Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Eşya Kaldır/Düzenle (ID)


Başlatan Eva Olsen, 28 Haziran 2018, 02:29:19
Okunma sayısı 219 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eva Olsen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Eşya Kaldır/Düzenle (ID)
« : 28 Haziran 2018, 02:29:19 »
2 gündür ev düzenleyen birisi olarak söylüyorum; bu işe tam 2 günümü verdim ve görmediğim bug kalmadı. Koyduğum saf ışık mı dersiniz, görünmez nesneler mi dersiniz... Bu tür eşyaların seçenekler kısmını bulmanız için evde taklalar atıyorsunuz. Silmek için de, düzenlemek için de o seçenekler kısmına ihtiyacınız var.

> Mesela evde bulunan 1234 ID'li eşyayı;

- /ev
- Mobilya
- Eşya sat/düzenle (ID)
- 1234
+ Satıldı.

şeklinde, 45 dakika uğraşmadan 5 saniyede kaldırabilirim.

"Elbette eşyayı ilk aldığımızda ID'sini bilmeliyiz. Fakat zaten riskli eşyalar kendini belli ediyor, dediğimi anladı mobilya düzenleyen kişiler. O yüzden ID'ye bakarak yerleştirilir onlar."

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47
Toplam oynama: 131 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Eşya Kaldır/Düzenle (ID)
« Yanıtla #1 : 02 Eylül 2018, 17:40:41 »
Mobilya sisteminin biraz daha ayrıntılı olmasında fayda var fakat sisteme alışmış insanların harikalar yaratabileceğini kendim gördüğüm için pek de gerek duyulacağını düşünmüyorum.