Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Exhaus

Sayfa: 1 2
2
Sunucuyu överken, bir başka sunucuya sövmeniz pek kabul edilebilir bir şey değil. Eleştri yapıyorsanız düzgün yapmanız gerekirdi.
Yaptığımız videolar tamamen mizah, eğlendirme amaçlıdır. Ismi geçen sunucuya yaptığımız video da da Rina Role Play sunucusunu kattık. Sadece eğlendirmek amaçlı, başka bir amacımız yok.

Diğer videoyu inceleyerek bu eleştiriyi yapmıştım. O videoda bu videoki gibi bir küfür göremedim. Her neyse, tartışma çıkmasın.

3
Sunucuyu överken, bir başka sunucuya sövmeniz pek kabul edilebilir bir şey değil. Eleştri yapıyorsanız düzgün yapmanız gerekirdi.

4
Genel Sohbet Arşiv / Ynt: Forum nereye gidiyor?
« : 04 Ocak 2019, 19:50:47 »
Şöyle dersen evet, bu konuda haklısın. İsim konusunda desteklemiyordum ki; onu kaldırmışsın zaten. Şuan destekliyorum seni.

5
Genel Sohbet Arşiv / Ynt: Forum nereye gidiyor?
« : 04 Ocak 2019, 19:09:42 »
Böyle bir genel sohbet konusu açman fazla saçma. Burası özgür bir platform, politikada zaten aşırı durumlar olmadığı sürece istediğin nickname'ı alabileceğin söyleniyor. Sonuç olarak hiçbir yere gittiği yok forumun. İsteyen istediği adı kullanır.

6
Flaming içerikli yorumlar kaldırıldı.

Flaming olmayan yorumu kaldırman üzücü :) Her neyse, kısıtlandığımızdan dolayı bazı şeyleri dile getiremiyorum. Başarılar öyleyse.
Herkese adil olmaya çalışıyoruz, "urfalı rolü yapmazsınız umarım?" demeniz tamamen flamingdir. Birliklerin rollerini sorgulayamazsınız, eğer bu konu hakkında bir şikayetiniz varsa ticket üzerinden kanıtlarınızla oluşturabilirsiniz.

Herkese adil olmak? Zamanında bize yapılanları görmediğinizden olsa gerek buna pek inanasım gelmedi, her neyse burayı kirletmeyeyim. Gördüğünüz zaman silmeniz yeterli.

7
Başarılar.

8
Genel Sohbet Arşiv / Ynt: VAGOS MC / Tekrar gelmeli mi?
« : 02 Ocak 2019, 18:25:14 »
Gelmesi güzel olabilir. Çeşitlilik her zaman iyidir, aynı türden birden fazla oluşumun olması rolleri şekillendirir hatta ve hatta ortak rol planı bile oluşturtabilir. O yüzden açma veyahut gelme olayı sana kalmış fakat başarabileceğine kesinlikle inanıyorsan denemekten zarar gelmez. Sunucuda durduk yere bir anda savaşa sokma gibi bir neticesi olan MC olmadığın sürece, ilerleyeceğini düşünüyorum.

9
xd ok

yavaşça yolumu alırım, hadi iyi roller size.

10

klaSik

A-hahaha. Çatışma bittikten sonra, gelip çıktığım sırada bir ss alıp ekleme yapmak. Nice Job brother. Sor bakayım kim beni düşürmüş, düşmüş müyüm? :)

Sayfa: 1 2