LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Taciz.

Başlatan Luna, 11 Nisan 2026, 02:54:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mapper

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
ONLİNE İHBAR HATTI

1. Şikayetçi Taraf
Adı Soyadı: Luna Matvienko
Telefon: Belirtmek istemiyorum
Adres: Belirtmek istemiyorum

2. Şikayet Edilen şahıs(lar):
Ad(lar): Kaelith Northwest
Cinsiyet(leri): Erkek
Adres: Belirsiz
Uyruk: Beyaz

3. Olay Bilgisi
Olay saati: 01:58
Olay yeri: Grand Senora Desert
Olay açıklaması: Yerimde sabit bir şekilde dururken Kaelith isimli kişi ortada hiçbir sebep yok iken tanıdığı bir vatandaşın kendi rızası ve izni olmadan fotoğrafını çekiyor. Tanımadığı bir vatandaşın fotoğrafını çekmek tacize girmektedir.

4. Kanıtlar
Kanıtlar((Oyun için yollar ile alınan kanıt ve delilleri bu kısıma gönderiniz.))

5. Bildirim ve Onaylama
Sivil şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına bahsi geçilen şikayet hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben (Luna Matvienko), doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

İmza: L-MAT
Tarih: 11/04/2026

Game Moderator

MISSION ROW HEADQUARTERS — LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
" to protect and to serve "

ONLINE İHBAR SİSTEMİ

Saygıdeğer vatandaşımız. Personelimiz veya kişi hakkındaki şikayetiniz yetkili mecralar tarafından incelendi ve değerlendirilme aşamasına alındı. Sürecin bundan sonraki kısmı, departmanın gizlilik politikaları gereği size herhangi bir geri bildirim sağlanmadan devam edecektir. Lütfen bu konu hakkında yetkili mecraları meşgul etmeyiniz.

Police Sergeant II      Sophia Harris

Los Santos Police Department