Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bu kadar yanlışlık olmaz, bence ceza gelmeli. (Şikayet açmaya korkar oldum!)


Başlatan FenerbahceLee, 22 Temmuz 2020, 22:42:23
Okunma sayısı 627 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet: Kadın
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
Ynt: Bu kadar yanlışlık olmaz, bence ceza gelmeli.
« Yanıtla #30 : 22 Temmuz 2020, 23:25:28 »
Konu, özellikle ayın FG'si muhabbeti yanlış anlaşılmış.
Ayın FG'si ödülü bir ay boyunca hiç hata yapmayan ve bu hata yapmayan kişiler arasında en aktif şekilde moderasyon/ticket görevlerini yerine getirenlere veriliyor. Ayrıca zaten bir ay boyunca toplanan tüm para cezaları ayın FG'sine verilmiyor, sadece küçük bir kısmın veriyorlar. Bu noktada ayın FG'si konusunun oyuncular arasında tartışılmasını pek doğru bulmuyorum. Sonuç olarak FG kadrosu içerisinde olan ve oyuncuları ilgilendirmeyen bir durum.
Hata yapan FG'lere belli miktarda para cezası kesiliyor. Eğer mağdur oyuncuya bir telafi uygulanacaksa bu noktada hatalı işlem yapan yetkiliye ceza kesilmesini doğru bulmuyorum. FG'ye ceza kesilmesinin en temel amacı zaten hatalı işlem yaptın, bu yüzden bunu yapacaksın ve ödeşeceksiniz mantığı. Her olaysa aynı miktarda para cezası kesilmiyor, ciddi olaylarda direkt uyarı da yazılabiliyor.
Kendi görüşüm hatalı işlem yapan FG'lere mağdur ettikleri süre kadar jail uygulanmalı, aynı şekilde hatalı bir sonuçlandırmadan dolayı eğer şikayet edilen kişi ceza almadıysa sabit bir para cezası kesilmeli

Böyle bir konuyu buraya açmanız, üstüne üstlük isim vererek kişiyi küçük düşürmeniz doğru bir hareket değil. İtirazınız varsa yetkiliye ulaşmalı ve ticket açmalı, eğer sistemde değişiklik fikriniz varsa da nazik bir dil ile ARGE açmalısınız. (ARGE bölümünün kapalı olduğunu biliyorum, bu durumda açılması beklenilmeli. Oyun dışı sohbet yedek ARGE bölümü değil SAMP dışı konuların konuşulduğu yer)

Kusura bakma hocam ben her seferinde beklemek zorunda değilim.

Çevrimdışı R3FL3X

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Şubat 2023, 01:12
Toplam oynama: 289 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet: Kadın
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Ağustos 2022, 15:25
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: **** ****** TV
Cinsiyet: Erkek
Köken: Slav
Son giriş: 19 Ağustos 2022, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet: Kadın
Köken: Japon
Son giriş: 24 Temmuz 2022, 21:44
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Bunun yeri burası değil. Son zamanlarda herkes başka insanlarda gördüğü hataları oyun dışı sohbette paylaşır olmuş. Görevliye verilen ceza yönetim içerisinde kalacaktır bu oyuncuya yansıtılmaz sizin kaybınız varsa ödenir. Şikayeti değerlendiren kişinin o an ki ruh hali ile alakalı bir durum da olabilir, bu şekilde konu açıp görevlilere laf söyleyecek yer aramanıza gerek yok. Herkes kafasından bir şey üretmiş para için yapılıyor falan, bunun açıklamasını bir köşeye geçip dikkatlice düşünerek kendiniz cevaplayabilirsiniz şayet mantığı olan her insan bunu düşünebilir. Hakkınızı almak istiyorsanız ticket departmanına başvurun oyun dışı sohbete değil.Konu kilit.