LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[LSPD] Zane Renlow, Declan Archer, Valentina Castiglione

Başlatan Nativitas, 09 Temmuz 2026, 18:17:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Nativitas - 26 Haziran 2026, 00:00:36

SAN ANDREAS GOVERNMENT

Çevrimiçi İşlemler — Kamu Personeli Şikayet Formu

İlgili Kurum Seçimi

[X] LSPD

[ ] LSSD

[ ] LSFMD

Lütfen şikayetinizin ilgili olduğu kurumu yukarıdaki kutucukların içine [X] koyarak işaretleyiniz.

1. Şikayetçi Bilgileri

Ad Soyad: Esme Kincaid

Telefon: 4100211

Adres: Vespucci Hotel

2. Şikayet Edilen Personel

Ad Soyad: Zane Renlow, Declan Archer, Valentina Castiglione

Rozet No: Bilinmiyor

3. Olay Bilgisi

Tarih & Saat: 08/07/2026 - 15.45

Detaylar: Motosikletimle hareket hâlinde ilerlerken Del Perro İskelesi civarında birkaç birim gördüm. Aralarından çavuşu tanıyınca motosikletimi sağa çektim. Yaklaşmamda sorun olup olmadığını sordum, cevap gelmeyince çok az yaklaştım. Yine de onların dibine girmedim. Beni duymamış olabileceklerini düşünüp bir süre sonra tekrar sordum. "O mesafe iyi." cevabını alınca efendi gibi bekledim. Aralarından biri (Declan Archer) bana; arayış ne, gibi tuhaf bir soru sordu. Açıkladım. O bana yaklaşırken Zane Renlow bana, daha önce de yaptığı gibi ters bir cevap verdi. Halbuki ne terslenmemi gerektirecek bir şey söyledim, ne de onunla konuştum.

Ona, benimle diyaloğa girmemesini söyledim. Bu, durduk yere olmadı çünkü daha önce de kendisiyle bir sorun yaşamıştım. Ben bunu söylediğim an bir anda hem Zane Renlow hem de Declan Archer bölgeden uzaklaşmamı söyleyip durmaya başladı. Zorbalamalar, dibime girip tutuklanma tehditleri... Buna rağmen uyum sağladım çünkü bu işin şakasının olmadığını biliyorum. Yalnız ne ortada bir olay bölgesi vardı, ne ben olay bölgesinde rahatsızlık vermiştim, ne de polisler benim orada bulunmamdan rahatsızdı. Her şey güzel ilerlerken sırf Zane Renlow'u terslediğim için kudurdu, az önce hiçbir sorun yokken arkadaşıyla beraber beni baskılamaya, yetkilerini kişisel olarak kullanmaya başladı.

Uzaklaşmamı söylediler, bir yandan onlara yanlış yaptıklarını anlatmaya çalışırken diğer yandan onları -mecburen- dinledim. Tekrar uzaklaşmamı söylediler, yine uzaklaştım. Bu birkaç kez tekrar etti. Onunla diyaloğa girmek istemediğim için o derece sinir olmuş olacak ki, sanırım beni mahalleden ya da direkt şehirden göndermeyi istedi. Zaten bölgeden belki en az on metre uzaklaşmama rağmen, ortada olay falan olmamasına rağmen, olay varsa da az önce bir sorun yokken sırf Zane Renlow'u terslediğim için bu durum başlayıp beni uzaklaştırmalarına, benim de uyum sağlamama rağmen on, on beş metreyle yetinemediler. Israrla ve defaatle tutuklamak için neden aradılar, durumu kişiselleştirdiler; en sonunda da tutukladılar.

Bu, Zane Renlow'un benzer biçimdeki ikinci olayı. Declan Archer'sa aynı şekilde, başta hiçbir sorun yokken sırf arkadaşına; benimle diyaloğa girmemesini söylediğim için bir anda bir koruma moduna geçti, tepki gösterip beni zorbalamaya, tıpkı Zane gibi davranmaya başladı. Polis Departmanı bir çete kurumu değildir. Arkadaşın yanlış yaptığında, sırf arkadaşın olduğu için desteklemek yerine, onu uyarıp ona, polislik yaptığını söylersin. Çete olmazsın.

Aynı şekilde, Valentina Castiglione de bu olaylar esnasında hiçbir müdahale etmediği, bir süpervizör olarak duruma otoritesini koymadığı için beni mağdur etti. İstese, rütbesi sayesinde duruma el atabilir ve her şeyi çözebilirdi. Durum boyunca sessiz kaldı kaldı, en sonunda da yardım edeceği yerde tutuklanma emrimi verdi. Söyledim ya? Polislik, arkadaşını korumak demek değil; adaleti sağlamak demek. Arkadaşın yanlış yaptıysa astın da olsa, üstün de olsa onu düzeltirsin. Kaldı ki bir de üstüne rütbeli bir personelsen, zaten hatalara mahal vermemek için elinden geleni yaparsın. Bir de hatanın üstüne kendin en büyük hatayı yapmazsın. Çeteciliğin anlamı yok.

Üç personelden de şikayetçiyim. Gerekli yaptırımları almalarını talep ediyor, hakkımı rica ediyorum.

5. Bildirim ve Onaylama

Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak ilgili kuruma (LSPD/LSSD/LSFMD) personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. İlgili kurumlar soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben Esme Kincaid, doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

İmza: E. Kincaid

Tarih: 09/07/2026

Bu form San Andreas Hükümeti (SAGOV) Çevrimiçi İşlemler portalı üzerinden resmî olarak kayıt altına alınmaktadır.