Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

FBI — Yayın Yasakları Hakkında Basın Açıklaması [24.02.2021]


Başlatan FBI DOJ, 24 Şubat 2021, 20:54:49
Okunma sayısı 2120 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FBI DOJ

FBI
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rina FBI Lv.1
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Şubat 2021, 02:48
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
                                                                                     
Department of Justice, Federal Bureau of Investigation
"Fidelity, Bravery, Integrity"
U.S. Attorney’s Office
Northern District of Santos

Son Getirilen Yayın Yasakları Hakkında Basın Açıklaması

Son zamanlarda Santos eyaletinde olan olayları gözlemliyoruz ve farkındayız. Büromuz tarafından bu süreç üzerine genel ve kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın ve sürecin sağlığı açısından genel olarak son haberlere ABD Adalet Bakanlığı talimatıyla yayın yasağı getirilmiştir.

Yapılan son haberler ister istemez halk tarafında korku ve şüphe uyandırıyordu, olay bu kadar büyümüşken bu tarz haberlerin daha fazla çoğalacağını biliyorduk. Bu sebepten ötürü bu tarz haberlere bir süre yayın yasağı getirilmiştir. Yayın yasaklarının kaldırılmasıyla beraber büromuz tarafından tekrar bir açıklama yapılacaktır.



Contact: Barry L. Paschal, Public Affairs Officer: 912-652-4422
Çarşamba, 24 Şubat, 2021

14