LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[Senatör Başvuru Formu] - Marlene Wolfensohn

Başlatan leymphe, 30 Haziran 2026, 02:29:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP+
Kadın

Son Giriş: 03 Temmuz 2026, 01:09
Toplam Oynama: 27 gün, 8 saat
Kadın

Son Giriş: 02 Temmuz 2026, 17:05
Toplam Oynama: 6 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)

San Andreas Government

Senatör Adaylık Başvuru Formu

A. ADAY KİMLİK BİLGİLERİ

Ad Soyad: Marlene Wolfensohn

Doğum Tarihi / Yaş: 19/05/1998 - 28

İkamet (Mahalle / İlçe): Vespucci Canals

İletişim (Telefon & E-posta): 242-7427 & [email protected]

B. ADAYLIK BÖLGESİ SEÇİMİ

Her aday, yalnızca ikamet ettiği bölgede aday olabilir. İkamet adresinizle uyumlu bölgeyi işaretleyiniz.

Seçilen Bölge: Bölge 4 — Del Perro & Vespucci

Bölge Listesi (bilgi amaçlı):
  • Bölge 1 — Vinewood & Rockford Hills

• Bölge 2 — Downtown & Little Seoul

• Bölge 3 — South Los Santos

• Bölge 4 — Del Perro & Vespucci

• Bölge 5 — East Los Santos

• Bölge 6 — Blaine County & Kırsal

İkamet Beyanı:
  • Seçtiğim bölge, fiilî ikamet ettiğim bölgedir.

C. UYGUNLUK KRİTERLERİ

Aşağıdaki kriterleri sağlayıp sağlamadığınızı belirtiniz.

İkamet Süresi:
  • Seçtiğim bölgede sürekli ikamet ediyorum
Kamu Görevi Uygunluğu:
  • Kamu görevine engel hâlim yoktur
Çıkar Çatışması:
  • Çıkar çatışması doğuracak aktif görevim bulunmamaktadır
Etik & Şeffaflık:
  • Malvarlığı ve menfaat beyanlarımı gerekli makamlarla paylaşmayı kabul ederim

D. EĞİTİM & MESLEKİ GEÇMİŞ

Eğitim (Okul / Bölüm / Yıl):

Heidelberg University – Faculty of Education (Eğitim Fakültesi) | Bachelor of Education | 2016 – 2020

Meslek / Unvan:
Öğretmen (Teacher / Educator)

Deneyim (Kuruluş / Dönem / Görev):

• Städtische Realschule München | 2020 – 2022 | Sosyal Bilgiler Öğretmeni
• Ludwig Gymnasium München | 2022 – 2025 | Tarih ve Sosyal Bilimler Öğretmeni

E. SEÇİM MANİFESTOSU / BÖLGE PROGRAMI

Bölgeniz için somut hedeflerinizi ve 4 ana vaat başlığınızı yazınız (altyapı, güvenlik, ekonomi, sosyal yaşam gibi).

1) Güvenli Del Perro & Vespucci
Del Perro ve Vespucci, Los Santos'un en canlı ve en çok insan çeken bölgeleri. Günün her saati yoğunluk var; bu da beraberinde güvenlik ihtiyacını artırıyor. Senatör olarak görev yapmam durumunda, kolluk kuvvetleri ve ilgili kurumlarla sürekli iletişimde kalarak özellikle sahil şeridi, yürüyüş yolları, iskele çevresi ve yoğun cadde bölgelerinde güvenlik tedbirlerinin artırılmasını sağlayacağım.
Daha iyi aydınlatma sistemleri, ihtiyaç duyulan noktalara acil yardım istasyonları ve düzenli devriyelerle hem vatandaşın hem de turistlerin kendini daha güvende hissettiği bir bölge oluşturmayı hedefliyorum.

2) Yerel İşletmeler ve Bölge Ekonomisi
Bu bölgede faaliyet gösteren küçük işletmeler, kafeler, restoranlar ve esnaflar mahallemizin bel kemiğini oluşturuyor. Onların güçlenmesi, aslında bölgenin de güçlenmesi demek.
Bu nedenle sahil etkinlikleri, açık hava pazarları, küçük festivaller ve sosyal organizasyonların artırılmasını destekleyeceğim. Böylece hem bölgeye daha fazla ziyaretçi çekilecek hem de yerel işletmeler daha canlı bir ekonomiye kavuşacak.
Benim için önemli olan, girişimcilerin sorunlarını sadece dinlemek değil; onları ilgili kurumlara taşıyıp somut çözümler üretebilmektir.

3) Temiz, Düzenli ve Yaşanabilir Mahalleler
Del Perro ve Vespucci'nin en önemli değerlerinden biri sahil hattı ve kamu alanlarıdır. Bu alanların temiz, düzenli ve kullanılabilir kalması önceliklerim arasında olacak.
Sahil temizliği, park bakımları, yeşil alanların korunması ve kamusal alanların iyileştirilmesi için gerekli girişimlerin desteklenmesini sağlayacağım. Çocukların güvenle oynayabildiği, insanların rahatça vakit geçirebildiği bir mahalle yapısı oluşturmak temel hedefimdir.

4) Eğitim, Gençlik ve Güçlü Toplum
Uzun yıllar öğretmenlik yapmış biri olarak biliyorum ki bir toplumun gücü eğitimle başlar. Bu yüzden çocuklar, gençler ve ailelere yönelik eğitim programları, kariyer günleri ve sosyal etkinliklerin artırılmasını önemli görüyorum.
Mahalle toplantıları, gönüllü projeler ve gençlere yönelik sosyal aktivitelerle insanların birbiriyle daha fazla temas kurduğu, daha güçlü bir komşuluk ilişkisi olan bir yapı oluşturmayı hedefliyorum.

F. BÖLGEYLE BAĞ VE TOPLUM ÇALIŞMALARI

Bölge içinde yürüttüğünüz sivil toplum, gönüllülük, yerel inisiyatif, dernek/oda faaliyetlerini belirtiniz.

Öğretmenlik hayatım boyunca sadece ders anlatan biri olmadım; ailelerle, öğrencilerle ve toplumla sürekli iletişim içinde oldum. İnsanları dinlemek, onların yaşadığı sorunları anlamak ve çözüm üretmek benim için mesleğin bir parçasıydı.
Del Perro ve Vespucci'de yaşayan biri olarak bu bölgenin günlük sorunlarını sadece duymuyor, doğrudan yaşıyorum. Bu da bana daha gerçekçi ve sahaya dayalı bir bakış kazandırıyor.
Amacım seçim döneminde ortaya çıkan bir isim olmak değil; her zaman ulaşılabilir, sahada olan ve halkın içinde kalan bir temsilci olabilmek. Bu nedenle sosyal projeler, gönüllü etkinlikler ve topluluk organizasyonlarını destekleyerek bölgedeki birlik duygusunu güçlendirmek istiyorum.

G. İLETİŞİM STRATEJİSİ

Seçmen iletişimi, şeffaflık ve hesap verilebilirlik planınızı kısaca özetleyiniz.

Şeffaflık benim için bir tercih değil, zorunluluktur. Göreve gelmem halinde düzenli vatandaş buluşmaları yapacak, mahalle toplantılarıyla herkesin görüşünü doğrudan dinleyeceğim.
Alınan kararları, yapılan çalışmaları ve devam eden projeleri düzenli olarak halkla paylaşacağım. Böylece herkes sürecin dışında değil, içinde olacak.
Eleştiriyi bir zayıflık değil, gelişimin bir parçası olarak görüyorum. Vatandaşların önerilerini ve şikâyetlerini doğrudan iletebileceği açık kanallar oluşturacağım ve verilen her sözün takipçisi olacağım.
Benim hedefim sadece bir seçim kazanmak değil; güven duyulan, hesap verebilen ve gerçekten temsil eden bir senatör olabilmektir.

H. BEYAN & ONAY

Seçtiğim bölge ikametimin bulunduğu bölgedir. Beyan ettiğim hususların doğruluğunu, yanlış beyan hâlinde adaylığımın düşürülebileceğini kabul ederim. SAGOV etik kurallarına ve seçim mevzuatına uygun hareket edeceğimi taahhüt ederim.

Ad Soyad: Marlene Wolfensohn    Tarih: 30/06/2026    İmza: M.Wolfensohn

Ek Belgeler

İkamet Kanıtı (Adres Belgesi): San Andreas, Los Santos, West Region, Vespucci Canals, #588
https://prnt.sc/fJznZ92d9o-l

Özgeçmiş (Karakter Tanıtımı): Marlene Wolfensohn, 1998 yılında Almanya'nın Münih kentinde doğdu. Çocukluk yıllarını sakin ve düzenli bir aile ortamında geçirdi. Küçük yaşlardan itibaren öğrenmeye meraklı bir yapıya sahipti. Özellikle kitap okumaktan büyük keyif alıyor, boş vakitlerinin çoğunu yeni şeyler keşfederek geçiriyordu. Eğitim hayatı boyunca sorumluluk sahibi, çalışkan ve çevresiyle iyi ilişkiler kurabilen bir öğrenci olarak tanındı.
Münih'te tamamladığı okul yıllarında edebiyat, tarih ve sosyal bilimler ilgisini en çok çeken alanlar oldu. Derslerinin yanında okul etkinliklerinde ve çeşitli sosyal faaliyetlerde de aktif rol aldı. İnsanlarla iletişim kurmayı sevmesi ve yardım etmeye yatkın kişiliği, ileride seçeceği mesleğin temelini oluşturdu.
Lise mezuniyetinin ardından Ludwig Maximilian Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde öğrenim görmeye başladı. Üniversite yıllarında yalnızca akademik gelişimine değil, kişisel gelişimine de önem verdi. Eğitim yöntemleri, çocuk gelişimi ve psikoloji üzerine çeşitli çalışmalar yaparak mesleğine hazırlanırken kendisini farklı alanlarda geliştirmeye çalıştı.
Üniversiteyi tamamladıktan sonra öğretmenlik mesleğine adım attı. Görev yaptığı süre boyunca öğrencileriyle güçlü bağlar kurmaya önem verdi. Onun için öğretmenlik yalnızca ders anlatmaktan ibaret değildi; öğrencilerin gelişimlerine katkı sağlayabilmek, onları anlayabilmek ve doğru şekilde yönlendirebilmek de işinin önemli bir parçasıydı. Disiplinli çalışma anlayışı ve sakin yaklaşımı sayesinde hem öğrencilerinin hem de çalışma arkadaşlarının takdirini kazandı.
Meslek hayatının dışında da oldukça sakin bir yaşam tarzını benimsedi. Kitap okumak, doğa yürüyüşleri yapmak, müze gezmek ve farklı kültürler hakkında araştırmalar yapmak en sevdiği uğraşlar arasında yer aldı. Özellikle tarihi konulara ilgi duyuyor, fırsat buldukça yeni şehirler ve yeni kültürler keşfetmeye çalışıyordu.
2022 yılında uzun süredir birlikte olduğu Peter Wolfensohn ile evlendi. Evliliklerinin ardından hayatlarında yeni bir sayfa açmak isteyen çift, Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınma kararı aldı. Yeni bir ülkede yaşam kurmanın zorluklarıyla karşılaşsalar da birbirlerine olan destekleri sayesinde bu süreci başarıyla atlattılar.
Los Santos'a yerleştikten sonra yeni çevresine uyum sağlamaya ve kariyerine devam etmeye odaklandı. Kısa sürede çevresinde güvenilir, yardımsever ve saygılı biri olarak tanınmaya başladı. Farklı insanlarla kurduğu samimi ilişkiler sayesinde bulunduğu topluma adapte olmakta zorlanmadı.
Bugün Marlene Wolfensohn, sahip olduğu bilgi birikimi, mesleki deneyimi ve insanlara karşı duyduğu sorumluluk bilinciyle hayatına devam etmektedir. Sakin karakteri, güçlü iletişim becerileri ve çalışkan yapısı, onu tanıyan insanların en çok dikkatini çeken özellikleri arasında yer almaktadır.

Bölge Proje Taslakları:
Del Perro ve Vespucci Güvenli Yaşam Projesi

Del Perro ve Vespucci çevresinde bulunan insanların, çalışanların ve bölgeyi ziyaret edenlerin gündelik yaşamını biraz daha güvenilir ve rahat hale getirebilmek. Bunu da yaparken kolluk kuvvetleri, kamu kurumlarıyla ve halk arasında düzenli bir iletişimi sağlamak.

Hedefler:
1-) Haftalık saha gezintisi yaparken bölgedeki durumu yerinde görmem.
2-) Vespucci ve Del Perro bölgrsindeki sivillerin güvrnlikleriyle alakalı şikayet ve önerilerini not etmek.
3-) Kolluk kuvvetleri ve ilgili kurum temsilcileriyle belli aralıklarla beraber bir araya gelip durum değerlendirmesi yapılacak.
4-) Tekrarlanan sorunları takip edip çözüm sürecini düzenli bir şekilde izlemek.

Beklenen Sonuç:
Sorunlar artık büyümeyecek, büyümeye yeltendiği an vatandaşın sesinin duyulduğu ve kurumlar arası koordinasyonun daha sağlıklı hareket ettiği bir Del Perro ve Vespucci olacak.

Yerel Bölgede Bulunan İşletmeleri Destekleme Programı

Amacımız:
Del Perro ve Vespucci bölgesinde ekonami olarak bel kemiği olan işletmelerin yaşadığı sıkıntıları yakından takip etmek ve işletmelerle daha sağlam bir iletişim aracı kurabilmek.

Heseflerimiz:
1- Düzenli bir şekilde yerel bölgedeki işletmelerin ziyaretleri yapılacak ve ihtiyaçları doğrudan dinleyeceğiz.
2- İşletme sahiplerinin aracısı olmak, onlar tarafından gelen talepler ilgili yerlere raporlanacak ve iletilecek.
3- Yerel bölgedeki işletmeleri hareketlendirecek sosyal etkinlikler yapılacak, tanıtım çalışmalarına destek verilecek.
4- Yerel bölgede yeni bir proje, yeni girişimcilerin bilgi alabileceği ve bağlantı kurabileceği bir ağ oluşturmak.

Beklediğimiz Sonuç:
Yerel bölge üzerindeki işletmeler kendini artık yalnız hissetmeyecek, taleplerine gerçekten takip  edildiği ve bölge ekonomisinin daha dengeli şekilde geliştiğine sahip olacak.

Temiz ve Yaşanabilir Mahalle Projesi

Amacımız:
Del Perro ve Vespucci sahil hattı, parkları ve ortak kullanım alanlarının daha temiz, düzenli ve herkes için daha yaşanabilir hale getirmek. Sahil kısmı özellikle aktif tutulacak, basketbol hayranı olan gençlere özel turnavalar hazırlanacak.

Hedeflerimiz:
1-Çevre düzeniyle alakalı vatandaşlar ile görüşüp, bilgi alacağız.
2- Bakım ya da onarım isteyen alanları saha çalışmasında tespit edeceğiz.
3- İlgili kurumlar ile iletişime geçip, eksik olan ne varsa rapor edilecek ve takibi yapılacak.
4- Çevre bilincini artıracak gönüllü etkinliklere destek verilecek.

Beklenen Sonuç:
İnsanların gönül rahatlığıyla vakit geçirebildiği, temizliği ve düzeniyle öne çıkan ortak yaşam alanlarının korunmasına katkı sağlamak. Gençlerin basketbol sahaları, tenis sahaları, halka açık spor alanlarını daha aktif şekilde kullanmasını sağlayacak.

Açık Kapı Vatandaş İletişim Projesi

Amacımız:
 Del Perro ve Vespucci bölgesindeki değerli vatandaşların düşüncelerini, taleplerini ve yaşadıkları sorunları doğrudan aktarabildiği, iletişim kurarken zorlanmadıkları, ulaşımı kolay ve açık bir temsik anlayışı kuracağız.

Hedefler:
1-Belirli aralıklarla halk buluşmaları yapılacak, bunlar internet sayfası üzerinden duyurulacak.
2- Haftanın belirli günlerinde/saatlerinde görüşme ayarlanacak.
3- Mahalle ve işletme ziyaretlerini düzenli hale getireceğiz ve yakından takip edeceğiz
4- Gelen her talebin durununu takip edip, geri dönüş kesinlikle sağlayacağız.

Beklenen Sonuç: Vatandaş ile senatörlük arasında kapalı duvar olmayacak, tamamen tam tersine güvenli ve buna dayalı, sürekli iletişimin kurulduğu, sorunların gerçekten takip edildiği güçlü bir temsil sistemi oluşturacağız.

San Andreas Government — Elections Commission