Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

POLİSE ARGE

Başlatan Emir Akşahin, 12 Mayıs 2020, 13:01:57
Okunma sayısı 682 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emir Akşahin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Haziran 2021, 14:17
Toplam oynama: 56 gün, 20 saat
Birlik: ******* **oup
POLİSE ARGE
« : 12 Mayıs 2020, 13:01:57 »
artık yusuf gibi polis-admin kişiler kovolamacaya katılan arkadaşlarımızı "PURSUİTE KATILMAK" adı altında oyundan kickliyor ya koçum bu oyunda bu rolü tek sen yapmıyorsun he bizde 1 huntleyden ibaret değiliz bizimde arkadaşlarımız var.Bizede yardım ediyorlar bizimde telsizimiz var o yüzden polisler kendi rollerine karışabilir çok dm yiyorlar haklılar ama gelipte adamı "PURSUİTE KATILMAK" diye attıp roldeki adamı eksiltemez (poliste yusuf gibi olmıyan rol için rol yapan polis arkadaşlarıma başarılar şuan arkadaşlarımın %80 i pdde yusuf gibi olmayın roldeki adamı sırf yetkiniz var diye kicklemeyin)

Çevrimdışı Aspendos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Temmuz 2020, 20:02
Toplam oynama: 22 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: POLİSE ARGE
« Yanıtla #1 : 12 Mayıs 2020, 13:05:58 »
Politikalar ve kurallar madde 9:

Aktif pursuit durumunda kaçan şüpheliyi savunucu yapılacak olan her türlü hareket ve yardımlar yasaktır. (İzinsiz vigilante rolleri / NonRP)

Çevrimdışı Emir Akşahin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 12 Mayıs 2020, 13:07:28 »

Aktif pursuit durumunda kaçan şüpheliyi savunucu yapılacak olan her türlü hareket ve yardımlar yasaktır. (İzinsiz vigilante rolleri / NonRP)
Adam benim birliğimden?

Çevrimdışı Emir Akşahin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 12 Mayıs 2020, 13:08:29 »

Gelen random bir kişiden bassetmiyorum bizzat telsizden Arkamda dmci yusuf var ne olur yardıma gelin dediğim zaman gelen adamı kicklemesini bassediyorum.

Çevrimdışı Farabi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Mart 2025, 14:04
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
Mia Rooker Lv.21
Son giriş: 28 Aralık 2024, 19:35
Toplam oynama: 75 gün, 9 saat
« Yanıtla #4 : 12 Mayıs 2020, 13:09:30 »

Adamlar update adı altında aynı birlikten olan polis arkadaşlarını çağırıyor ama ben neden telsizden birlik üyelerimi neden çağıramıyım ben can verip can alıyorum rol içinde adam polislerden mi korkacak zaten birlik üyelerinin hatrı sayılır ic sicili var birkere daha yemekten veya bu uğurda ölmekten korkmaz

Çevrimdışı !Yılmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2022, 20:17
Toplam oynama: 58 gün, 1 saat
Birlik: ***** ***lik
« Yanıtla #5 : 12 Mayıs 2020, 13:19:41 »
DESTEKLEMİYORUM.
Herşey şu anda gayet iyi sadece yakalanınca Q atmayanlar.
İzin alarak kovalamalısın, sen en arkadan gelirsen bir sıkıntı olucağını sanmam ama sen bi polisi geçmeye çalışıp üstüne pit atmaya çalışırsan işler çok değişir ben birsürü pit yedim hepsini şikayet ettim, şu anda birçoğu banlı o hataya düşmemeni öneririm.

Çevrimdışı Farabi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mia Rooker Lv.21
« Yanıtla #6 : 12 Mayıs 2020, 13:28:46 »
DESTEKLEMİYORUM.
Herşey şu anda gayet iyi sadece yakalanınca Q atmayanlar.
İzin alarak kovalamalısın, sen en arkadan gelirsen bir sıkıntı olucağını sanmam ama sen bi polisi geçmeye çalışıp üstüne pit atmaya çalışırsan işler çok değişir ben birsürü pit yedim hepsini şikayet ettim, şu anda birçoğu banlı o hataya düşmemeni öneririm.
Siz PİT atarken bir sıkıntı yok ama o kardeşini kurtarmak için polisi geçmeyecek pes doğrusu

Çevrimdışı Cry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alweaz Zolin Lv.24
Köken: Yunan
Son giriş: 14 Şubat 2023, 19:40
Toplam oynama: 102 gün, 18 saat
« Yanıtla #7 : 12 Mayıs 2020, 13:29:01 »
Şimdi şöyle ki pursuit'lerde sürekli bizi engellemeye çalışan sürekli cr atan insanlar var bu kural bence gayet iyi kicklenmesi normal fakat illegal taraftan bakıncada siz haklı cıkıyorsunuz orta yol bulunmalı bence

-iyi forumlar.

Çevrimdışı Farabi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mia Rooker Lv.21
« Yanıtla #8 : 12 Mayıs 2020, 13:32:25 »
Şimdi şöyle ki pursuit'lerde sürekli bizi engellemeye çalışan sürekli cr atan insanlar var bu kural bence gayet iyi kicklenmesi normal fakat illegal taraftan bakıncada siz haklı cıkıyorsunuz orta yol bulunmalı bence

-iyi forumlar.
Düşüncen haklı fakat aynı durumdan bende müzdarip oldum takip etsek bile kickleniyoruz CR atanlara bir lafımız yok.

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
« Yanıtla #9 : 12 Mayıs 2020, 13:32:58 »
Başarılar dilediğin için teşekkürler. Ancak şöyle bir durum var ki, sireni yakık polis aracı gören oyuncuların %95'i polis aracını takibe alıyor ve saçma sapan ya PIT atıyor, ya da Muhbir-RP kapsamına giren bir davranışta bulunarak PD'nin kovaladığı adama PIT atıyorlar, PD'ye yardım edip kendilerince kahraman oluyorlar vesayre. Bunların yaşanmaması için kicklemeleri az bile. Direkt olarak Fear-RP ihlalilnden jaile girmeleri lazım bunu yapan kişilerin. "Sen gerçek hayattan en basit olarak Türkiye'den örnek al. Diyelim İstanbul'da bir polis aracı bir adamı kovalıyor ve sen o kovalamacayı yapan polis aracına(larına) vuruyorsun, önüne kırıyorsun, taciz ediyorsun, kovalamayaca dahil olup bir halt yokmuş gibi davranıyorsun (...)" Bu davranışlar ne kadar gerçekçi? Hiç değil. O kovalanan adam arkadaşın olsa dahi gerçekçi değil. En azından bana göre. Çünkü insan bir korkar, bir tiksinir. Sonuçta o kovalamacayı yapanlar polis teşkilatına bağlı eğitimli insanlar. Yani bu tür davranış yapan oyuncular olduğu sürece bu kick döngüsü devam eder. Ben bu adamların kick yerine Fear-RP ihlalinden jaile girmesini bile desteklerim. Böyle saçmalık olmaz kimse kusura bakmasın. Gidin Cop Chase oynayın.