajans ofisi olduğu için genelde orayı aktif olarak kullanacağız ve aktif rol ortamımız olacaktır. Ofisimizi demiş olduğum gibi rollerimiz için kullanacağız. Peki bu roller nedir? Rollerimiz tamamı ile haber rolleri, basın rolleri, dergi basma rolü, işe alım rolü olsun bir çok şey bulunuyor. Öncelikle bir çok ajans veya şirketle anlaşmamızında burada olacağını ve rollerimizin burada döneceğini belirtmek isterim. Örnek vermek gerekirse işe alım nasıl olacak? Örneğin, bir kişi bizim verdiğimiz ilan panosu reklamından veya ajans verme yerinden reklamlarımızı görüp gelecektir ve biz orada kişi ile soru cevap tarzında rollerimizi yapacağız. Bunun üzerine kişiler eğer yeterli ise bizim ile çalışmaya hak kazanacaktır. Eğer yeterli değilse kişiler zaten bizimle çalışamaz. Bu örnekti diğerleri için örnek verme gereği duymadım, eğer gerekli olursa bildirirsiniz. Neyse diğer olaya geçiyorum, aynı şekilde burası yukarıda da dediğim gibi bizim iş yerimizin bel kemiği olacaktır. İyi çalışmalar dilerim.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "IrResistibLe"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı IrResistibLe

Mapper
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vera Volkova Lv.47
Toplam oynama: 21 gün, 8 saat
Amor Cuellar Lv.47
Köken: Meksikan
Toplam oynama: 763 gün, 19 saat
Barry Ellery Lv.47
Son giriş: 01 Mart 2024, 04:00
Toplam oynama: 47 gün, 2 saat
Son giriş: 01 Mart 2024, 03:53
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Jeff Mays Lv.47
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: IrResistibLe - Ofis Başvurusu
« Yanıtla #1 : 27 Mayıs 2020, 03:37:44 »
Ayrıca önceden yayın ajanslarına bina tarzında açılıyordu interiorlar. Bu seferde bize bina tarzında açılırsa sevinirim. Teşekkürler.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Ynt: IrResistibLe - Ofis Başvurusu
« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2020, 01:43:59 »
Ofisiniz eklendi, ofis tanıtımınızı oluşturmak için 24 saatiniz var.