LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

La Sangre GYM iş yeri başvurusu

Başlatan istanbultripdenselamlar, Dün, 00:00:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erkek

Son Giriş: 02 Temmuz 2026, 00:35
Toplam Oynama: 1 gün, 11 saat
Birlik: La Sangre Fria

Lv.11

Erkek

Son Giriş: 01 Temmuz 2026, 22:31
Toplam Oynama: 6 gün, 5 saat
Birlik: La Sangre Fria

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Haftanın en az 5 günü aktiflik sağlamaktayım. Günde 3-4 saatimi bu iş yeri için ayırabilirim.]

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10. seviye üstü olmalıdır): [DeShawn Reeves]
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) [Position: -601,85535 -347,14246 35,24109 Angle: 105,07515]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
https://i.hizliresim.com/7rn75kf.png

İş yeri adı: [La Sangre GYM]
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): [Fitness Salonu]

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin IC olarak işleyişini detaylı bir şekilde anlatın. Nasıl bir iş yeri ilerletmeyi düşünüyorsunuz? [İş yerimizi gündelik saatlerde aktif tutarak insanlara IC yönden spor yapmaya teşvik etmek, onlara spor konusunda yardımcı olmak. Ayrıca aktiflik sağlayarak rina-v platforumda en aktif Fitness Salonu olarak işletmeyi planlıyoruz]
İş yerinizin sunucu içerisindeki oyunculara bulunacağı katkılar nelerdir? Oyunculara ne türlü roller sunmayı düşünüyorsunuz? [Oyuncular için aktiflik sağlayıp onlara elimizden geldiğince spor yönünde yardımcı olur, kreatin satışlarımızı sürdürmeyi planlıyoruz.]

Alıntı yapılan: Beyanname:Ben, "istanbultripdenselamlar"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. İşyeri tasarımını tamamen kendim yapacağımı ve konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.