Bazı AR-GE'leri açarken biraz düşünmek lazım.Şimdi IC parayla OOC bakiye alalım diyorsun sistemden, tamamda kardeşim ozaman Zengin olanlar servetine servet katacak, Sunucudaki ticaret azalacak özellikle silah ticareti vs.Çünkü zenginler gold vıp çekecek kendine ardından bu Gold VIP ile avantajlar sağlayacak herkese tekrardan verdiği para geri gelecek.Gold VIP 750$ veriyor, Sistem 200$ , Şirket 300$ Toplarsan ve buna X2 Payday felan eklersen adam saatte 2.500$ civarı alacak.1 Hafta afk bırakırsa adam çok sağlam para kaldırıcak hem 1 aylık gold VIp olacak hem servetine servet katacak.Bu sistem geldikten sonra kimse para yatırmamaya başlayacak sunucu gelirini kaybedecek ve sunucu giderleri karşılanamayacak sonrasında sunucu işte boşver olmaz işte.Çok saçma bir sistem kesinlikle desteklemiyorum.
Onun yerine /takas sistemine bakiye ekleme özelliği gelebilir.Binevi OOC Ticaret fakat dolandırıcılık olmayacak , masum olacak daha ne olsun? Adamlar konuşur der işte ben 5tl istiyorum sana 50k veririm.Adamlar buluşacak /takas ile 5 bakiye ile 50k'yı takaslayacaklar.Bu tarz bir sistem eklenmeli herkes para yatıramıyor az anlayış abi.Salaklık yapıp dolandırılanlarada iade yapmazsın /takas sistemini kullansaydı deriz oldu bitti bu iş @Hera @Hera @Hera pls