Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - David_Ğ

Sayfa: 1 2 3 ... 46
1
İnternet Sayfaları Arşiv / kjkszDeaglepj40
« : 24 Şubat 2023, 20:39:34 »
5 deagle var 40bin dolar 6386268

2
5 deagle'ı 175'e ver.
Telefonu bilmiyorum ((PM at reis))

3
Okunmuş AR&GE / Ynt: Araç hacizi.
« : 23 Şubat 2023, 00:18:08 »
90dk çok demekki ablacım 30 olsun

4
Okunmuş AR&GE / Ynt: Araç hacizi.
« : 23 Şubat 2023, 00:07:48 »
Bulletli elemanın ss i için rez.

5
Okunmuş AR&GE / Araç hacizi.
« : 23 Şubat 2023, 00:07:19 »
Saate 1 araçlar respawn bari olsun. Düzgün parketsende etmesende aracı gizlemeyince haciz ediyorlar yada ceza kesiyorlar.
Bitane eleman echo birimiyle(bullet) ile ceza yazıyo araçlara.

6
Olabilir ancak forumdaki sistem ile bağlantılı düşünülmeli çünkü bu seferde forumdaki sistem boşa çıkabilme olasılığı artabilir.

Oyun içinden ayarlanmasın. Deepweb'e konu açanlarinki oyun içinde gözüksün.

Destekledim.

7
Okunmuş AR&GE / Ynt: Mekanik, Araç kilitleri Hk.
« : 11 Ocak 2023, 18:40:02 »
Merhaba, bildiğiniz üzere sunucuda mekanik mesleği mevcut. Kısaca şöyle işliyor. 100 bin dolar karşılığında mesleğe girebiliyorsunuz, araçların kilidini kırabiliyorsunuz (kilitliyse) ardından içine binerek düzkontak atarak aracı çalmaya çalışıyorsunuz. Fakat küçük bir pürüz mevcut. Eğer aracın güvenlik seviyesi 5 (son seviye) ise aracı düzkontaklamak, kilidini kırmak ve hurdaya çıkartmak için GOLD VIP gerekiyor. Bu durumda ise GOLD VIP'e sahip olmayan oyunculara  bu meslek adeta haram oluyor. Çünkü aracı hiçbir şekilde hurdaya çıkaramıyorlar, bununla beraber şehirdeki güvenlik seviyesi az olan araçların sayısı düşük, hatta hiç yok. Bunun RP açısından pek gerçekçi yanı yok, para verip yapacaksın işin özü. Bunun için bir çözümüm var; Bu GOLD VIP'ın açabileceği olasılıklar kalksın.  (sadece kilitler, düzkontak, hurdaya çıkartmak) Diğer getiriler kalabilir, yönetim bu sefer GOLD VIP'ın kalitesini düşürür. Fakat benim önerdiğim sistemde şöyle bir şey olacak. Mekaniğe bir sistem gelecek. Atıyorum 1. seviye mekanik (acemi) Araçların kilit seviyesi 5 olsa bile, daha uzun sürede düzkontak atacak, kilit kıracak. 2. seviye mekanik (acemi-kalfa) Araçların kilit seviyesi 5 olsa bile, daha seviye 1'e göre daha az süre olacak, kilit kıracak. Bu seviyeler bu şekilde arttırılabilir. Bana kalırsa (göreceli) bu sistemde mekanik mesleğini tüm oyuncular değil de, GOLD VIP oyuncular kullanabiliyor. Ben ve benim gibi mazlum oyuncuların ise 100 bin dolar değerindeki parası heba oluyor. Fikir ve görüşlerinize açığım, iyi forumlar.

Destekliyorum!
Mekanik sistemini kaldırmaya gerek yok. Şöyle şeyler gelebilir. G5 araçlar'ı bildiğini gibi kilit seviyesi yüksek kıramazsınız gibi bir uyarı veriyor. Bunun yerine saniye aynı veya biraz daha fazla fakat kırma ihtimali olasılığı gelebilir. Örnek 210 saniye kırdın kilidi. Tam saniye bitince sistem "Hay aksi maymuncuk kırıldı" gibi bir uyarı verip kapı açılmaya bilir. Veya açılabilir. Bunu tamamen şans'a bağlı olarak random olarak belirlenebilir.


Seni desteklemedim saçma.

8
Okunmuş AR&GE / Ynt: [ AR-GE] Telefona Taksi uygulaması
« : 11 Ocak 2023, 18:32:15 »
Çok mantıklı ve hoş bir içeriğe sahip olan AR-GE konusu.
Kesinlikle destekliyorum.

 :like:

9
İnternet Sayfaları Arşiv / ghgjhkjlklDEAGLEgfhgjklşl
« : 30 Nisan 2022, 18:54:47 »
Deagle satıyom 40k bitane full

PM atın oyunda değilsem ulaşın David°#5468

Sayfa: 1 2 3 ... 46