LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

BlackisGod - Perez Office's

Başlatan BlackisGod, 01 Ekim 2026, 00:06:15

« önceki - sonraki »

BlackisGod ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Helper
Erkek

Son Giriş: 04 Ekim 2026, 15:20
Toplam Oynama: 170 gün, 2 saat
Birlik: La Sangre Fria

Lv.27

Erkek

Son Giriş: 01 Ekim 2026, 19:08
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [7 Gün 9 Saat]

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10. seviye üstü olmalıdır): [Alejandro_Perez]
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) [Position: X:-698.651 Y:47.552 Z:44.023 Angle: 36.85]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):

İş yeri adı: [Perez Office's]
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): [Diğer]

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin IC olarak işleyişini detaylı bir şekilde anlatın. Nasıl bir iş yeri ilerletmeyi düşünüyorsunuz? [İş yerinde birlik rolleri, misafirler ve şirket rolleri üzerinden ilerleme yapılacaktır.]
İş yerinizin sunucu içerisindeki oyunculara bulunacağı katkılar nelerdir? Oyunculara ne türlü roller sunmayı düşünüyorsunuz? [Yeni bir işletme tipi olacak. Kişiye özel ofisler ve yardım kuruluşları, mimarlık işleri ve misafir ağırlanılabilecek bir ortam sunacağım.]

Alıntı yapılan: Beyanname:Ben, "BlackisGod"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. İşyeri tasarımını tamamen kendim yapacağımı ve konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Community Advisor
Kadın

Son Giriş: 04 Ekim 2026, 13:01
Toplam Oynama: 29 gün, 0 saat
Buraya işyeri açılmıyor, işyeri yönetimi kararı. Red.