LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

İllegalite Üzerindeki "Düzeni Sağlıyorum" Baskısı ve Yetki Limitleri Hk.

Başlatan kaan., 31 Mart 2026, 15:39:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 12 Ekim 2025, 22:08
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Selamlar, son zamanlarda sunucuda sadece sosyal rol dönsün diye illegal ekiplere karşı çok sert bir tavır takınılıyor. Tamam, kafelerde işletmelerde oturup saatlerce muhabbet etmek, emote atmak güzel ama bir yere kadar. Sonuçta hepimiz burada GTA oynuyoruz, adı üstünde GTA oynayan adam aksiyon arar, heyecan arar, rakibide varsa kendi arasında bir rekabet döndürür. Bu oyunun defaultunda bile giriyorsun adam dövüyorsun polise sıkıyorsun polisten kaçıyorsun, doğası böyle, böyle bilinir bu oyun. Yönetim sürekli "illegal adamın polisle işi olmaz" diyor, buna bende katılıyorum ama en ufak olay anında polisler bitiveriyor. Hadi bunu geçtim, asıl sıkıntı "düzeni sağlıyorum" adı altında dönen garip olaylar.

Daha kötüsü, bazı üst yetkililerin düzeni sağlıyorum adı altında hile(discord sunucularında videosunu gördüm, zırhlı aracın camından mermi geçiriyor ve çok şüpheli vuruşlarını gördüm.) veya admin yetkileriyle üstünlük sağlaması; yarım saatte bir polis, yarım saatte bir şerif, diğer saatler marshall olup kafasına göre takılması bana göre gerçekten absürt durum. Kötülemiyorum ama bunu sadece Rina'da gördüm.

İllegaller zaten kendi aralarındaki sürtüşmeleri veya şikayetleri çoğunlukla kendi içlerinde halledebiliyorlar. Her şeye aman huzur bozulmasın diye müdahale etmek, illegal rolü suçmuş gibi göstermek sunucuyu monotonlaştırıyor. Emin olun sadece sosyal chat bir yere kadar, sıkıyor. Sunucuya bir renk gelsin, son zamanlarda kimse eğlenmiyor bana kalırsa. Bu baskıcı tutumun esnetilmesinden yanayım.