Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

Birliğimize gelmesi gerekenler

Sistem onayını açmak için
1 (33.3%)
Hood onayını açmak için
0 (0%)
Silah onayını açmak için
1 (33.3%)
Silah onayını açmamak için
1 (33.3%)
Sistem onayını açmamak için
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 3

Oylama kapandı: 04 Haziran 2020, 14:43:25

The Feoras Organization


Başlatan Fyeruk_Duzduv, 05 Haziran 2019, 13:05:50
Okunma sayısı 227 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fyeruk_Duzduv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Toretto Dom Lv.14
Cinsiyet: Erkek
Köken: Rus
Son giriş: 01 Mayıs 2021, 17:13
Toplam oynama: 17 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
The Feoras Organization
« : 05 Haziran 2019, 13:05:50 »
The Feoras Çetecileri, birincil derecede ama tek olmayan bir Afro Amerikan çetesidir.
1976'da Los Santos, 54TH 'da  The Feoras kardeşler tarafından kurulmuştur.Kuruluş amacı, kendi mahallelerini diğer gruplardan temizlemekti daha sonra temizledikleri gruplar gibi olmaya başladılar. 27 yıl önce küçük bir çeteyken, şimdi Los Santosun sayılı suç örgütlerinden birisi haline geldiler. En büyük düşmanları çevresinde bulunan sıradan çeteler olsada onlardan farkları maske takmaları ve şiddete olan sempatileri. Hatta o kadar şiddet dolularki, çete üyelelerinin çoğu, yine çete içerisindeki kavgalardan meydana gelmektedir. Los Santostaki cinayetlerin %15 inden sorumlu olmakla beraber eğer bu çetenin bir üyesi olmak istiyorsanız, aynı evde kaldığınız birini öldürmek zorundasınız.Mottoları '' Kan içeri, Kan dışarı '' dır. Anlamı eğer bir çeteye girmek istiyorsan kan dökmek zorundasın ve o çete senin hayatındır, tek çıkış yolun ölümdür. Gerçektende dedikleri gibi çeteden ayrılmak istersen, genelde ölerek ayrılabilirsin. Bu çeteyi genellikle yeni yetme ve terk edilmiş çocuklar oluşturmaktadır. Bu çete gasp ve uyuşturucu işleriyle çığır açmış ve kolay kolay kazanılmayacak büyük paralar elde etmişlerdir. Ayrıca çete içerisinde çok ağır kurallar vardır.Eğer bir çete üyesi kuralları tekrar tekrar çiğniyorsa o çete üyesinin sonu infazdır ve bu infazı ailesinden biri gerçekleştirmektedir.Bu çetede kuralların ve ölüm oranlarının fazla olması pek birşey ifade etmemektedir.Bu çetenin Los Santosta irili ufaklı 100.000 üyesinin olduğu söylenmektedir. Uyguladıkları ağır kurallar ve cezalar bu çetenin ayakları üstünde durmasında önemli etken kazanmıştır. Yaptıkları başarılı çatışmalar ve operasyonlarla çevresinde otoriter üstünlük kurmuş ve adlarını tüm Los Santosa yaymalarını sağlamıştır. Sokaklarının önünden geçmek cesaret ve delilik gerektiren düzeyde tehklikelidir. Varlıklarını günümüzdede sürdüren bu çete aktif halde  ve illegal işlerine devam ediyor. Şu aralar fazla sesleri çıkmasada geri dönüşleri heyecanla bekleniyor.


   .



İlk savaşlarını Grove adı verilen zenci birlikle yaptılar. Los Santosta genelde çok hissedilmesede bu savaş Los Santosun
güneyinde kıyameti aratmadı. Bu savaşın ayak seslerini Grove başlattı. Bir çete ziyareti sırasında Grove' un hain saldırısı üzerine çete üyeleri ağır yaralandı. İntikam ve ağır darbe dolu bu serüvende The Feoras Çetecileri' nin saldırıları ağır oldu.Tam 1 araba dolusu Grove üyesini canlı canlı katlettiler. Grove ağır darbelere dayanamayıp geri çekildi. 1980' in sonlarına doğru bu savaşlar azalarak bitti bitti ki 10 yıl sonra West Coast ve East Coast yakaları bu savaşları RAP' e taşıdı. Feoras kardeşler taktiksel üstünlük kurdukları Grove' a nefes aldırmıyor sürekli araç camlarından uzun namlulu silahlarla çıkarak ateş açıyor ve mahalleyi abluka altına alıyorlardı. Olaylar polislerin bile yaklaşamak istemediği bir hal almıştı. Şüphesiz iki tarafta ağır kayıplar vermişti. Taktiksel olarak bu savaşta Skull Çetecileri üstün gelmişti. Bu dikkat dolu savaştan istifade etmek istiyen bazı kırsal çetelerde Grove taraflarına geçmiş ama lakin  The Feoras Çetecileri tarafından püskürtülmüşlerdir. Çoğu bu savaştan geri çekilmiş hatta çetelerini yıkılmasına bile yol açmışlardır. Daha sonradan mafyalara musallat olan Skull Çetecileri 2 Rus mafyasının çöküşüne yol açmıştır. Bu iki mafyanın otoritesini ayaklar altına almış ve bu iki mafyadan toplamda 700.000 dolarlık kan parası istemişlerdir.Elbette Los Santosun sayılı çetelerinden olsalarda bu operasyonları onları en iyi yapmamaktadır. Devamı gelicek bu serüvende bir sonraki adımları merak konusu olarak hafızalara karıştı.





  10 yıl önce Feoras kardeşler çetenin en büyük vurgununu yaptılar. Bu vurgun Los Santos Bankasına düzenledikleri 50 kişilik silahlı bir soygun
olarak akla kazınmıştır. Bu soygunda yer alan üyeler ölümüne çatışmış ve LSPD ye ağır kayıplar verdirmiştir. Ancak özel kuvvetlerin olaya el atmasıyla
bu baskın sona ermiştir. Birlik liderleri paraları alarak kaçmış geride kalanlar ise özel kuvvetlerle çatışarak hayatlarını kaybetmişlerdir.
Bu baskından sonra iki lider ölüm oranlarının yüksek olması dolayısıyla ilegal işlere kısa süreliğine son vermişlerdir.
Bu sessizliklerini bozan Dominic'in  oğlu olan Jesus  Polisler tarafından suçsuz yere vurularak öldürülmesi olmuştur.
İntikam yemini eden çete üyeleri tekrardan toparlanmış ve ilegal işlere tekrardan başlamışlardır.
LSPD yer alan Dominic'in oğlunu öldüren Polis Memuru Şerif Thomas,Dominic Toreto tarafından 18 el ateş açılarak öldürülmüştür.
Daha sonra ilegal işlerini sürdürmeye devam etmişler ve kaybettikleri zamanı telafi etmişlerdir. Herkes bu çetenin kanalizasyonundan fare gibi çıkacağını
düşünsede bu çete bir aslan görünümüyle aydınlığa ulaşmıştır. Bir süre essiz ve sakin kalan 54TH sokakları
tekrardan silah ve çığlık sesleriyle yankılanmıştır.

Çevrimdışı dagnes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 10:27
Toplam oynama: 197 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Temmuz 2024, 15:01
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 13:29
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Feoras Organization
« Yanıtla #1 : 05 Haziran 2019, 19:01:00 »
Kardeşim güzel olmuş bence silah onayını alırsınız başarılısın
         ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı Deathmatcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Haziran 2022, 23:26
Toplam oynama: 57 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Feoras Organization
« Yanıtla #2 : 05 Haziran 2019, 19:07:54 »
Bence Çok Güzel Olmuş Bencede Silah Onayını Alırısınız

Çevrimdışı Jescy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Kadın
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ocak 2024, 01:10
Toplam oynama: 73 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet: Erkek
Köken: Sırp
Son giriş: 10 Ocak 2024, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Feoras Organization
« Yanıtla #3 : 05 Haziran 2019, 19:11:02 »
Bencede silah onayı alirsiniz

Çevrimdışı Shakur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jowuan Wood Lv.25
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Kasım 2021, 19:47
Toplam oynama: 180 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Feoras Organization
« Yanıtla #4 : 05 Haziran 2019, 19:11:48 »
silah onayı verin adminler
cok guzel

Çevrimdışı Burkitolki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Şubat 2022, 00:50
Toplam oynama: 114 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Feoras Organization
« Yanıtla #5 : 05 Haziran 2019, 19:19:37 »
Hhm,arkadaşlarına bu yorumları yaptırman bir ifade etmeyecek çünkü adminler sistem onayı vermeden silah onayı vermezler ki sistem onayı geldiğinde zaten silah onayınızda gelmiş olur.

Çevrimdışı lvbel6

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Agustin Ryan Lv.15
Cinsiyet: Erkek
Köken: İspanyol
Son giriş: 10 Nisan 2022, 19:11
Toplam oynama: 37 gün, 8 saat
Birlik: ******var
Ynt: The Feoras Organization
« Yanıtla #6 : 07 Haziran 2019, 22:43:08 »

FAMIGLIA SICILIANA DI RASTELLI


Başarılar dileriz,umarım istediğiniz gibi bir rol ortamı olur.


-Rastelli




TANITIM