LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

BRAWL SİSTEMİ HK

Başlatan jorgevladimiratatürk, 08 Mart 2026, 00:47:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.24

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:35
Toplam Oynama: 98 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 2 gün, 8 saat
Alıntı yapılan: victor - 08 Mart 2026, 16:43:42
Alıntı yapılan: kodyeşil01 - 08 Mart 2026, 16:16:53katılmıyorum daha nasıl bir sistem gelebilir sunucuda emek veren insanların emekleri hiç olmasın sistem şuan çok güzel
Alıntı yapılan: paşaların paşası - 08 Mart 2026, 16:34:56birliğindeki arkadaşlarınla beraber kreatinini, yan ürününü al. günlük maks 15 paps çıkmak çok zor değil. çete rolü yapıyorsunuz, adam kıtlığınızda yoktur. çetenle beraber spora önem verirsen trolleyip brawl rolüne teşebbüs etmeye çalışan adama kıl olup böyle argeler açmazsın. bunu yapan adamlara çıkarıp sıkmakta bir diğer alternatifin ama bunda biraz zararlı çıkarsın.
4 kişi 4 bıçakla bir  adamı düşüremeyecekse bunun gerçekçiliği nerede? siz hep birşey kasma odaklısınız.

kasma odaklı olsaydım bende partner ya da vip statüsünü görürdün. gym sistemi son haliyle mükemmel, bıçaklı 4 kişi bir adamı düşüremiyorsa o 4 kişinin brawl mekanikleriyle fazla haşırneşir olmamasına yan.

RP Quality Moderator
Alıntı yapılan: paşaların paşası - 08 Mart 2026, 16:47:47
Alıntı yapılan: victor - 08 Mart 2026, 16:43:42
Alıntı yapılan: kodyeşil01 - 08 Mart 2026, 16:16:53katılmıyorum daha nasıl bir sistem gelebilir sunucuda emek veren insanların emekleri hiç olmasın sistem şuan çok güzel
Alıntı yapılan: paşaların paşası - 08 Mart 2026, 16:34:56birliğindeki arkadaşlarınla beraber kreatinini, yan ürününü al. günlük maks 15 paps çıkmak çok zor değil. çete rolü yapıyorsunuz, adam kıtlığınızda yoktur. çetenle beraber spora önem verirsen trolleyip brawl rolüne teşebbüs etmeye çalışan adama kıl olup böyle argeler açmazsın. bunu yapan adamlara çıkarıp sıkmakta bir diğer alternatifin ama bunda biraz zararlı çıkarsın.
4 kişi 4 bıçakla bir  adamı düşüremeyecekse bunun gerçekçiliği nerede? siz hep birşey kasma odaklısınız.

kasma odaklı olsaydım bende partner ya da vip statüsünü görürdün. gym sistemi son haliyle mükemmel, bıçaklı 4 kişi bir adamı düşüremiyorsa o 4 kişinin brawl mekanikleriyle fazla haşırneşir olmamasına yan.
adamın dayanıklılığı fazla, 6 7 kere bıcak darbesi alıp düşmedi kayıtlarımız mevcut

Oyuncu
Bakın adamlar para veriyor saatlerini harcıyorlar siz bir saat ekibiniz olarak keyif alcaksınız diye 600 kişinin emeği hiç edilemez.Brawl sistemi şuan aşırı güzel yeni gelen güncellemeyle @Hera gene güzel bir sistem getirdi.Brawl sistemi daha değişeceğini sanmıyorum herkes taraflı beğenildi

Oyuncu

Lv.13

Erkek

Son Giriş: 23 Kasım 2025, 20:57
Toplam Oynama: 11 gün, 21 saat
Kadın

Son Giriş: 12 Kasım 2025, 19:11
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Şuanki sistem aşırı güzel.Katılmıyorum Arge'ye

Partner
Bu AR-GE'ye katılmıyorum. Brawl sisteminin güçlü olması aslında sunucu içi gelişim ve emek mantığını destekliyor. Her oyuncunun aynı seviyede olmaması zaten RP'nin doğasında var; kimi karakter daha güçlü, kimi daha zayıf olur. Kas puanı kasan oyuncular bunun için zaman harcıyor ya da sistem içindeki imkanları kullanıyor. Bu yüzden herkesi aynı seviyeye çekmek hem emeği değersizleştirir hem de karakter gelişimini anlamsız hale getirir. Ayrıca son gelen nerf ile sistem zaten bir miktar dengelendi. Bu nedenle ekstra bir sınır getirilmesi gerektiğini düşünmüyorum. Bir kaç arkadaş yüzünden onlarca insanın emeği, hem OOC hem IC
Harcadığı paranın değersiz kılınması mantıksız. Emek verirseniz brawl'da sizde düşmezsiniz dostum.. -kimse aylarca boş yere space basmadı, insanlar rol yaparken'de GYM kasabiliyorlar GYM salonlonlarına bir göz atın derim.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Mayıs 2025, 19:13
Toplam Oynama: 15 gün, 22 saat
Erkek

Son Giriş: 15 Mayıs 2025, 17:39
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat
Katılmıyorum Arge'ye.Sizin kendi keyfiniz yüzünden insanların  emekleri hiç olamaz

VIP+
Bu argeyi desteklemiyorum troll yapan varsa eğer sende şikayet aç bu kadar basit insanlar eğer gym yapıyorsa emek veriyorsa kas puanı yüksekse buna diyebilecek bir şey yoktur. :dislike:  :dislike:  :dislike:

Oyuncu
DESTEKLEMİYORUM, TAMAMEN ŞUAN Kİ SİSTEM ON NUMARA ÇOK GÜZEL. YİRMİ ARKADAŞIMLA BERABER BU SİSTEM GELDİKTEN SONRA SUNUCUYA TEKRAR BAŞLADIK VE ÇOK KEYİF ALIYORUZ. BEN DESTEKLEMİYORUM.. TAMAMEN MAYMUNLARIN ÖNÜNÜ KESİCEK BİR SİSTEM GETİRDİ HERA ONU TEBRİK EDİYORUM SUNUCUDA MAYMUNLUK KESİLDİ EN AZINDAN BU ARKADAŞIN DEDİĞİNE KATILMIYORUM RED.

Oyuncu
Katılmıyorum gym'e dolu para dökülüyor 1 günde her gün 2x kreatin 2x uyusturucu basıyorlar gym sıfırlama atıp. Bunu ekibinle beraber gym'e yönelip sizde yapabilirsiniz.  :ret: