Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Ragnarok_Goldberg

Sayfa: 1
1

1. KİŞİSEL BİLGİLER

(( IN CHARACTER ))

1.1 Cinsiyet: Erkek
1.2 Adı:Ragnarok
1.3 Soyadı:Goldberg
1.4 Köken:İspanyol
1.5 Yaş: 22
1.6 Öğrenim Durumu: Üniveriste Mezun
-
1.7 Telefon Numarası:6072233
1.8 Doğum Tarihi:29.08.1965
1.9 İkamet Ettiğiniz Yer: Las Santos

1.10 Herhangi bir sağlık sorununuz, zihinsel veya fiziksel engeliniz var mı ?:
1.11 Eğer varsa buraya yazın: Hayır


2. DİL YETERLİLİĞİ

(( IN CHARACTER ))

2.1 İngilizce düzgün ve etkin iletişim kurabiliyor musunuz?: Evet.

2.2 İngilizce dışında başka diller konuşabiliyor musunuz? (Evet ise hangi diller): İspanyolca Rusça İngilizce.


3. RUHSAT VE İZİNLER

(( IN CHARACTER ))

3.1 Geçerli bir San Andreas araç ehliyetiniz var mı?: Var.
3.2 Evetse, ehliyetiniz üzerine işlenmiş bir ceza bulunuyor mu?: Hayır.
3.3 Daha önce hiç ehliyetinize el koyuldu mu?: Hayır.

3.4 Geçerli bir diplomanız var mı?: Teknoloji Ve Araştırma Diplomam ve Üniveriste Diplomam var.


4. BAŞVURULARIN ONAYLANMASI

(( IN CHARACTER ))
Büro Kayıt Formunda yazdığım bilgilerin tamamen bana ait olduğunu ve bilgim dahilinde hiç bir bilgiyi saklamadığımı kabul ederim. Bu formu imzalayarak, formdaki bilgiler hakkında ve işe alım sürecimle ilgili, hakkımda yürütülecek her türlü araştırma ve soruşturmayı kabul ediyorum. Araştırmalar sonucunda vermiş olduğum yanıltıcı bilgilerden dolayı hukuki sorumluluğum doğabileceğini bilerek ve öngörerek bu formu onaylıyorum. İşe alınmam durumunda vermiş olduğum bilgilerde sonradan ortaya çıkabilecek bir eksik veya yanıltıcı bilgi nedeniyle, herhangi bir açıklama gerekmeden işten çıkartılabileceğimin bilincindeyim. Bu formu doldurarak işimin gerektirdiği her türlü sorumluluğu özen göstererek yapacağımı kabul eder ve üstlerimin kararlarına hukuk içerisinde oldukları sürece sadık kalacağımın sözünü veririm.

6.1 Yukarıda yazanların tümünü okudum ve kabul ediyorum: Evet Ediyorum

Sayfa: 1