LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[23.09.2025] Trans Rolleri

Başlatan Hera, 06 Kasım 2025, 23:02:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
RQC Kararı: Trans Roller

Sunucuda bazı oyuncuların trans rollerini kullanarak, karşı tarafı kandırıp erotik rollere daha kolay ulaşmaya çalıştığını fark ettik. Bu durumun OOC fetişizm ve kötüye kullanım içerdiği, RP kalitesini ciddi şekilde düşürdüğü açıktır. Bu nedenle, trans rollerin kötüye kullanımının önüne geçmek için bazı kararlar alınmıştır. Trans rollerini kısıtlamadan daha kontrollü hâle getirmek en doğru çözüm olacaktır.

Trans bir karakter oynamak istiyorsanız aşağıdaki şartları karşılamalısınız:

• Forumda karakter tanıtımı paylaşmak zorunludur.
  • Karakter hikâyesi / geçmişi RQC ekibine sunulmalıdır.
  • RQC ekibinden ticket yoluyla resmi onay alınmalıdır.
  • /gorunus üzerinde trans kimliğini belirtmek zorunludur. Örn: "Karakter biyolojik olarak erkek ama kadın gibi görünmektedir."
  • Karşı taraf IC'de de bilgi sahibi olacak ve kandırılma ihtimali ortadan kalkacaktır.
  • Trans rollerin yasak olmasına rağmen gizli olarak sürdürüldüğünü gördüğünüz tüm karakterleri RQC ekibine ticket üzerinden bildirin.
  • Eğer ilgili karakterin izni yoksa veya rol öncesinde görünüşünde bunu açıkça beyan etmemişse, yaptırım alacaklarından emin olabilirsiniz.
  • Bu kurallar gelmeden önceki trans karakterler de bu kurallara tabidir; duyuru itibariyle bu şartları karşılamadan rollerini sürdürmesi ceza almalarına sebep olacaktır.

Rol Arıyorum Kanalı Kalite Düzenlemesi

🙏┃**rol-arıyorum** kanalının adı önceden kalpli bir şekilde "rol-partneri-arıyorum" olduğu için çoğu kişi burayı yalnızca sevgili/ERP partneri arama kanalı gibi görüyordu. Bu yanlış algıyı ortadan kaldırmak için kanalın adı rol-arıyorum olarak güncellenmiştir.

• Rol toplulukları (ör. çete, dernek, kulüp, aile)
  • İşyerleri (ör. şirket, fabrika, dükkan, restoran, gece kulübü)
  • Çalışan arayışı (ör. şirket elemanı, garson, güvenlik, sekreter, sürücü)
  • Ortak proje rolleri (ör. yayın ekibi, organizasyon ekibi, sanat grubu)
  • ❌ Ancak IC sevgili veya ERP partneri aramak tamamen yasaktır.

Kanal, yalnızca rol birlikleri veya toplulukları bulmak amacıyla kullanılabilir.