1
Birlik Tanıtımları Arşiv / Ynt: Raelen White Supremacist
« : 04 Mayıs 2019, 15:32:27 »
rol yapacağım, birliği birlikte yöneticeğim arkadaşımın işleri çıktı. ben de tek başıma yapamam, o yüzden arşive alıyorum. kolay gelsin.
Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz
ne patlasınnnı canım yao kim yaa


6 Haziran, 2018 David Ronald
NEO-NAZİLER BU SEFER KENDİ ARALARINDA ÇATIŞTI!Edward Howard, 26 yaşında bir aile babası, bir çocuğu vardı. Silahlı saldırı sonuçu Raelen sokağında öldürüldü. Raelen sokağında takılan bir grup ırkçı gençlerden bir kaçı yaptığı öne sürülsede cinayet masası ekipleri, olayın 2 gün ardında delilerle güçlükle ulaşıldı. Vuran zanlının yaptığı bir açıklama olmadı. Sorgu odasında boş boş oturduğu, polislerle sanki marifetmiş gibi dalga geçtiği söyleniyor. Tahminlerimizin de doğru olduğunu bir kez daha kanıtladık. Raelen sokağında takılan, beyaz üstünlükçülüğü temsil eden gençlerden bir tanesi olduğunu sorgu odasında söyleyebildi. Gözlerinde gurur ile hiç pişman olmuşa benzemiyormuş. Sokak sakinlerinden bir kaçı, Edward Howard'ın sokaktaki ırkçı gençlerle takıldığını belirtiyor. Neden birbirini vurdular? Perde arkasından ne iş çevriliyor? Cinayet masası için bu dosya kapansada uğraşacaklarını sanıyordum, yanılmışım.
adam sana o kadar güzel öneri yazıyor, sen okuyamadım çok uzun diyorsun. kleasçööçabföçafdklbalrwafçös bir şey olmaz kardeş senden harbi. kapat birliği.Tanıtım sade ve güzel. "C'ya" kelimesini gerçekten kullanmayın, hangi devirdeyiz? Crips ile ilgili bir şey yaptığınızı sayfalara bakındığımda görmedim. Bilmediğiniz bir konsepti açmanız saçma olmuş. "Amına" kelimesinin ingilizcede telaffuzu yok. "Amına koyayım." olarak tamamlasanız daha iyi olacaktır. "LSRP" editlerinden kurtulun, detaylı ve çözünürlüklü çalışın. Daha fazla rol paylaşımı yapın ayrıca, aktif rol yaptığınızı forumdan takip etmek istiyorum(z). ChatLock'u sola kaydırın, adamların üzerine koyunca sadece okumakla kalıyoruz, bize bir şeyler çağrıştırsın. Noktalama işaretlerini doğru kullanın. Bu hataları kendi kenidinize elbet kapatabilirsiniz fakat zor olur. Kapat, crips kültürü bilen sayılı adam var. Git yanlarına hem kültürü öğren, hem editlemeyi öğren. Yani şu an tanıtım dışında diğer şeyler hoşuma gitmedi.LSRP kullanmamız seni hiç alakadar etmez çok uzun yazmıssın gerisini okuyamadım he bu arada CS6'ya başlıyacağım videolara bakınıyorum yorumun için teşekkürler.
Benim görüşüm başarısız.
Tanıtım sade ve güzel. "C'ya" kelimesini gerçekten kullanmayın, hangi devirdeyiz? Crips ile ilgili bir şey yaptığınızı sayfalara bakındığımda görmedim. Bilmediğiniz bir konsepti açmanız saçma olmuş. "Amına" kelimesinin ingilizcede telaffuzu yok. "Amına koyayım." olarak tamamlasanız daha iyi olacaktır. "LSRP" editlerinden kurtulun, detaylı ve çözünürlüklü çalışın. Daha fazla rol paylaşımı yapın ayrıca, aktif rol yaptığınızı forumdan takip etmek istiyorum(z). ChatLock'u sola kaydırın, adamların üzerine koyunca sadece okumakla kalıyoruz, bize bir şeyler çağrıştırsın. Noktalama işaretlerini doğru kullanın. Bu hataları kendi kenidinize elbet kapatabilirsiniz fakat zor olur. Kapat, crips kültürü bilen sayılı adam var. Git yanlarına hem kültürü öğren, hem editlemeyi öğren. Yani şu an tanıtım dışında diğer şeyler hoşuma gitmedi.haklı. arkadaş uzun uzun anlatmış, yardımcı olmuş. umarım bu tavsiyeyi aldırış edersiniz.
Benim görüşüm başarısız.