Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Russell Savrinn | Ofis Başvurusu

Başlatan Luanvice, 19 Mayıs 2020, 02:40:16
Okunma sayısı 242 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Russell Savrinn | Ofis Başvurusu
« : 19 Mayıs 2020, 02:40:16 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 1733.07, -1912.10, 13.56, 271.86

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Küçük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Ofisimiz tamamen legal bir yayın ajansı için kullanacağız.Ofis 99 Global News yayın ajansımızı temsil edecek.Ofiste Elemanl alımları , günün parası , Maddi Politika , Yayın Politikası ve Kuralları , Kendi aramızda Toplantılar , farklı ajanslar arası toplantılar gerçekleşecektir.99 Global News diyince herkesi belirli bir bölgeye çağırmak yerine direk ofise çağırmak istiyoruz, görüşmeleri ofis üzerinden yapmak istiyoruz.Birlik tanıtımda ve IC Reklamların anlaşmalarını ofisten yürütmek istiyoruz.99 Global News'i temsil eden bu Ofiste sadece toplantılar değil kendi aramızda eğlencelerde dönecektir.Örneğin Yayın ajans kuruluşunun 1.Ayımızın kutlaması gibi.Ofiste eğer onay alırsak yayın açılıcağı zaman hangi saat aralıklarında yayınların açılıcağı , ne gibi etkinliklerin ne zaman yapılacağı gibi önemli toplantılarda gerçekleşecek.Bir plan takvimide çalışacağımız , 99 Global News adına tüm herşeyin o ofis üzerine kurmak istiyoruz.Ek olarak önemli kişileri getirtip (Polis Memurları , iş adamları) gibi kişiler ile röportajlar yapacağız.Gerçekten bir yayın ajansı düşünün, bir ofis ya da bir bina olur ve her konuşma/görüşme o ajansın binasında olur.Bizde aynı bu şekilde yapmak istiyoruz.Ofiste görüşmeler , röpotajlar , toplantılar , yayın ayarlamaları , haber ayarlamaları gibi şeyler yapacağız ve bunların Rol edit'ini yapıp tanıtım bölümümüzde paylaşacağız.Rol planımız bu şekildedir.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisimizi genel olarak üsttede belirttiğimiz gibi toplantılarda kullanacağız.O gün kü reklam geliri , yayın geliri gibi paraların toplanması , yayın adına yapılacak takvimi , çalışanların neler yapacağı gibi şeyleri ayarlamak için kullanacağız.Farklı yerlerde toplantılar yapmak yerine tüm ajansı ofis üzerine kurmak istiyoruz.Ek olarak ofiste hangi haberlerin paylaşılacağını , yayın kuralları vb. şeyler hesaplanacaktır.Yani 99News ajansının tüm görüşmelerini yapmak, 99News'i ilgilendirebilicek herşeyi ofiste görüşmek amacıyla kullanmak istiyoruz.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Ofisi açmamızın tek sebebi var buda 99 Global News ajansının gelişmesi için.Ek olarak bir görüşme olduğunda(daha yeni olmamıza rağmen 2-3 görüşme yapıldı) ofiste yapmak istiyoruz.Tüm toplantıları ve planları ofiste yapmak, 99 Global News Ajansını tamamen o ofisin üstüne kurmak istiyoruz.Farklı bir bölgede yapmak gerçekten çok hoş değil biz Ajansı ciddiye alıyoruz tasarımlarımız , taslaklarımı zvs. herşeyimizi hazırladık.Profesyonel iş yapmak istediğimiz için bize bir ofiste gerekiyor, dışarda gel ıdlewood'Da konuşalım olayı olmasın istiyoruz.Ofisimiz gelirse tüm toplantılar orada gerçekleşecektir.EK olarak röportajlarımızda ofiste gerçekleşecektir.Ofisi röpotajlar yapmak, görüşmeler yapmak için istiyoruz, bizi temsil etsin, alımları yapacak yer olsun gibi nedenlerden açmak istiyoruz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, Russell_Savrinn"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Russell Savrinn | Ofis Başvurusu
« Yanıtla #1 : 19 Mayıs 2020, 02:43:10 »
99 Global News Tanıtım:
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=104693.0

Ek olarak, Kelime limitlerini(en az 100kelime vs.) tam dolduramamış olabilirim çünkü anlatmak istediğin şey çok açık ve net bir şekilde anlattım.Daha fazla yazacak birşey bulamadım fakat yaz derseniz doldurmaya çalışırım, elimden geldiğince ekleme yapıp doldurmaya çalışacağım.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: