LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[PERSONEL ŞİKAYETİ] - Keyshawn Carter

Başlatan TakaReis, 15 Nisan 2026, 04:00:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bağışçı

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYET FORMU

1. Şikayetçi Bilgileri
Ad Soyad: Reneta Sanchez   
Telefon: 333-2-111   
Adres: KVKK dahilinde gizli.

2. Şikayet Edilen Personel
Ad Soyad: Keyshawn Carter   
Rozet No: 094195

Ek Personel: Isabella Clark (Aranmayı açan memur)   
Rozet No: Bilinmiyor

3. Olay Bilgisi
Tarih & Saat: 15/04/2026 03:30   
Detaylar: Müvekkilim Erica Morris'in "Memura Direnmek" suçlamasıyla gözaltında bulunduğu sırada tarafıma avukat talebi ile ulaşıldı ve departmana geldim. Müvekkilim ile yaptığım görüşmede, kendisinin herhangi bir şekilde direnme göstermediğini ve suçsuz olduğunu beyan ettiğini öğrendim.

Görüşme esnasında görevli memur Keyshawn Carter, olay hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığını açıkça belirtmesine rağmen işlemlere devam etmekte ısrarcı olmuştur. Tarafımca süpervizör talep edilmiş, ancak yalnızca tek bir çağrı yapılmış ve süreç yeterince beklenmeden reddedilmiştir.

Ayrıca aranmayı açan memur ile iletişime geçilmesi talep edilmiş, memur önce bunu yapabileceğini belirtmiş ancak daha sonra çelişkili şekilde bu talebi yerine getirmemiştir.

Avukat-müvekkil görüşmesi devam ederken, memur Carter işlemleri başlatmış ve müvekkilim zorla kelepçelenmiştir. Müvekkilin sağlık durumu (omuz sakatlığı) açıkça belirtilmesine rağmen fiziksel müdahale uygulanmış ve orantısız güç kullanılmıştır.

Memur Carter'ın "Bana bir şey olmaz" şeklindeki beyanı, mesleki etik ve prosedürlere aykırı bir tutum sergilediğini açıkça göstermektedir.

Tüm bu süreç değerlendirildiğinde; eksik inceleme ile işlem yapılması, avukat hakkının ihlali, süpervizör prosedürünün hatalı uygulanması ve orantısız güç kullanımı söz konusudur.

4. Kanıtlar
Kanıt
Kanıtları buraya ekleyiniz. Görseller tam ekran ve oynama içermemelidir.

5. Bildirim ve Onaylama
Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben (Reneta Sanchez), doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.   

İmza: Reneta Sanchez   
Tarih: 15/04/2026

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 23:12
Toplam Oynama: 122 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)

MISSION ROW HEADQUARTERS — LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
" to protect and to serve "

ONLINE İHBAR SİSTEMİ

Saygıdeğer vatandaşımız. Personelimiz veya kişi hakkındaki şikayetiniz yetkili mecralar tarafından incelendi ve değerlendirilme aşamasına alındı. Sürecin bundan sonraki kısmı, departmanın gizlilik politikaları gereği size herhangi bir geri bildirim sağlanmadan devam edecektir. Lütfen bu konu hakkında yetkili mecraları meşgul etmeyiniz.

Police Detective II      Victor Cardoso

Los Santos Police Department