Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

HARD RP OLMALI MI OLMAMALI MI?

OLMALI
24 (49%)
OLMAMALI
10 (20.4%)
KARARSIZIM
4 (8.2%)
GEREKSIZ
11 (22.4%)

Toplam Oy Verenler: 49

HARD RP


Başlatan Lord Of The Shadow, 31 Aralık 2018, 01:27:42
Okunma sayısı 1978 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jenna Fowler Lv.35
Cinsiyet: Kadın
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Ocak 2025, 13:36
Toplam oynama: 546 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Şubat 2024, 21:07
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet: Kadın
Köken: Arap
Son giriş: 24 Ocak 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: HARD RP
« Yanıtla #20 : 17 Mayıs 2019, 01:28:28 »
İnsanlar hard-rp olayını çok yanlış anlamış. Can sıkıcı bir durum.
İyi rol yapan insan HARD RP olmaz.
Zor ekonomi HARD RP olur.
Adı üstünde, ZOR ROLEPLAY.
Kimse kimsenin rolüne seviye biçemez. Bana göre güzel rol yapan oyuncu, sana göre kötü rol yapıyor olabilir.
Hard RP'de kötü rol yapan oyuncular varken Low RP'de iyi rol yapan oyuncular olabilir.

Ekonominin niye zorlaştırılmadığını mı merak ediyorsunuz?
Sunucu uzun bir süredir aynı ekonomide ilerliyor.
Bir anda bu ekonomi zorlaştırılırsa yeni başlayan oyunculara haksızlık olmaması için hesapların sıfırlanması gerekecek.
Hesaplar sıfırlanırsa ne olacağını da tahmin edebiliyorsunuzdur.
Değil mi?

Haklısın Roleplay kavramı kişiye göre değişir. Forumda Sicil özelliği geldiğinden beri zaman zaman kişilerin sicillerini kontrol ettiğimde gördüklerim karşısında inanın şok oluyorum. Adam 2-3 kez C-Ban yemiş, bunun üzerine Non-RP veya farklı ihlaller sebebiyle satırlar dolusu cezası mevcut. Bu oyuncu hala sunucuda tutulmaya devam ediyor. Nedeni ise açık ve net para yatırıyor olmasıdır. Elbette ki sunucu sahip/sahiplerinin para kazanması gerekiyor ki sunucunun devamlılığı olsun. Fakat benim Rina-Roleplay yönetiminden tek ricam kural ihlallerinde verilen cezaların artırılması, C-ban yemiş kullanıcıların hesaplarının tekrar aktif edilmemesi yönündedir. Sunucu ile örnek vermek olmasın fakat bazı sunucularda soru cevap sistemi ile üyelik açılabilmektedir. Hiç değilse oyuna başlayan ve Role-play terimlerini bilmeyen kullanıcılar bu sorulara yanıt verebilmek için en az bir kez kurallar kısmını inceleyecektir.
açıklayıcı

Çevrimdışı TheLife

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Eylül 2020, 01:43
Toplam oynama: 132 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: HARD RP
« Yanıtla #21 : 31 Mayıs 2019, 21:30:26 »
Sunucunun hard-rp olmasını kendimde destekliyorum,sunucuda rol billmeyen insan var ama onlarda zamanla öğrenir,en azından bir karakter tanıtımı falan açılsa iyi olabilir.

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47
Toplam oynama: 131 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: HARD RP
« Yanıtla #22 : 31 Mayıs 2019, 22:35:48 »
argesi olabilecek bir konu değil biz uygun görmezsek olmaz