LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Los Angaras - Rockford Emlak

Başlatan Los Angaras, Bugün, 00:01:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 386 gün, 20 saat
Birlik: ******** ***ily

Lv.35

Kadın

Son Giriş: 28 Haziran 2026, 02:17
Toplam Oynama: 1 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 21 Haziran 2026, 01:20
Toplam Oynama: 4 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Günde 3-4saat rahatlıkla aktifim işyerime 1-2 saatimi ayırabilirim.]

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10. seviye üstü olmalıdır): [Shira Rockford]
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) [-601.4721 -347.0684 35.241062 ]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):

İş yeri adı: [Rockford Emlak]
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): [Emlak Ofisi]

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin IC olarak işleyişini detaylı bir şekilde anlatın. Nasıl bir iş yeri ilerletmeyi düşünüyorsunuz? [İşletmem, şehir içerisinde faaliyet gösteren profesyonel bir emlak danışmanlık ofisi olarak hizmet verecektir. Ofisimiz; konut, iş yeri ve ticari mülklerin alım, satım ve kiralama süreçlerinde müşterilere danışmanlık sağlayacaktır. Müşterilerin ihtiyaçları analiz edilerek kendilerine uygun mülkler sunulacak, fiyat pazarlıkları ve sözleşme süreçleri tamamen IC rol çerçevesinde yürütülecektir.

Ofiste emlak danışmanları, satış temsilcileri ve ofis yöneticileri görev alacaktır. Belirli aralıklarla personel alımları yapılarak yeni oyunculara iş imkânı sağlanacaktır. Ayrıca şehirde yeni açılan işletmeler ve taşınmak isteyen vatandaşlarla iletişim kurularak aktif bir ticaret ağı oluşturulması hedeflenmektedir. Amacım, yalnızca mülk satışı yapan bir işletme değil; şehir ekonomisine katkı sağlayan, düzenli olarak aktif kalan ve oyuncuların güvenle tercih ettiği kurumsal bir emlak ofisi oluşturmaktır.]
İş yerinizin sunucu içerisindeki oyunculara bulunacağı katkılar nelerdir? Oyunculara ne türlü roller sunmayı düşünüyorsunuz? [İşletme, oyuncuların ev ve iş yeri arama süreçlerini daha gerçekçi ve rol odaklı hâle getirecektir. Oyuncular, emlak danışmanı, satış temsilcisi, ofis sekreteri ve ofis müdürü gibi farklı meslek rollerini deneyimleyebilecektir.

Bunun yanında mülk tanıtımları, müşteri görüşmeleri, toplu satış organizasyonları, açık ev etkinlikleri, yatırım danışmanlığı ve şirketler arası ticari anlaşmalar gibi çeşitli roleplay senaryoları oluşturulacaktır. İşletme; yeni oyuncuların iş bulmasına, şirketlerin uygun ticari alanlara ulaşmasına ve şehirdeki ekonomik roleplay'in daha canlı hâle gelmesine katkı sağlayacaktır. Böylece emlak sektörü yalnızca mülk alım satımıyla sınırlı kalmayacak, farklı meslek gruplarıyla etkileşim içinde olan sürekli aktif bir RP noktası hâline gelecektir.]

Alıntı yapılan: Beyanname:Ben, "Los Angaras"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. İşyeri tasarımını tamamen kendim yapacağımı ve konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.