Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bompton Piru Gang

Başlatan RexyRollie, 20 Mayıs 2020, 03:05:06
Okunma sayısı 37587 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Unexpec

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rauf Carcani Lv.23
Köken: Japon
Son giriş: 25 Ekim 2022, 17:26
Toplam oynama: 172 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Harvard Park Brims
« Yanıtla #60 : 24 Mayıs 2020, 22:41:16 »

Çevrimdışı Unexpec

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rauf Carcani Lv.23
Köken: Japon
Son giriş: 25 Ekim 2022, 17:26
Toplam oynama: 172 gün, 2 saat
« Yanıtla #61 : 24 Mayıs 2020, 22:45:28 »

Çevrimdışı swooshie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Kasım 2024, 00:04
Toplam oynama: 255 gün, 11 saat
Son giriş: 08 Nisan 2024, 02:32
Toplam oynama: 2 gün, 22 saat
Son giriş: 02 Temmuz 2024, 14:31
Toplam oynama: 5 gün, 15 saat
Son giriş: 02 Temmuz 2024, 14:31
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
« Yanıtla #62 : 25 Mayıs 2020, 00:19:56 »
shermanı açıp bahamayı almam yokmu?

Çevrimdışı xredeyg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Aralık 2020, 09:27
Toplam oynama: 60 gün, 20 saat
« Yanıtla #63 : 25 Mayıs 2020, 00:25:48 »
Rol editleriniz başarısız olmuş, biraz emek gösterilseydi iyi olabilirmiş. Hikaye falan fena sayılmaz ancak o konumda onaylı birlik bulunuyor birlik moderatörüyle konuşsaydınız iyi olurmuş.
Öneriniz için teşekkür ederim eleştiriyede hertürlü açığım fakat gördüğüm kadarıyla tüm tanıtımlara aynı şeyleri yazmışsınız daha iyilerini sizden bekliyorum. Benim rolüm çok iyi veya çok kötü demiyorum ama herkese böyle sallamanız cidden garibime gidiyor..
Rol editi yapamıyorsanız rol kötü olmuş derim bana burda laf yapabileceğiniz bir durum yok teker teker tanıtımları inceleyip yorum yapıyorum "sallamam" ile alakası yok yorum yapma zamanlarıma bakabilirsin şimdi de dersin belli olmasın diye bekleyip yazıyor sizin gibi 3 iq çocuklardan her şey beklenir düzgünce yorumumuzu yapıyoruz gelen cevaba bak...

Çevrimdışı xredeyg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #64 : 25 Mayıs 2020, 00:26:29 »
Daha rollerdeki karartıları silmeyi başaramamış çocuk tek emote verip rol ssi atıyor sadece onay alayım sayfa dolsun moruk diye gelip bana laf yapıyor burda.

Çevrimdışı xredeyg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #65 : 25 Mayıs 2020, 00:37:10 »
1
Onaysız Birlikler / Ynt: SATANS MOTORCYCLE CLUB [88]
« : Bugün, 00:31:05 »
Başarılı birlik onaylı birliklere 1 düşman daha eklendi desene. :)
2
Onaysız Birlikler / Ynt: Ca$h of #Crips
« : Bugün, 00:27:50 »
Başarılı görünüyor, başarılar dilerim baylar.

6
Onaysız Birlikler / Ynt: Litvinova Organiztsya
« : Bugün, 00:18:48 »
Tanıtım biraz daha uğraşılmış bir şekilde düzenlenirse ve rollerdeki harf etrafı karartılar çözülürse başarılı duruyor.

8
Onaysız Birlikler / Ynt: E'C Gang's
« : Bugün, 00:09:46 »
Aynı kültür dalı altında açılan MS:13 adında bir birlik var, onaylı olacaklar neredeyse yaklaşık 14 sayfa rolleri var fotoğraflarını kullanmanın bir kısıtlaması olduğunu düşünüyorum. Fotoğraflarını değiştirmeni rica ediyorum, çünkü halihazırda bu fotoğrafların kullanıldığı ve zaten bu konsepte uyarlanmış bir birlik var. Fotoğrafları değiştirirsin umarım...

9
Onaysız Birlikler / Ynt: Vory V Zakone
« : Dün, 22:09:57 »
Fena değil, başarılar.
10
Onaysız Birlikler / Ynt: Theodora Street Group - Skate Park Youngs
« : Dün, 21:37:19 »
Roller falan güzel görünüyor ancak; tanıtım kısmı biraz göz yoruyor düzenlenirse iyi olur başarılar dilerim.

13
Onaysız Birlikler / Ynt: The Agron Familje
« : Dün, 21:06:27 »
Rollerde kullanıcı adı gözükmese daha iyi olabilirmiş, tanıtım göz yoruyor. Rollerdeki büyüklük küçüklük ve kurallara uygunluk bakımından da ilgilenilip daha başarılı bir tanıtım yapılabilirmiş örnek vermek gerekirse daha çok kişilerle rol(bireysel rol yaparken sadece emote kullanılması gibi olaylardan bahsediyorum burada eleştirdiklerim onlar) yapılsa başarılı rollerle 10 sayfa saçma rollerle 20 sayfadan daha iyidir emin olun, daha başarılı bir iş çıkabilirmiş.
14
Onaysız Birlikler / Ynt: Nikholson 1945 | Americano-İtaliano Crime Society
« : Dün, 21:00:56 »
Tanıtım gayet güzel görünüyor, roller için eleştri yapacağım sadece biraz daha iyi ve karartılar olmadan yapılabilirmiş. Yazı fontları bazı rol sslerinde kötü olmuş. Başarılar Nikholson 1945.

15
Onaysız Birlikler / Ynt: 84 Main Street Mafia Crips
« : Dün, 20:55:48 »
Roller daha başarılı olabilir ilk 3-4 sayfaya baktığımda sadece emote ve pek de kurallara uygun olmayan emoteler, fontta oluşan hata vs.
          Tanıtımda çok fazla hata var ve hiyerarşi kısmına dair bir şey göremedim tanıtımda. Daha güzel roller ve tanıtımla başarıya ulaşılabilir.
                 Yine de emek verip düzgün rollerle atan arkadaşların hakkını yememek lazım gelişir konu başarılar dilerim arkadaşlara.

Bayağı bir sallamışım herkese, gerçekten düzgünce eleştiriyi bile kaldıramayan zigotlar var dünya üzerinde gerçekten onur kırıcı mı sayılıyor düzgünce eleştirmem? Karartıyı silebiliyorsaydınız silseydiniz olaya ekstra bir güzellik kattığını falan sanıyorsunuz galiba gerçekten garipsin...

Şimdi dersin bazıları yok falan diye seninle yazıştığım ve alıntı olanları almadım.

Çevrimdışı #Hasretim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ocak 2022, 16:05
Toplam oynama: 38 gün, 20 saat
« Yanıtla #66 : 25 Mayıs 2020, 00:54:49 »
1
Onaysız Birlikler / Ynt: SATANS MOTORCYCLE CLUB [88]
« : Bugün, 00:31:05 »
Başarılı birlik onaylı birliklere 1 düşman daha eklendi desene. :)
2
Onaysız Birlikler / Ynt: Ca$h of #Crips
« : Bugün, 00:27:50 »
Başarılı görünüyor, başarılar dilerim baylar.

6
Onaysız Birlikler / Ynt: Litvinova Organiztsya
« : Bugün, 00:18:48 »
Tanıtım biraz daha uğraşılmış bir şekilde düzenlenirse ve rollerdeki harf etrafı karartılar çözülürse başarılı duruyor.

8
Onaysız Birlikler / Ynt: E'C Gang's
« : Bugün, 00:09:46 »
Aynı kültür dalı altında açılan MS:13 adında bir birlik var, onaylı olacaklar neredeyse yaklaşık 14 sayfa rolleri var fotoğraflarını kullanmanın bir kısıtlaması olduğunu düşünüyorum. Fotoğraflarını değiştirmeni rica ediyorum, çünkü halihazırda bu fotoğrafların kullanıldığı ve zaten bu konsepte uyarlanmış bir birlik var. Fotoğrafları değiştirirsin umarım...

9
Onaysız Birlikler / Ynt: Vory V Zakone
« : Dün, 22:09:57 »
Fena değil, başarılar.
10
Onaysız Birlikler / Ynt: Theodora Street Group - Skate Park Youngs
« : Dün, 21:37:19 »
Roller falan güzel görünüyor ancak; tanıtım kısmı biraz göz yoruyor düzenlenirse iyi olur başarılar dilerim.

13
Onaysız Birlikler / Ynt: The Agron Familje
« : Dün, 21:06:27 »
Rollerde kullanıcı adı gözükmese daha iyi olabilirmiş, tanıtım göz yoruyor. Rollerdeki büyüklük küçüklük ve kurallara uygunluk bakımından da ilgilenilip daha başarılı bir tanıtım yapılabilirmiş örnek vermek gerekirse daha çok kişilerle rol(bireysel rol yaparken sadece emote kullanılması gibi olaylardan bahsediyorum burada eleştirdiklerim onlar) yapılsa başarılı rollerle 10 sayfa saçma rollerle 20 sayfadan daha iyidir emin olun, daha başarılı bir iş çıkabilirmiş.
14
Onaysız Birlikler / Ynt: Nikholson 1945 | Americano-İtaliano Crime Society
« : Dün, 21:00:56 »
Tanıtım gayet güzel görünüyor, roller için eleştri yapacağım sadece biraz daha iyi ve karartılar olmadan yapılabilirmiş. Yazı fontları bazı rol sslerinde kötü olmuş. Başarılar Nikholson 1945.

15
Onaysız Birlikler / Ynt: 84 Main Street Mafia Crips
« : Dün, 20:55:48 »
Roller daha başarılı olabilir ilk 3-4 sayfaya baktığımda sadece emote ve pek de kurallara uygun olmayan emoteler, fontta oluşan hata vs.
          Tanıtımda çok fazla hata var ve hiyerarşi kısmına dair bir şey göremedim tanıtımda. Daha güzel roller ve tanıtımla başarıya ulaşılabilir.
                 Yine de emek verip düzgün rollerle atan arkadaşların hakkını yememek lazım gelişir konu başarılar dilerim arkadaşlara.

Bayağı bir sallamışım herkese, gerçekten düzgünce eleştiriyi bile kaldıramayan zigotlar var dünya üzerinde gerçekten onur kırıcı mı sayılıyor düzgünce eleştirmem? Karartıyı silebiliyorsaydınız silseydiniz olaya ekstra bir güzellik kattığını falan sanıyorsunuz galiba gerçekten garipsin...

Şimdi dersin bazıları yok falan diye seninle yazıştığım ve alıntı olanları almadım.
Tamam kardeşim, anladık sen süper editcisin tamam sakin yaptın yorumunu uzatmaya gerek yok sadece kirlilik yapıyorsun bir yorum atılır birde savunması olur diğerleri gereksizdir.

Çevrimdışı rolsevenbiri

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ağustos 2020, 22:18
Toplam oynama: 20 gün, 2 saat
« Yanıtla #67 : 25 Mayıs 2020, 02:22:27 »
Başarılar dilerim

Çevrimdışı BLood6

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Aralık 2020, 14:31
Toplam oynama: 15 gün, 12 saat
« Yanıtla #68 : 25 Mayıs 2020, 03:37:11 »
Hayırlı olsun Kerem, bazıları yine çekemeyip tanıtımı kirletmeye başlamış ama olsun olur öyle şeyler. Başarılar dilerim. :)

Çevrimdışı RexyRollie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2022, 00:11