[
Tanıtım ve ön söz
-------------------
Kuruluşumuzun öncülerinden olan Paul Foster ve Albert Foster'ın Amerikanın Montana eyaletinde Ticaret ile başlaması ile kuruluşumuzun temelleri atıldı,Bu yolculukta Küçük kardeşleri olan Alden Foster ise onlara destek olarak ticaret işini büyüttüler
Montana eyaletinde oluşan bir takım sebeplerden dolayı Foster ailesi Los Angeles'a geçmek zorunda kaldılar.Los angeles'a gelen foster ailesi ne yapıcakları konusunda çok kararsızlardı,Paul Foster'ın ortaya attıgı Silah ve araç ticareti ile büyük işler sergilemek istiyordu. Bunu kabul eden Foster ailesinin diğer üyeleri bir Kasabasada ev satın alarak o evi ticaret noktası olarak kullanmaya başladılar.
Bu yolda karşılarına çokça rakip çıkacağından şüphe duymayan foster ailesi Bu yolda kendilerine dost ve aile üyesi arayışına geçtiler.
İLK İŞ
----------
Foster Ailesi ticaret noktasını ayarladıktan sonra ilk hedefleri olan Ticarete başlamak için hazırlıklara başladılar,İlk olarak 3 İnfernus marka ile ticaretlerine başlayan foster ailesi bu yolda kararlı adımlar ile ilerlemekte ,Foster Ailesi bir yerden sonra sadece araç ticaretinin yeterli olmayacağının farkında İnfernus,Huntley,Sultan,Bullet gibi araçların ticaretinde devamlılığını sürdüren foster ailesi silah ticareti için hazırlıklarını bitirmek üzere...
İLK SİLAH TİCARETİ
-----------
Foster ailesi Silah ticareti için Tüm hazırlıklarını tamamladı,Ama bir sıkıntıları vardı bu ticaretin merkezi neresi olduğuny bilmiyorlardı.
Ailenin üyeleri Los angeles'ın 3 e ayrılarak tüm şehiri 1 hafta boyunca aradılar 1 hafta sonunda Paul'un gözüne birşey takıldı.kurumuş bir kanalda bir topluluk vardı,yavaş bir şekilde ordaki toplulağa yaklaştı.Orada Paul'u gören kişi önce bakışları ile ona bakındı ardından "ne arıyorsun burada" diye sordu,hafif bir tedirginlik halinde olan Paul yolumu kaybettim diyerek oradan kaçmaya çalışıyordu fakat tam gidicekken adam arkadan"hadi dostum ne aradığını herkes biliyor burada kayboldum diyerek benden kaçma" demesi ile Paul adama dönerek "ne arıyormuşum ben?" diyerek sordu,kanaldaki adam ile bir süre konuşan paul bu kanaldaki tüm olayları adamdan ögrendi ve eve giderek tüm olan biteni kardeşlerine anlattı,aradan 2 gün geçtikten sonra yüklü bir miktar para ile o kanala giden Foster ailesi İlk ticaretlerini Paulun tanıştıgı adam ile yaptılar,3 adet silah alan foster ailesi şimdi ne yapıcaklarını planlıyolardı.
Los angeles'daki ilk olay
-------------
Fostef kardeşler silahı aldığı gün bir çevirmeye takılıyorlar şansızlıklarından dolayı silahlarıda yanlarında vede silahlarını kaçak yolardan elde ettiler,Çevirme Foster Ailesine gelene kadar araçta ölüm sessizliği vardı ne yapıcaklarını bilmiyorlardı,Albert,Paul'a "bizi aramak isterler ise bas buradan kardeşim" dedi.Sıra Foster Ailesine geldi rutin kontroller gerçekleşirken bir memurun dikkatini foster ailesinin yüz ifadeleri çekti,"neden bu kadar tedirgin gibi duruyorsunuz bayım"diye soran polise cevapsız kalan foster ailesi dahada dikkat çekmeye başladı,Memur tam "araçtan inermisiniz" diyecek iken Albert memurun sözünü keserek ekledi" yakın bir dostumuzu bu gün kaybettikte" dedi bu durum pek ilgisini çekmesede rutin kontrollerden başarılı geçen foster ailesini serbest bırakmak zorundayı evrakları geri veren memur "iyi günler efendim geçebilirsiniz" diyerek araçtan uzaklaştı bu durumdan büyük tedirginlik yaşıyan foster ailesi silahlarını iyi saklaması gerektiğini anladı
Planlanan ilerleyiş
---------
Foster ailesi artık ne yapıcakları konusunda bilgililerdi,artık önlerindeki en büyük hedefleri silah ticareti idi ve şuanda foster ailesi bu ilerleyişte emin adımlarla gitmekte.
YA BATAR YA ÇIKAR!
-----------------------------------
Paul, abisi Albert ve kardeşi Alden'i yanına toplar ve işlerin geleceği hakkında konuşmaya başlarlar.Paul, ailenin şuan yaptığı küçük silah ticaretinden gelen kazançları yetersiz buluyor, bu işin devamlılığını sağlamak için kaçak yollarla silah taşıma işini kendilerinin yapması gerektiğine değiniyordu.Abisi ve kardeşi bu fikre olumlu bakıyorlar fakat buna yetecek mali durumları henüz olmadığı için bu işe girişmek istemiyordu.Araç ticaretinde başarılı olan Paul para konusunu çözeceğini yalnızca kardeşlerinden ailelerine yeni üyeler bulmalarını istiyor.
----Devamı Gelecek---
((KISA SÜRE İÇERİSİNDE TANITIM DÜZENLENECEK, ROLLERDEN SS'LER EKLENECEKTİR))
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler, roller hakkında geliştirilmesi gereken yerleri yada önerilerinizi dinlemekten mutluluk duyarız