LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

RK sistemi ve yeni meslek hk.

Başlatan KS41, 18 Nisan 2026, 19:36:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 31 Ocak 2026, 20:07
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Son sistem epey detaylı ve güzel olmuş, fakat ana nokta kaçırılmış.

Hastaneye gönderilme mantığı kaldırılmalı, silah ve eşyalara el koyma işlemini yapan normalde polistir. Hastaneye gittiğinizde silahınız vs. gidecektir, sizi neden salıyorlar silahlarınızı vs. alıp? Bu roleplay'a uygun değil. Direkt olarak kaldırılmalı, bunun yerine silahlı yaralanmalarda polis gelirse eşyalara el koymalı, gelmiyorsa oyuncu bunu lehine çevirmeli. Bunlara ek olarak, 5 dakika durumu çok fazla uzun, oyuncu zaten yaralı süresi bitince de rollerine devam edebilir. Saçma bir bugdan düşüp 5 dakika oyuncuyu başında bekletmeyi de kapsar bu durum.

Ruhsatsız doktor mesleği gelebilir(Veteriner), yaralandığınızda veya aşırı ağır yaralandığınızda gerçekçi bir mini game ile birlikte arkadaşınız sizin yaralarınızı sarıp en son da adrenalin iğnesi basarak kısa süreliğine ayağa kaldırabilmeli bu süreçte siz de kaçabilmeli/araca ulaşabilmelisiniz. Eğer belirli bir süreden fazla ayakta durursa yürüyemeyecek hale gelmeli, yani tekrar yaralı süresini beklemelidir.

Bu mesleğe girişler veya minigame epey zor olarak tasarlanabilir fakat bu düzkontak gibi saçma bir şeyin hızlısı gibi tasarlanmamalı.

Özet:
Yaralı süresi kısaltılmalı, polis ve fmd'ye rol tanınması için daha mantıklı bir çizgi üzerinden ilerlenmeli.
Oyuncu taraflı da düşünülmeli, force rp olmuş bu sistem bana göre kimse kusura bakmasın. Ben yaralı sürem vs. bitince de rolünü yapıyorum, ama biri çarptı gitti veya bugdan düştüm diye hayatımdan 5 dakika kaybetmek istemiyorum.

LSFMD ve LSPD'de önlerine konmuş cansız sadece üzerinde birkaç yazı bulunan cesetle dedektifçilik oynamak istemeyecektir bence. Direkt kişiyle rol yapmak isteyecektir.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Nisan 2026, 21:25
Toplam Oynama: 80 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Bence asıl sorunlardan biri şu... Hem 'Ölü' olarak ceset bırakıp, hem de sistemsel/rolsel olarak iyileşip rollere devam eden 2 ayrı kişi kim?