LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Rol denetim saçmalığı

Başlatan mesutasaki, 25 Mart 2026, 15:50:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 12 Nisan 2026, 18:36
Toplam Oynama: 0 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Sunucunuzda yaşadığım bir durum hakkında resmi geri bildirimde bulunmak istiyorum. Araç çalma esnasında polisler tarafından görülmem ve ardından helikopter ile kaçmaya çalışmam sebebiyle 31 gün süreyle uzaklaştırıldım. Ancak bu durumun, oyun dinamikleri açısından değerlendirilmeden cezalandırılması tarafımca haksız bulunmuştur.

Ayrıca, 30 günlük pasiflik politikası nedeniyle cezam sona erdiğinde tüm malvarlığımın silinecek olması, verilen cezanın etkisini orantısız şekilde artırmaktadır. Bu durum, oyuncu deneyimini olumsuz etkilemekte ve sunucuda devam etme motivasyonumu ciddi şekilde düşürmektedir.

Rol denetim süreçlerinin ve pasiflik politikasının gözden geçirilmesini talep ediyorum. Aksi halde, bu şartlar altında sunucuda oynamaya devam etmeyeceğimi belirtmek isterim.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 12 Nisan 2026, 18:36
Toplam Oynama: 0 gün, 5 saat
Ayrıca araç çalan birisini bütün polis teşkilatı birleşip 3 4 tane helikopterle peşlerken sorun yok ama oyuncu böyle bir üstünlük sağladığı zaman problem oluyor. Bu kadar saçma politikaların bu kadar güzel bir sunucuda olması beni üzüyor

Oyuncu

Lv.11

Erkek

Son Giriş: 17 Nisan 2026, 22:32
Toplam Oynama: 1 gün, 7 saat
Bu kadar saçma bir ban olamaz cidden

QWR23QRQERQWer:qwEqw:RQWEQ  :laugh3:  :laugh3:  :laugh3:  :kurukafa:  :kurukafa:  :kurukafa:  DESTEKLEMİYORUM BANLAR ARTMALI AKSİNE

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 15:06
Toplam Oynama: 144 gün, 18 saat
Birlik: ***dem

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Sunucuya bir daha giriş yapmazsanız seviniriz.