Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Maske Sistemi - AR&GE

Başlatan Banks, 24 Mayıs 2020, 14:12:27
Okunma sayısı 2184 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Banks

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Temmuz 2021, 09:57
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
Birlik: *** ***** **rde
Ynt: Maske Sistemi - AR&GE
« Yanıtla #40 : 26 Mayıs 2020, 00:24:42 »
fsajıpfjpoasfjposa Utanmadan gerçekçilik mi diyor tüm gün şehirde maskeyle gezen adamlar. Maskeyi takıp çıkarttığınızda hakkınız gitmeyecek sadece 2-3 kere bunu yaptıktan sonra tekrar almanız gerekecek. Üstelik maske hakkım yok çünkü gerek duymuyorum ve ona vereceğim parayı harcayabileceğim diğer şeylere harcıyorum, annesinin ya da babasının kredi kartını çalıp oyuna para atan, para kazanmanın ne olduğunu bilmeyen üç beş çocuk maske hakkın yok diye delirmesin burada para attınız diye oyunumun içine edemezsiniz.
Oyunda tüm hayatını maske ile sürdürür gibi 24 saat boyunca ismi gizli maske ile rol yapan adamlar gelmiş burada bana önerimin gerçek dışılığını sorguluyor. O zaman neden şarjör kısıtlmasında yoo ben istediğim gibi şarjör taşırım diye delirmediniz? Ya da neden envanterinizde 20 tane dondurma var? Bazı şeyler gerçekçilik dışı olsa bile oyunun düzenini sağlamak için kısıtlanmalı.

Çevrimdışı Banks

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #41 : 26 Mayıs 2020, 00:28:52 »
Kimsenin kazancında bir gözüm yok helali hoş olsun Hera çalışıp kazanıyor fakat P2W'e dönüşmesinin önüne bir şekilde geçilmeli artık oyunun.

Çevrimdışı Shotcaller

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maggie Mac Lv.22
Son giriş: 12 Temmuz 2023, 16:15
Toplam oynama: 36 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 05 Eylül 2022, 00:43
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #42 : 26 Mayıs 2020, 14:45:44 »
Ohh ne güzel ya :D

Maske zaten para değil arkadaşlar, 10 tl şuan günümüzde gerçekten para yerine geçmiyor, marka sigara bile alınmıyor 10 tl ile yani maske almak fazla zor değil.

Burada arkadaşın bahsettiği saçma olan kullanım. Siz şimdi istediğinizi vuruyorsunuz maske ile, daha sonra maske ile dolaşmaya devam ediyorsunuz. Ama birisi size sıktığında " metagaming " diyerek direk ağlıyorsunuz. Burasının roleplay sunucusu olduğunu unutup oynayan bir sürü tip var. Gerçekten sürekli maske ile gezmek ne kadar realist söyler misiniz? Sadece gerektiği anda maske takmanız gerekmez mi? Bir soygun yapılacağı zaman veya bir düşman gruba saldırılacağı zaman tanınmamak için. Ya da aranıyorsunuzdur o zaman takarsınız eyvallah. Ama 7/24 maske ile dolaşmak gerçekten çok saçma ve üstünlük.

Artık sizde kaos ortamından sıkılmadınız mı? Bütün gün silah ile birilerinin hood'unu basan tipler, herşeyde küfür ederek dm arayan tipler, isimlerini bile göremiyorsunuz çünkü maskeleri takılı hep. Bu sunucuyu değiştirmek yüzde elli yönetimin işiyse, yüzde elli de oyuncunun elindedir. Yönetim istediği kadar sıkı kurallar getirse de bir nebze düzelir. Fakat oyuncu bilinçlenirse ve gerçekten gözünü açarsa önce bir kişi, daha sonra 1 kişinin arkadaşları, arkadaşlarının arkadaşları derken gerçekten kalitenin arttığını görebilirsiniz.

Kesinlikle desteklediğimi tekrardan belirtiyorum ve umarım yetkililer bu AR-GE'yi incelmeye alır.

Çevrimdışı Sharped

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Messer Lv.18
Son giriş: 21 Kasım 2023, 12:49
Toplam oynama: 49 gün, 12 saat
Birlik: ****** ***ILY
« Yanıtla #43 : 26 Mayıs 2020, 15:03:19 »
Ohh ne güzel ya :D

Maske zaten para değil arkadaşlar, 10 tl şuan günümüzde gerçekten para yerine geçmiyor, marka sigara bile alınmıyor 10 tl ile yani maske almak fazla zor değil.

Burada arkadaşın bahsettiği saçma olan kullanım. Siz şimdi istediğinizi vuruyorsunuz maske ile, daha sonra maske ile dolaşmaya devam ediyorsunuz. Ama birisi size sıktığında " metagaming " diyerek direk ağlıyorsunuz. Burasının roleplay sunucusu olduğunu unutup oynayan bir sürü tip var. Gerçekten sürekli maske ile gezmek ne kadar realist söyler misiniz? Sadece gerektiği anda maske takmanız gerekmez mi? Bir soygun yapılacağı zaman veya bir düşman gruba saldırılacağı zaman tanınmamak için. Ya da aranıyorsunuzdur o zaman takarsınız eyvallah. Ama 7/24 maske ile dolaşmak gerçekten çok saçma ve üstünlük.

Artık sizde kaos ortamından sıkılmadınız mı? Bütün gün silah ile birilerinin hood'unu basan tipler, herşeyde küfür ederek dm arayan tipler, isimlerini bile göremiyorsunuz çünkü maskeleri takılı hep. Bu sunucuyu değiştirmek yüzde elli yönetimin işiyse, yüzde elli de oyuncunun elindedir. Yönetim istediği kadar sıkı kurallar getirse de bir nebze düzelir. Fakat oyuncu bilinçlenirse ve gerçekten gözünü açarsa önce bir kişi, daha sonra 1 kişinin arkadaşları, arkadaşlarının arkadaşları derken gerçekten kalitenin arttığını görebilirsiniz.

Kesinlikle desteklediğimi tekrardan belirtiyorum ve umarım yetkililer bu AR-GE'yi incelmeye alır.
Gereksiz Maske Kullanımı diye bir politika var ve gereksiz bir şekilde tüm gün boyunca maske kullanan kişiler zaten jail yiyor, gereksiz ar-ge.

Çevrimdışı Sharped

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Messer Lv.18
« Yanıtla #44 : 26 Mayıs 2020, 15:04:30 »
fsajıpfjpoasfjposa Utanmadan gerçekçilik mi diyor tüm gün şehirde maskeyle gezen adamlar. Maskeyi takıp çıkarttığınızda hakkınız gitmeyecek sadece 2-3 kere bunu yaptıktan sonra tekrar almanız gerekecek. Üstelik maske hakkım yok çünkü gerek duymuyorum ve ona vereceğim parayı harcayabileceğim diğer şeylere harcıyorum, annesinin ya da babasının kredi kartını çalıp oyuna para atan, para kazanmanın ne olduğunu bilmeyen üç beş çocuk maske hakkın yok diye delirmesin burada para attınız diye oyunumun içine edemezsiniz.
Oyunda tüm hayatını maske ile sürdürür gibi 24 saat boyunca ismi gizli maske ile rol yapan adamlar gelmiş burada bana önerimin gerçek dışılığını sorguluyor. O zaman neden şarjör kısıtlmasında yoo ben istediğim gibi şarjör taşırım diye delirmediniz? Ya da neden envanterinizde 20 tane dondurma var? Bazı şeyler gerçekçilik dışı olsa bile oyunun düzenini sağlamak için kısıtlanmalı.
Kankam sen biraz sakin ol, daha ilerletirsen forum banı bile yiyebilirsin. Forum Görevlisine üslupsuzluktan. Bu AR-GE Gerçekten çok uzadı hera yada başka birisi reddetip arşivlere atmalı.

Çevrimdışı Banks

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #45 : 26 Mayıs 2020, 16:02:13 »
Spoiler:
Kankam sen biraz sakin ol, daha ilerletirsen forum banı bile yiyebilirsin. Forum Görevlisine üslupsuzluktan. Bu AR-GE Gerçekten çok uzadı hera yada başka birisi reddetip arşivlere atmalı.
Benimle aklın sıra dalga geçmeye çalışırsan en sert cevabımı alırsın hiç kusura bakma, bunun yanında maske politikaları aşırı kıstılı ve broken. Bu ar-ge kabul edilirse yapılacak tek şey 100-200 dolara arada bir maske yenilemek olacak.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Eylül 2023, 18:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: Alman
Son giriş: 30 Eylül 2023, 17:49
Toplam oynama: 131 gün, 1 saat
« Yanıtla #46 : 26 Mayıs 2020, 16:16:48 »
Mantıklı. Gördüğüm herkes DAEŞ üyesi gibi gizli gizli dolaşıyor. Ve cok saçma amaçta kullanan var. mesela troll yapıp isminin gozükmemesi için, veya daha saçma olaylar için.

Çevrimdışı Sharped

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Messer Lv.18
« Yanıtla #47 : 26 Mayıs 2020, 17:14:16 »
Spoiler:
Benimle aklın sıra dalga geçmeye çalışırsan en sert cevabımı alırsın hiç kusura bakma, bunun yanında maske politikaları aşırı kıstılı ve broken. Bu ar-ge kabul edilirse yapılacak tek şey 100-200 dolara arada bir maske yenilemek olacak.
Bak şuan kabul oldu diyorum ve bu ar-genin bildirimlerini burada kapatıyorum. Sonraki yıllarda görüşmek üzere dostum .:.

Çevrimdışı shaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 23:58
Toplam oynama: 189 gün, 19 saat
Köken: Rus
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 02:02
Toplam oynama: 2 gün, 10 saat
Köken: Rus
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 00:48
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #48 : 26 Mayıs 2020, 18:40:25 »
Desteklemiyorum! Goronadan gorunuyoz yaw, neyse şaka bi yana, düşmandan vesayire korunuyoruz, 10 tl boşuna vermiyoruz, desteklemiyorum!

Çevrimdışı menace

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Axel Leibniz Lv.23
Köken: Alman
Son giriş: 17 Eylül 2021, 23:08
Toplam oynama: 104 gün, 23 saat
« Yanıtla #49 : 26 Mayıs 2020, 19:58:34 »
Amaç, sizin para vermeniz de maske almanız değil, sunucu ekonomisini düzeltmeye çalışımıyor -ki bu imkansız olur zaten. Sadece maske taktın mı bir kaç seferden sonra gidip bir daha maske takman için uğraşman. Nasıl arabanı her seferinde park ettiğin yerden gidip alıyorsun, heh işte o mantık.