LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Savcı beklemek, personel eksikliği.

Başlatan world is yours, 17 Eylül 2026, 20:31:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 16 gün, 5 saat
Birlik: ********eds
Erkek

Son Giriş: 20 Eylül 2026, 12:30
Toplam Oynama: 0 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Bir roleplay sunucusunda olduğumuz için, avukat,savcı,yargılanma rollerinin oluşturulması çok güzel. Fakat bu rolleri yapacak olanlar yeteri kadar aktiflik sağlayamıyor yada bu rollerin nasıl yapılacağını bilmiyorsa, en basiti bir film bir dizi yada bir video izleyip sivil oyuncuya nasıl yaklaşacağını idrak edemiyorsa, sistemin çarkında tıkanıklık var demektir. On gün bekleyen varsa sistemde problem vardır. Aktif kişiler bu tarz rollere getirilip, olmuyorsa da bu sistem kaldırılması mantıklı olur diye düşünüyorum. Kimse kimseyi günlerce beklemek zorunda değil.

Alıntı yapılan: Vacanses de 87 - 17 Eylül 2026, 23:57:42Harika bir sunucu var baylar, hatta ve hatta dilediğinizce çatışıyor banka falan soyuyor bir dakika bile de ceza yatmıyorsunuz. https://www.rockstargames.com/gta-online

Arkadaş sanırım kendini mizahatör sanmış, komik bir tarzda istemiş fakat biz beklemekten rahatsız değiliz fakat soruşturma bitmiş, adamın lafı bu..

Bunundan daha ekstra cıvığı çıkan bir şey yok.

Koskoca savcı personel yok diyor, gerçek hayat rolculeri siz kaç tane savcı gördünüz personel yok sevk edemiyoruz diyen... Arkadaşlar önce argeyi boş kafayla okuyun sonra yanıtlayın. Mesajlarınız güldürüyor.

Oyuncu

Lv.19

Erkek

Son Giriş: 18 Eylül 2026, 21:08
Toplam Oynama: 1 gün, 22 saat
Oyuncunun vaktinin, emeğinin hiçbir değeri yok gözlerinde. Biz burada kendi kendimize konuşup yırtınıyoruz, onların umurunda bile değil.

Sonuna kadar destek!

@Witch

@DarkKnife

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 20 Eylül 2026, 18:02
Toplam Oynama: 2 gün, 9 saat
Kesinlikle katılıyorum sunucuya yeni başladım ve 18 saatim var sadece 2 saat dışarda,16 saatte göz altında tutuldum tutulmaya devam ediyorum savcı olayına kesinlikle el atılmalı.

Oyuncu

Lv.19

Erkek

Free Yuri Romanov

Yönetime kalsa her şey tıkırında, oyuncu mağdur olmuş, saatlerce ekran başında beklemiş kimsenin umurunda değil.

VIP+
Kadın

Son Giriş: 20 Eylül 2026, 07:54
Toplam Oynama: 4 gün, 0 saat

Oyuncu

Lv.19

Erkek

Bizim eğlenmek için ayırdığımız 2-3 saat, onların umursamazlığı yüzünden zehir oluyor.

Yazık gerçekten.

VIP+
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 107 gün, 4 saat
Alıntı yapılan: Rauf341 - 17 Eylül 2026, 23:48:29Normal şartlarda, işlemin daha farklı ilerlemesi gerekmekte. 3 gün, 1 hafta gibi saçma sapan süreler içerisinde savcı beklenmez. 24 saat içerisinde, gerekli memurlar, işlemleri yaptıktan sonra yaptıkları suçlama ile alakalı olarak bir kanıt içeriği ile dosya hazırlayacak ve gerekli yerlerde bunu paylaşacak. Ardından sistemsel olarak ceza alan kişiye, suçu kabul etme, suçu red etme veya suçu kabul etmiyor ama cezayı bekleyecek şeklinde üç seçenek sunulacak. Cezayı kabul eden adam, cezasını yatıcak ve çıkıcak. Red eden kişiye savcılık ulaşacak ve soruşturma başlatılacak, olay dava rolüne çevirilecek. Diğer seçenekte, arkadaş cezasını yatacak ama daha sonrasında itiraz yolu açılabilecek. Şu anki aktif savcıların sayısı az olduğundan ötürü, en mantıklı durum budur. Ekstra olarak bu durumda, avukatlara daha fazla rol çıkmış olur. Davalarda zorunlu olarak avukat ataması yapılması gerekir. Sistem ortadan kalkmaz, PD daha fazla rol içerisine girer hem. Bu 24 saatlik süreyi, direkt suçunu kabul eden kişiler beklemesin. Onlar ufak bir sorguda sorulsun, kabul ediliyorsa direkt gönderilsin.

Aktif düzeni koruyarak, sadece ufak bir değişiklik ile insanları mağdur etmeyecek, rollere devam etmelerini sağlayacak en iyi düzen budur. Detaylarını eğer yönetim isterse, onlarla beraber konuşarak hazırlarız. Bunun dışında yapılacak bir şey, legal ve illegal arasındaki aktif dengeyi bozar.

VIP+
Kadın

Son Giriş: 20 Eylül 2026, 07:54
Toplam Oynama: 4 gün, 0 saat
Şu sunucunun nezarethanesine harcadığım zamanı iş hayatıma adasaydım şimdi çoktan iki üç tane ev almıştım