Başarılar dilediğin için teşekkürler. Ancak şöyle bir durum var ki, sireni yakık polis aracı gören oyuncuların %95'i polis aracını takibe alıyor ve saçma sapan ya PIT atıyor, ya da Muhbir-RP kapsamına giren bir davranışta bulunarak PD'nin kovaladığı adama PIT atıyorlar, PD'ye yardım edip kendilerince kahraman oluyorlar vesayre. Bunların yaşanmaması için kicklemeleri az bile. Direkt olarak Fear-RP ihlalilnden jaile girmeleri lazım bunu yapan kişilerin. "Sen gerçek hayattan en basit olarak Türkiye'den örnek al. Diyelim İstanbul'da bir polis aracı bir adamı kovalıyor ve sen o kovalamacayı yapan polis aracına(larına) vuruyorsun, önüne kırıyorsun, taciz ediyorsun, kovalamayaca dahil olup bir halt yokmuş gibi davranıyorsun (...)" Bu davranışlar ne kadar gerçekçi? Hiç değil. O kovalanan adam arkadaşın olsa dahi gerçekçi değil. En azından bana göre. Çünkü insan bir korkar, bir tiksinir. Sonuçta o kovalamacayı yapanlar polis teşkilatına bağlı eğitimli insanlar. Yani bu tür davranış yapan oyuncular olduğu sürece bu kick döngüsü devam eder. Ben bu adamların kick yerine Fear-RP ihlalinden jaile girmesini bile desteklerim. Böyle saçmalık olmaz kimse kusura bakmasın. Gidin Cop Chase oynayın.