LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

FFL Hakkında, detay argesi - belge sistemi

Başlatan SAVCI911, 28 Mart 2026, 05:33:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Merhabalar, bir şey keşif ettim ve sizlerle paylaşmak istedim.

Bazen bahanelerimiz olur, silah ruhsatı başvurusu yaptığımızda onaylanır ve rookie olan, yaani yeni olan memurlar politikalara hakim olamadıkları için yanlış hareketler yapıp silaha el koyabilirler.

Bu gerekçe ile, işleri daha kolay hâle getirebilmek için /belgegoster id ccw sistemi gelebilir kamuoyuna örnek görsel iletiyorum.

Bağışçı
Bunun yapımı zor olabilir ama silahçının fatura kesmesinden itibaren silahta incele kısmında yasal süre gösterilebilir tarih ve saati olabilir bu durumda formdan fatura paylaşmaya gerek kalmaz ama bu yeni bir sorunu ortaya çıkarıyor tarih nasıl silaha geçecek, silahçı faturayı kestikten sonra /silahıver veya /silahısat gibi bir komutla silahı verince tarih ve saatin silaha işlenmesi gibi olabilir. destekledim.

Bağışçı
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 10:18
Toplam Oynama: 94 gün, 19 saat
Alıntı yapılan: TakaReis - 28 Mart 2026, 05:43:17Bunun yapımı zor olabilir ama silahçının fatura kesmesinden itibaren silahta incele kısmında yasal süre gösterilebilir tarih ve saati olabilir bu durumda formdan fatura paylaşmaya gerek kalmaz ama bu yeni bir sorunu ortaya çıkarıyor tarih nasıl silaha geçecek, silahçı faturayı kestikten sonra /silahıver veya /silahısat gibi bir komutla silahı verince tarih ve saatin silaha işlenmesi gibi olabilir. destekledim.

Bütün sistem HTML ile işliyor ve Hera'nın resimler vb. Diğer şeyler için kullandığı şey genel olarak(graffiti ve araç kaplaması gibi şeyler ve çoğu, 3d poster gibi) şeylerin çoğu bizim tarafımızdan indirilerek gösterildiği için yapılması zor bir şey değil. Photoshop bilen birisi arka planını ve görsellerini tasarlasa üstündeki yazıları bu şekilde yazmak çocuk oyuncağı olacaktır, bütün bir sistem HTML ile gösterilebilir, aşağıya örnek olarak yaptığım bir bbcode'u bıraktım. En basit hâlinde bile böyle bir sonuç çıktıysa photoshop ile neler çıkabileceğini sen düşün. Ancak bunu Hera yapar mı dersen. Orası meçhul. :smile:

BBCode

DEPARTMENT OF JUSTICE
Judiciary of San Andreas
Legal Authorization File

DATE: 28.03.2026
Legal Authorization File

KİŞİSEL BİLGİLER

Ad Soyad: Randy Courtney
Doğum Tarihi: 25/12/1998
Telefon Numarası: 1450703
E-posta Adresi: [email protected]
Ev Adresi: Vinewood Hills 193
Mesleğiniz: HomeGina Law Firm - İşletme Ortağı
Sağlık Raporu: hizliresim.com/ziwahzy

DEĞERLENDİRME BİLGİLERİ

Silah ruhsatına sahip olmak isteme nedeniniz nedir? Yasalara saygılı, sorumluluğu bilinci yüksek bir işletme ortağıyım. Silahların güvenli kullanımı, saklanması ve taşınması konusunda gerekli bilgiye ve disipline sahibim. İşletmemde güvenlik standartlarını en üst seviyede tutarak hem kamu güvenliğini hem de müşteri güvenliğini ön planda bulunduruyorum. Bu nedenle ruhsatın tarafıma verilmesi uygundur.

Silah ruhsatına sahip olmak, işimi daha güvenli ve kontrollü bir şekilde yürütmemi sağlayacaktır. Olası risk durumlarında daha hazırlıklı olmama yardımcı olacak, aynı zamanda yasal çerçevede hareket ederek hem kendimi hem de çevremdekileri koruma sorumluluğumu daha etkin bir şekilde yerine getirmeme katkı sağlayacaktır.

ATEŞLİ SİLAH BİLGİLERİ

Silah Modeli: Glock 20
Ruhsat Numarası: 15022026-R4S8CN3J

SÖZLEŞME

Ben Randy Courtney bu form aracılığı ile silah ruhsatı sahiplerinin üzerindeki ayrıcalıkları, sorumlulukları ve yükümlülükleri kabul ettiğimi beyan ederim. Yasalara uygun hareket edeceğimi ve silahı yalnızca gerekli durumlarda kullanacağımı taahhüt ederim.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Nisan 2026, 21:25
Toplam Oynama: 80 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Gelecek güncelleme ile FFL'lerden alınan faturalar envantere gelecek. Bunları saklayabileceksiniz, rol ile memur istediğinizde verme şansınız olacak.