LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Gasp Politikası Hk.

Başlatan rJåttevårgfenrir, 28 Haziran 2026, 12:08:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Forum Moderator
Merhaba, geçtiğimiz günlerde yediğim bir şikayet üzerinde Gasp Politikası'nda ciddi bir açık olduğunu fark ettim.

Şu anki sisteme göre, /sectormap üzerinde işaretli olmayan hiçbir bölgede gasp yapılamıyor. Buna tamamen ıssız, kimsenin bulunmadığı alanlarda dahil. Bu durum hem gerçekçiliği düşürüyor, hemde gasp rolü yapmak isteyen oyuncuları bu rolden uzaklaştırıyor.

Kendi yaşadığım bir örnekten bahsetmem gerekirse; Gece saat 4.30 civarında tamamen ıssız, kayalık bir bölgede gasp rolü gerçekleştirdim. Bu rol nedeniyle şikayet edildim ve olay, sadece /sectormap dışında gerçekleştiği için karşı taraf muhtemelen haklı sayılacak.

Bana göre ortada çelişkili bir durum var. Gece 4.30'da Vespucci gibi şehrin içinde kalan ve en işlen olan bir bölgede, uygun şartlar oluştuğunda gasp rolü yapabiliyoruz ancak dağlık, kayalık ve adeta kuş uçmayan ıssız alanlarda sırf /sectormap'te işaretli değil diye gasp yapamıyoruz. Gerçekçilik açısından hiç mantıklı bir durum değil bence.

Bence eski sistem ve yeni sistem harmanlanabilir, böylece politika daha tatlı bir hale gelir.

/sectormap sadece şehir içi ve tartışmaya açık alanlarda gasp yapılabilmesini sağlayan bölgeler olsun. Bunun dışında eski sistemde olduğu gibi, gasp rolü için gerçekçi ve ıssız alanlarda şartlar sağlandığı zaman eskisi gibi gasp yapabilelim.

LSPD
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 77 gün, 21 saat
Kadın

Son Giriş: 20 Temmuz 2026, 21:03
Toplam Oynama: 6 gün, 2 saat
Birlik: ULSA

Forum Moderator
okumadım ama bu adam dediyse doğrudur, DESTEK

VIP
Kadın