Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

99 Global News - Tanıtım Konusu/Tasarımlar/Haberler

Mükemmel
14 (36.8%)
İyi
11 (28.9%)
İdare Eder
4 (10.5%)
Kötü
4 (10.5%)
Geliştirilmeli
5 (13.2%)

Toplam Oy Verenler: 38

Oylama kapandı: 18 Haziran 2020, 12:18:41

| 99 Global News © | Kapatıldı |

Başlatan Luanvice, 19 Mayıs 2020, 00:07:08
Okunma sayısı 6700 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: | 99 Global News © | 2020 |
« Yanıtla #120 : 24 Mayıs 2020, 22:58:59 »

- Santos'un En kaliteli Haber Ajansı!!!

Bugün yayına katılan ve destek veren herkese teşekkür ederim.Umarım yakında dahada büyüyeceğiz ve Santos'un en büyük ajansı olacağız, böyle umut ediyoruz.Haberlerimiz devam edecektir, Santos'un ek kaliteli haberlerini okumak için takipte kalınız.Yakın zamanda haber takvimide belirlenecektir!!

Çevrimdışı Balendin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Şubat 2025, 21:06
Toplam oynama: 311 gün, 1 saat
Köken: İsviçreli
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:00
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #121 : 25 Mayıs 2020, 01:02:48 »
Yapiyünüz bü işi. HAYIRLI BAYRLAMLAR

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #122 : 25 Mayıs 2020, 01:27:23 »
Yapiyünüz bü işi. HAYIRLI BAYRLAMLAR
Teşekkürler :D, Sağolasın sanada hayırlı bayramlar.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #123 : 25 Mayıs 2020, 13:02:48 »
Selamlar,

Ajansı dahada geliştirmek ve büyütmek amacıyla 2 gün boyunca konu kilitli kalacaktır.Konu daha erken açılabilir.Bir revizyon sürecine gitmeyi planlıyorum ve ajans için birkaç değişiklik yapacağız.Gün içerisinde birkaç toplantı , birkaç hazırlık ve geliştirme yapacağız.Ne zaman biticeği belli değil max 2 gün içerisinde konu kilidi açılıcaktır.
Sadece 48 saatlik bir revizyon sürecine gireceğiz.Tabiki 48 saat  rol yapmayacağız ya da haber yapmayacağız anlamına gelmez.48 Saat içerisinde birkaç rol ve haber planımız bulunuyor ve konu kilit kalktığı zaman paylaşacağız.

Ajans revizyon sürecine girmiştir, konu 48 saat içerisinde açılıcaktır.Yanlış anlaşılmasın, ajans kapatılmıyor dahada büyüyor :)

-Saygılarımla Russell Savrinn.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #124 : 26 Mayıs 2020, 03:09:17 »

[99News]

Özel Reklam Taslağı!

*Buda yeni tasarım Özel Reklam tasarımıdır, bu taslakta anlaştığımız birliklerin ya da işyerlerinin reklamını bu taslak üzerinden yapacağız.Soldaki örnek resimdir, soldaki tarzı küçük bir resim koyuyoruz ve alttaki spoiler içerisine eğer varsa detaylı resimler koyuyoruz.Tasarımlara gelecek olursak isteğe bağlı acemi bir tasarım yapıyoruz eğer karşı taraftan bir tasarım gelirse onu kullanıyoruz.Taslak geliştirmeye açıktır yakın zamanda güncelleme gelebilir.

*REKLAM BÖLGESİ*

Reklam
*HABER RESİMLERİ*
*HABER RESİMLERİ*
*HABER RESİMLERİ*

[99News]

ETİKETLER

Etiket

Etiket

Etiket

Haber taslağımız izinsiz kullanılamaz.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #125 : 26 Mayıs 2020, 03:11:14 »

*HABER BAŞLIĞI*
*TARİH - SAAT | BÖLGE*

Selamlar, ajansı dahada büyütmek için biliyorsunuz Revizyon sürecine girmiştik.Revizyon süreci içerisinde Rol planlaması , başvuru durumu , ajans durumu gibi şeyler konuşuldu ve ajans için köklü değişikliğe gitmeyi düşünüyoruz.Şuanlık kesin değil, köklü değişiklik ise eğer düşünürsek açıklayacağız.Onun haricinde yayın takvimi belirlendi, ajans politikası ve kuralları ayarlandı.Haber tasarımlarımız yenilendi, yakın zamanda "Özel Reklam" taslağı ve "Uzun Haber" taslaklarımızda olacak.

Ek olarak sadece LSPD barındıran vakaların haberini yapıyorduk, artık revizyon sürecinde düşündüğümüz değişikliğe göre farklı haberlerde rolsel olarak yapacağız.Spor , Sanat vs. farklı dallarında düşünüyoruz.Tabiki hepsini yapamayız yapabildiğimiz kadar farklı içerikli haberler yapacağız.Haber ajansına katkı sağlamak isteyenler(maddi değil) bana ulaşabilir, rol planlaması veya özel reklam görüşmesi vs.

Yakın zamanda bu projelerimizi ajansa sokacağız ve karadan/denizden'De haberler yapmaya, etkinlikler yapmaya başlayacağız.Şimdiden çalışmalara başladık ve yetenekli Tecrübeli yayıncı ve muhabirde aramaktayız.Başvuru OOC olarakta yapabilirsiniz ya da IC olarak iletişim hattından bize ulaşabilirsiniz.

A: Haber taslağımız güncellenmiştir.Yeni hali bu şekildedir ve dahada ekleme yapılıcaktır.

Haber Fotoğrafları
*HABER FOTOĞRAFLARI*
*HABER FOTOĞRAFLARI*
*HABER FOTOĞRAFLARI*

*BÖLGE*

[99News]

| 99 Global News © 2020 - Tüm Hakları Saklıdır |

ETİKETLER

Etiket

Etiket

Etiket

Haber taslağımız izinsiz kullanılamaz.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #126 : 26 Mayıs 2020, 13:08:22 »
Selamlar,

Ajans 16 Mayıs 2020 tarihinde sadece 2 kişilik bir ekip ile ajansımızı açtık ve onay alacağımız konusundada kararlyıdık.Rol planlaması , ajans politikası vs. herşeyi önceden hazırladık.Ajansı açtıktan sonra farklı farklı fikirler aklımızda vardı ve tek amacımız hem kaliteli haber yapmak hemde onay almaktı.Yaklaşık 7 günde saatlerce emek vererek onayımızı aldık.Fakat birtakım problemler oldu diyebilirim.Ajans dinleyici sayısı çok az çünkü oyun içerisinden çok fazla ilgi Kurallar gereği gösteremiyorduk, saatte 1 reklam verme kuralı felan vardı.Bir hata yaptık onay almadan öncesinde reklamlar yolluyorduk 30 dakikada 3 kere felan yolluyorduk ama bazı kişiler tarafından şikayet yedik.Bu yüzden oyun içerisinde herkese duyuramıyorduk sesimizi ve buda bize pek bir zevk vermiyordu pek eğlenceli değildi aksine sıkıcıydı.Bizim bir amacımız vardı, Onay almaktı ve onay almak zordu bizim için çünkü ilkkez legal rol yapıyorum hayatımda ve ilk kez kadın rolü yapıyorum bu yüzden zor geliyordu ama Onay almak için çabalamak bile eğlenceliydi, belli bir amaç vardı ve o amaç üstüne çalışıyorduk.Şuanda amacımıza ulaştık fakat pek dinleyen demiyimde pek ilgi olmadığı için eğlenceli bulmuyoruz.Bazı ajanslar görüyorum kural ihlali yaparak kasılıyorlar, çalışanları /s ile spamlıyorlar 10k atacaz 50k atacaz, parasıyla şov yapan var, 20-30 kişi dinlenincede işte başarı diye övünüyorlar, parayı görende üstüne atlıyor tabiki.Biz Kural ihlali yaparakta ilgi yükseltemiyoruz ve yapmakta istemiyoruz çünkü sunucumuzun has şikayetçileri rahat bırakmıyor maleesef.Aktif olarak 2 şikayet var üstüme birisi geri çekildi diğer aktif saatte 1 reklam atmam gerekiyormuş diye ve bu şikayetleri kimin açtırdığınıda çok iyi biliyorum, herneyse.Bu şekilde oynamak gerçekten hiç zevkli değil Gold VIP olmasaydı bırakırdım boşa gitmesin diye oynuyorum hala.Kısaca ajansımız pek ilgi görmüyor, verdiğimiz emeğin karşılığını alamıyoruz.Legaller için çok zor bir sunucu legal olduğuma pişman oldum, herneyse.Biz hiçbir zaman saygımızı bozmadık, kendi yolumuzda düzgünce ilerlemeye çalıştık, saatlerce emek verdik.Buraya kadarmış, hak ettiğimiz değeri alamıyoruz.

(Ek olarak üstte diğer ajanslar hakkında birtakım şeyler söyledim, hakaret olarak algılayan olacaktır ki; ben kimsenin ismini vermedim, kim üstüne alınıyorsa alınabilir bizim sorunumuz değil.)

Tasarımlarımız izinsiz kullanılamaz, bir durum olursa bana ulaşabilirsiniz.Ajans satılmayacak/devredilmeyecektir.

Bu yolda bize destek veren başta Litvinova ve Marino ekibi olmak üzere herkese teşekkür ederim.
Saygılarımla -Russell Savrinn / Connor Savrinn