Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Polizei

Sayfa: 1 2
1
Arşiv / Ynt: Vuzzy - Showroom - (Skin Recoloring)
« : 26 Mart 2018, 15:59:14 »
MÜTİŞO

2
Forum Oyunları Arşiv / Ynt: İdolünüz Kim?
« : 26 Mart 2018, 14:11:31 »
@morello

sa-mp platformunun Intersect ve coo ile birleşimi gibi birşey çok iyi ve gerçekçi kadın rolü yapıyor

3
Birlik Tanıtımları Arşiv / Ynt: İTALYAN ORG.
« : 23 Mart 2018, 16:20:14 »
son günlerde la casa de papel izleyenler birlik açmasın artık, bir birlikte kendini geliştir ve aklına gelen ilk ismi birliğine yansıtma

4
Genel Sohbet Arşiv / Ynt: Adios!
« : 23 Mart 2018, 16:07:39 »
Selamlar millet, fazla söze gerek yok. SAMP'tan komple uzaklaşmaya karar verdim ve 2012 yılından beri bana sadece insanların nasıl olabileceğini göstermek dışında hep stres getirdi. Başka hiçbir şey değil. Kalbini kırdıklarım varsa kusura bakmasın, sonuç olarak burada bir oyun oynuyoruz. Hepinize hayatta başarılar dilerim, Remnant out.

2 gün sonra dönersin, insan bırakamıyor kendimden biliyorum

5
Okunmuş AR&GE / Ynt: /ilkyardim ID
« : 23 Mart 2018, 15:55:44 »
sonra herkes başımıza paramedik kesilir, hiç bir rol döneceğini de sanmıyorum desteklemiyorum

açlık sistemi olsa kimse rol ile gidip yemek yemez zaten, robotlaştırır bu arge

6
Okunmuş AR&GE / Ynt: Görünüm
« : 23 Mart 2018, 15:51:05 »
Çok fazla karışıklığa ve kavgaya sebebiyet vereceğini düşünüyorum. /do komutu ile sorulup öğrenilmesi yeterlidir bence.

Desteklemiyorum.

Ne karışıklığı ve ne kavgası? İnsanların hedefleri DM ise zaten elbet banlanacaklar, Antalya'da falan yaşamıyoruz zaten. Buralar tekin yerler değil bro:3 Rollerini role girdiğin adam sen do'dan belirtmedikçe herif iyi rol yapmıyorsa zaten söylemez. Rollerini şekillendiremezsin bu sayede.

7
sıfır

bir?

8
Okunmuş AR&GE / Görünüm
« : 22 Mart 2018, 16:12:38 »
GİRİŞ

Öncelikle bir çok kişi aynı skinleri kullanıyor ve rollere girildiğinde kişilerin fiziksel özellikleri /do'dan belirtilmedikçe bilinmiyor. Yeni bir karakter oluşturulduğuna giriş ekranında bir tablo çıkacak, bu tabloda karakterinizin yaşı, kilosu, boyu ve fiziksel özelliklerini belirtebileceksiniz.

Peki bu nasıl olacak?

/gorunum (ID) komutu yardımıyla role girdiğimiz karakterin belirgin fiziksel özelliklerini detaylı olarak görebileceğiz ve rollerimiz genişleyecek.

/gorunumduzenle komutu yardımıyla karakterimizin geçirdiği rollere uygun fiziksel özelliklerimizi tekrar güncelleyebileceğiz.

Yeni bir karakter oluşturdunuz ve oyuna ilk girişiniz, oyuna şifreniz yardımıyla girdikten sonra karşınıza çıkacak tabloda gerekli soruları mantıklı cevaplarla karakterinizin dış görünümüne göre belirteceksiniz.

Oyun ismi: p0lizei_RinaRPG
Karakter yaşı: 31
Karakter boyu: 1.79
Karakter kilosu: 75
Dış görünümde belirgin noktaları: Sağ kaşında büyük bir yarık var, dudakları olduğundan geniş ve mor renkte.

Oyuncular tabloya troll içerikler yazarlarsa gerekli screenshotlar yardımıyla oyuncu şikayetleri bölümüne şikayetler oluşturabileceğiz. Yönetim tarafından dış görünümde belirgin noktalar bölümüne max 150 harf getirilirse daha kullanışlı olur.


9
Okunmuş AR&GE / Ynt: Dövüş stili saçmalığı.
« : 20 Mart 2018, 18:17:15 »
vipler daha iyi dövüşür çünkü paraları vardır

destekliyorum

10
Okunmuş AR&GE / Konuyu Kaldır
« : 17 Mart 2018, 18:47:05 »
Örneğin forumda bir konu açarken, şablon hazırlarken önizleme butonu yerine dalgınlık ve benzeri sebeplerden ötürü gönder butonuna basabiliyoruz. Bu nedenle konuyu moderatöre rapor etme ve moderatörün işlem yapma sürecinin yoğunluğu nedeniyle üyelerin kendi konularını bazı bölümlerde kaldırabilmesi kanaatindeyim. Resmi bölümlerde ise bu durum yine moderatörün elinde olmalı. (Oyuncu Şikayetleri vb.)

Ek olarak küçük bir bilgilendirme; Moderatöre rapor edilen iletiler rapor edildiği hali ile moderasyon bölümüne yansıdığı için düzenlenip kaldırılan konularda yapılan ihlaller moderatörler tarafından işleme sokulabilir ve silinen konuların çöp kutusu tarzında sadece yöneticilerde gözükecek bir bölümde depolanması gerektiğini düşünüyorum. (Son Bölüm işleyişte olabilir, yönetici olmadığım için bilmiyorum)

Sayfa: 1 2