LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[Daily Globe]LSPD Memurundan "Altın Dakikalar": Baygın Vatandaşa Tek Başına İlk Yardı

Başlatan penta, 14 Temmuz 2026, 17:48:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 21 Temmuz 2026, 13:44
Toplam Oynama: 4 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
DAILY GLOBE
LOS SANTOS • EST. 2026
GÜNDEM 14 Temmuz 2026 Los Santos
LSPD Memurundan "Altın Dakikalar": Baygın Vatandaşa Tek Başına İlk Yardım
Bilinçsiz bir şekilde yatan bir vatandaşı fark eden yalnız bir LSPD devriye memuru, LSFMD ekipleri ulaşana kadar yaptığı profesyonel müdahale ile hayat kurtardı. Memurun soğukkanlılığı ve ilk yardım bilgisi, şehirde takdirle karşılandı.
Haber: Nicolas Catalina

LOS SANTOS - Geçtiğimiz günlerde yaşanan olay, bir LSPD devriye memurunun dikkati sayesinde mutlu sonla bitti. Rutin devriye görevini yürüten memur, kaldırım kenarında hareketsiz yatan orta yaşlı bir şahsı fark ederek aracını kenara çekti.
"LSPD memuru, olay yerinde başka bir destek birimi olmamasına rağmen "altın dakikalar" kuralını uygulayarak vakit kaybetmeden harekete geçti."
Çevredeki görgü tanıkları, memurun durumu fark eder etmez telsizden LSFMD ekiplerine çağrıda bulunduğunu ve ardından vakit kaybetmeden şahsa doğru koştuğunu belirtti. Şahsın solunum yollarını kontrol eden ve nabzını denetleyen memur, sağlık ekipleri olay yerine intikal edene kadar hayati fonksiyonları stabilize etmek için yoğun bir çaba harcadı.
"Memurun o kadar kararlı olduğunu gördük ki, sanki eğitimli bir paramedik gibi davranıyordu," diyen bir esnaf, müdahale anına tanıklık ettiğini ifade etti. LSFMD ekiplerinin kısa süre sonra olay yerine ulaşmasıyla birlikte, baygın haldeki vatandaş güvenle hastaneye sevk edildi. Sağlık personelinden alınan ilk bilgilere göre, memurun olay yerindeki dakikalar süren müdahalesi şahsın hayata tutunmasında kritik bir rol oynadı.
LSPD sözcülüğü, memurun sergilediği bu örnek davranıştan dolayı gurur duyduklarını belirterek, tüm devriye birimlerinin benzer acil durumlar için düzenli olarak ilk yardım tazeleme eğitimlerinden geçtiğini hatırlattı. Şehrin sert ve kaotik temposunda, bir insanın diğerinin hayatına dokunduğu bu an, Los Santos sokaklarında bir nebze olsun insanlık duygusunun hala yaşadığını gösterdi.
THE DAILY GLOBE
© 2026 Tüm Hakları Saklıdır