LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

jonbrave - PUMP RUN GYM

Başlatan jonbrave, Bugün, 00:00:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 223 gün, 12 saat
Birlik: JDM

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Her gün 2-3 saat ayırabilirim]

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10. seviye üstü olmalıdır): [Rebecca Saenz]
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) [ -1260.9463 -348.7737 36.834145 Angle: -160.63602]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya

İş yeri adı: [PUMP RUN GYM]
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): [Fitness Salonu]

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin IC olarak işleyişini detaylı bir şekilde anlatın. Nasıl bir iş yeri ilerletmeyi düşünüyorsunuz? [İnsanların günlük gelip takılacağı aktif bir mekan ilerleteceğiz. İçerideki işleyiş tamamen gelen insanların dilediğince spor yapması ve antrenörlerimizin onlara destek vermesi üzerine kurulu olacak.]
İş yerinizin sunucu içerisindeki oyunculara bulunacağı katkılar nelerdir? Oyunculara ne türlü roller sunmayı düşünüyorsunuz? [İnsanlar ağırlık çalışarak karakter gelişimi sağlayabilir, birbirleri ile tanışarak sosyalleşebilir. Ayrıca antrenörlük yapmak isteyen kişilere de çalışma imkanı sunulacak. Böylece salonumuz, hem iş arayan nitelikli karakterlere istihdam sağlayacak hem de şehirdeki insanların spor rutinleri için uğrak bir nokta olacaktır.]

Alıntı yapılan: Beyanname:Ben, "jonbrave"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. İşyeri tasarımını tamamen kendim yapacağımı ve konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.