LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Lezbiyen, trans rollerinin fazlalığı

Başlatan Caesys, 13 Mayıs 2026, 16:24:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Temmuz 2026, 19:27
Toplam Oynama: 129 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: Valvior - 15 Mayıs 2026, 18:16:29trans/lezbo rolü nasıl yapılmalı?
Adım 1: Chatgpt'e girerek trans kadın hikayesi hazırla
Adım 2: Foruma girerek o hikaye ile karakter tanımı başlat
Adım 3: Trans rolü için ticket at
Adım 4: Sunucuya girip sabaha kadar erp yap.

trans/lezbo rolü nasıl kısıtlanır?
Adım 1: Sunucuya admin olarak giriş yap
Adım 2: Sunucuda lezbo/trans rolü yapanları belirle
Adım 3: Belirlediğin kişileri 15 gün banla tekrarı halinde kalıcı yapılacağı bilgisini ver
Adım 4: HERKES MUTLU.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 07 Ekim 2025, 20:47
Toplam Oynama: 1 gün, 22 saat
Canlarrım beniiimmm yapın rolleriinizii ben arrrkanızdayım (gerçek anlamda)

Erkek

Son Giriş: 19 Ağustos 2023, 20:31
Toplam Oynama: 52 gün, 3 saat
Birlik: ******* ******* **der
Erkek

Son Giriş: 17 Ağustos 2023, 19:45
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Birlik: ******* ******* **der
Kadın

Son Giriş: 04 Ağustos 2023, 17:50
Toplam Oynama: 0 gün, 8 saat
Birlik: ****** ***** ***tel
Alıntı yapılan: Caesys - 13 Mayıs 2026, 16:24:13Sunucuda kadın karakterlerinin %80inin lezbiyen ve birçoğunun trans olması gerçekçiliğin dışında kalıyor. Elbette ABD'de farklı cinsel yönelime sahip insanlar var fakat çoğu kadın karakterlerin lezbiyen olması ne yazık ki sunucunun kalitesini düşürüyor ve bu karakterlerin çoğunlukla amacı ERP yapmaktan ibaret oluyor. Bu konuya el atılması gerektiğini düşünüyorum. Farklı cinsel yönelimde olan insanlar olabilir ama bu kişilerin sadece ERP üzerine değil de, gerçekten rol yapmak için bu rolü yapmasını tercih ederdim. Bence lezbiyen rollerine bir kısıtlama veya denetim gerekiyor.
Alıntı yapılan: Caesys - 13 Mayıs 2026, 16:24:13Sunucuda kadın karakterlerinin %80inin lezbiyen ve birçoğunun trans olması gerçekçiliğin dışında kalıyor. Elbette ABD'de farklı cinsel yönelime sahip insanlar var fakat çoğu kadın karakterlerin lezbiyen olması ne yazık ki sunucunun kalitesini düşürüyor ve bu karakterlerin çoğunlukla amacı ERP yapmaktan ibaret oluyor. Bu konuya el atılması gerektiğini düşünüyorum. Farklı cinsel yönelimde olan insanlar olabilir ama bu kişilerin sadece ERP üzerine değil de, gerçekten rol yapmak için bu rolü yapmasını tercih ederdim. Bence lezbiyen rollerine bir kısıtlama veya denetim gerekiyor.
Sampta da aynı durum vardi bence lezbiyen ve trans rolleri de izinli roller kapsamına girip diğer izinli rollere göre biraz daha esneklik gösterilebilir.
Erkek karakterle kız bulamazsınız, kız bulmak için kız olmalısınız.

Bağışçı

Lv.37

Kadın

Son Giriş: 21 Temmuz 2026, 19:03
Toplam Oynama: 5 gün, 5 saat
Bu roller için zaten izin alınması gerekiyor Konu Linki ama bu arge de kople yasaklansın isteniyor bunun pek mümkün olacağını sanmıyorum ama denetim belki daha sıkı hale getirilebilir denetlemesi de sıkıntı bir şey alan memnun veren memnun

Oyuncu
cidden bu roller yasaklansın. Herkes rahatlasın :D

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 16 Haziran 2026, 23:44
Toplam Oynama: 50 gün, 18 saat
Birlik: ****ZOV

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 21 Temmuz 2026, 19:11
Toplam Oynama: 183 gün, 0 saat
bir de trans dedigin kendini belli eder bunlar megan fox falan yapıyor nasıl bir iş anlamadım ki. direkt yasaklanmalı.