1
Genel Sohbet Arşiv / Ynt: Hayattaki tek isteğiniz ne?
« : 12 Mart 2019, 22:01:43 »
milli olmak
Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz

Bir dakikanızı ayırın ve düşünün, güzel bir hayat sürüyorsunuz. Kolejler, güzel kızlar, para ezdiğiniz barlar... Her şey önünüzde, tek bir şey hariç; güven. İnsanların size güvenmediğini, hatta ve hatta dışlandığınızı hissetsenizde her kız size hayran. Hayatta bulunan tek göreviniz sırt çantanızı takıp koleje gitmeniz.
Şimdi ise kara bir gün düşünün, hayalleriniz çöpe batmış, resmen müthiş zengin bir yaşamdan ghettoya düşüyorsunuz. Her şey size yabancı, kompesif bozukluk içerisinde gözlerinizi kamaştırıyorsunuz. Hayatın sillesini, sokak köşelerinde yediğiniz tekmelerle alıyorsunuz. Evet, düşündükleriniz oluyor; yavaşça dışlanıyorsunuz ve güvensiz insan haline geliyorsunuz. Artık zengin aileniz size bakmakla yükümlü değil, çünkü ya cenneti ya da cehennemi boyladılar. Haa, belkide sizin gibi bir serseriye bakma ihtiyacı duymuyorlardır artık.
Bir grupla tanışıyorsunuz ve hayatınız değişiyor. Burjuva ağzıyla konuşan bir delikanlıyken, hayatınıza ucuz fahişeler, ucuza alınan esrarın dumanları... Evet, her yanınız bu dumanla çevrilmiş. Kendinizi klostrofobi içerisinde hissediyorsunuz, çıkıp nefes almanın ihtiyacıyla yaşıyorsunuz hayatta. Eski hayatınızı özlediniz, ama eski hayatı elinin tersiyle iten de sizdiniz. İşte hepsi bu, artık fakir edebiyatı yapmamak gerekiyordu. Tanıştığınız grup hayatınıza girdiğinizden beri kendinizi İsa'nın yükseldiği bulutlar arasında hissediyorsunuz. Amerikan() milliyetçiliği ile bürünmüş, ucuz bir hayat yaşıyorsunuz.
Günler geçti, artık gözleriniz kapalı, fakir ruhlu serseri bir p*ç olmak yerine altın tahta yükselişin hayalleriyle yaşıyorsunuz. Özendiğiniz insanlar sayesinde bir nebze gerçek adama dönmeye başladınız. Düne kadar on altı yaşında siyahi bir zeytinden tekmeyi yediğiniz halde, umutlarınız tükenmedi. Tebrik edilesi noktadasınız, çünkü hayalleriniz gerçekleşmeye başladı. Evet, evet.
Bu hikayeye sizde ortak olun, yazılar bana aittir ve izinsiz alınamaz.