LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Günlük Meslek Limiti önerisi

Başlatan esenler kralı, 28 Haziran 2026, 10:22:24

« önceki - sonraki »

K.Atatürk ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 12 gün, 1 saat
Birlik: Southside 28
Merhabalar, ben günde belirli bir saat oyuna girebilen biriyim yani gün boyu aktif olamıyorum. Aslında meslek kasan biride değildim, zaten kısıtlı bir süre oyuna girdiğim için kişisel rolümü yapıp çıkıyordum ancak son zamanlarda hem bazı boşluklar bulduğumdan hemde oyunda da paraya ihtiyacım olduğu için otobüs mesleği yapmaya başladım. Dediğim gibi, kısıtlı süremi biraz meslek yapmaya ayırdım aynı zamanda meslek bonusuda var. Otobüs yapmaya çalışırken araç kiralama yerinde hiç araç yok, bu eminim sadece benim için geçerli değildir. Gün boyu oyunda olan kişiler otobüsleri alıyor, stokluyor akşama kadar para hırsıyla meslek yapıyor.

Burada önerim hem oyuncuların para hırsından ziyade birazda role yönelmesi hemde günde belirli bir süre oyuna girebilen oyuncuların meslek yapıp para kazanabilmesi için bir günlük meslek limiti gelmesini savunuyorum. Bu yolla hem sunucunun rol kalitesi artacak hemde hep daha fazla zaman geçiren rol odaklı kişiler dezavantajlı olmayacak.

Alıntı yapılan: victor - 28 Haziran 2026, 10:31:23Yada rol yaparak para kazanma sistemelri daha çok olmalı (işyeri işletmek gibi gibi) roleplay sunucusunda oynuyoruz sonuç olarak bir mmorpgde değiliz. Günlük olarak tırcılık gibi mesleklerden kazanma miktari herkese sabit olabilir. Nasıl şirket sistemi yoksa bu sistemede limit gelmeli meslek yapmaktansa millet rol yapmalı

Bununla beraber sunucu ekonomisininde dengeleneceğine inanıyorum, sunucu ekonomisi düzelir bununla beraber ooc ticaret oranıda ciddi bir şekilde azalır.

RP Quality Moderator
Yada rol yaparak para kazanma sistemelri daha çok olmalı (işyeri işletmek gibi gibi) roleplay sunucusunda oynuyoruz sonuç olarak bir mmorpgde değiliz. Günlük olarak tırcılık gibi mesleklerden kazanma miktari herkese sabit olabilir. Nasıl şirket sistemi yoksa bu sistemede limit gelmeli meslek yapmaktansa millet rol yapmalı

Partner
Otobüs almak yerine böyle bir arge mi açtın gerçekten?

Oyuncu

Lv.25

Erkek

Son Giriş: 30 Haziran 2026, 18:53
Toplam Oynama: 143 gün, 11 saat
Birlik: **TIR
Katılmıyorum  Burası roleplay sunucusu, MMORPG veya mobil oyun değil ki günlük meslek limiti gelsin. Gerçek hayatta kimseye "Bugün çok çalıştın, hadi kotan bitti git zorla sosyalleş" diye limit mi koyuyorlar? Ne kadar çalışırsan o kadar kazanırsın, işin mantığı bu zaten. Meslek limitlemek falan sadece sunucunun aktifliğini bitirir, milleti oyundan soğutur.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 01 Temmuz 2026, 02:42
Toplam Oynama: 19 gün, 17 saat
Birlik: MORNINGWOOD
Kadın

Son Giriş: 01 Temmuz 2026, 02:41
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 01 Temmuz 2026, 02:20
Toplam Oynama: 345 gün, 15 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 22:01
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat
galeride otobüs var uc bes harca gıt al

Partner
Erkek

Son Giriş: 01 Temmuz 2026, 14:26
Toplam Oynama: 217 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 30 Haziran 2026, 17:44
Toplam Oynama: 3 gün, 5 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 26 Haziran 2026, 19:38
Toplam Oynama: 1 gün, 20 saat

Lv.35

Kadın

Son Giriş: 22 Haziran 2026, 23:52
Toplam Oynama: 1 gün, 14 saat
Erkek

Son Giriş: 14 Haziran 2026, 20:50
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
katılmıyorum tatlım galeriden al

Erkek

Toplam Oynama: 12 gün, 1 saat
Birlik: Southside 28
Alıntı yapılan: emir37 - 28 Haziran 2026, 13:09:09Katılmıyorum  Burası roleplay sunucusu, MMORPG veya mobil oyun değil ki günlük meslek limiti gelsin. Gerçek hayatta kimseye "Bugün çok çalıştın, hadi kotan bitti git zorla sosyalleş" diye limit mi koyuyorlar? Ne kadar çalışırsan o kadar kazanırsın, işin mantığı bu zaten. Meslek limitlemek falan sadece sunucunun aktifliğini bitirir, milleti oyundan soğutur.
Alıntı yapılan: lorcx - 28 Haziran 2026, 13:39:53galeride otobüs var uc bes harca gıt al

Burada durum benim otobüs bulamamam falan değil, galiba yanlış anladınız. Roleplay sunucusunda oynuyoruz ve oyuncuların birçoğu mmorpg gibi item veya para kasma derdine düşmüş. Roleplay sunucusunda olduğumuzu tekrarlıyorum, sunucu genelindeki bu item kasma hırsı oyuncuları Roleplay'dan uzaklaştırıyor. Victor'un dediği gibi rolün önünün açılması için sosyal meslekler arttırılabilir.

VIP+
Kadın

Toplam Oynama: 255 gün, 5 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 24 Haziran 2026, 22:10
Toplam Oynama: 0 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 23:18
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: ***** *****ers

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 01 Temmuz 2026, 11:23
Toplam Oynama: 0 gün, 20 saat

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 14 Haziran 2026, 03:53
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: ***** *****ers

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 13 Haziran 2026, 20:58
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Herkes kurallar çerçevisinde istediğini yapabilir, desteklemiyorum.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 18 Haziran 2026, 00:38
Toplam Oynama: 3 gün, 12 saat
Kadın

Son Giriş: 18 Haziran 2026, 00:37
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat