Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSFD Sistem Önerisi


Başlatan Leagu3, 24 Temmuz 2019, 01:30:33
Okunma sayısı 139 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Leagu3

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Karl Wiegand Lv.25
Cinsiyet: Erkek
Köken: Alman
Son giriş: 14 Nisan 2024, 20:56
Toplam oynama: 119 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
LSFD Sistem Önerisi
« : 24 Temmuz 2019, 01:30:33 »
Karakter Adınız: Owen_Melville
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Bence kişi yaralandığı-düştüğü ( ateşli silahlarla olabilir sadece ) zaman yerden kalkma şansı olmasın, iki seçenek olsun ya LSFD'den ambulans çağrılıp ambulans müdahalesi yapılıp, ambulansla hastaneye götürülmeli ve orada başlamalı, para, silah kaybetmeden.
Yoksa hastanede spawn olmalı belirli bir miktar parası ve silahları ( gitmeyedebilir ) giderek.
Yurtdışı serverlarda böyle genelde. Hem LSFD'ın işlevi artıyor ve daha gerçekçi oluyor.

AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: -



Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: LSFD Sistem Önerisi
« Yanıtla #1 : 17 Ağustos 2019, 16:26:36 »
AR-GE projeniz incelenmiş ve değerlendirmeye alınmıştır, sonuç için herhangi bir olumlu yada olumsuz mesaj almayacaksınız. Paylaşımınız için teşekkürler.