Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Sametgirll

Sayfa: 1
1
Tanıtım gayet başarılı👍🏻

2
İşyeri Tanıtım Arşiv / Ynt: Scherbatsky - Night Club
« : 05 Ocak 2021, 18:36:25 »
Başarılar çok başarılısınız  :like:

3
İşyeri Tanıtım Arşiv / Draga-Night Club
« : 05 Ocak 2021, 17:42:05 »
Bir gün Jeremy_Draga bir adamla buluşur ve adama İş yerin varmı der ve adam: var der  Jeremy draga Katılmak ister adam istemez ve dalga geçer ardından bir adam gelir ve dalga geçmesinden dolayı dövüşür yeni gelen adam kazanır ve Jeremy_Dragayla konuşurken yeni gelen adamın arkasından bıçaklanır ve yeni gelen adam sizi duydum git bar aç der ve Jeremy_ Draga Tamam der ve gider o yüzden sözünü tutmaya çalışır.

İş yeri ücretleri:
Vip:2900$ Viski:200$ Votka:200$ Rom:50$ Bira:50$  Koktely:50$ Şampanya:100$ Tekila:50$ Şarap:150$ Masaya özel sunumlar:Ücretsiz Doğum günü Sunumları:Ücretsiz


(daha fazlası yapılacaktır)

Sayfa: 1