LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

BRAWL SİSTEMİ HK

Başlatan jorgevladimiratatürk, 08 Mart 2026, 00:47:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lv.17

Erkek

Son Giriş: 24 Nisan 2026, 17:01
Toplam Oynama: 8 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: VRTL - 08 Mart 2026, 17:44:21Merhabalar, ben mantıklı bulmadım.
Kas puanım 70 80 bin değil belki bazı konularda bana karşı zararı olacak ama mantıklı düşündüğümüzde sunucuda yüksek kas puanı olan kişiler aylarca emek veriyor bunun için. Bu kadar kas puanı yapıldıktan sonra hiçbir anlamının kalmaması mantıklı olmaz, sunucuya yeni başlayan 10 seviye 3-5 troll ile aylarca emek harcayıp trollerin rolünü baltalayamaması için GYM üzerinde yoğunlaşmış birinin aynı seviyede olmaması normal.
Herkesin zevki farklı aylarca GYM puanları üzerinde yoğunlaşan insanların emekleri bence harcanmamalı. Eğer sistem farklılaştırılırsa emek harcayan ve sunucuya yeni başlayan birinin farkı kalmaz. Yeni gelen sistemin yeterli olduğunu düşünüyorum. İyi roller, iyi forumlar. Mantıklı olduğunu düşünmüyorum.
emek veriyorlar....

hmmm günlük gym yenileme 40 tl paytr, partner 3.5k hmm tamam  :dislike:  :dislike:

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Mayıs 2025, 19:13
Toplam Oynama: 15 gün, 22 saat
Erkek

Son Giriş: 15 Mayıs 2025, 17:39
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat
en azından insanların parası ve kullanmayı seviyorlar bunda ne var anlayamadım.Senin ıc ooc hiç vasfın olmadığı insanlara burda sallamaya çalışıyorsun devamlı olarak aktif ban yiyen birisin.Çok merak ooc de nasıl biri olduğunu kas puanın yok diye seni baya dövmüşler galiba üzüldüm açıkcası bir şey oldumu ıc numaramı veriyim gelebilirsin sayın Toxic Bey

Lv.17

Erkek

Alıntı yapılan: Keroo02 - 08 Mart 2026, 17:45:29en azından insanların parası ve kullanmayı seviyorlar bunda ne var anlayamadım.Senin ıc ooc hiç vasfın olmadığı insanlara burda sallamaya çalışıyorsun devamlı olarak aktif ban yiyen birisin.Çok merak ooc de nasıl biri olduğunu kas puanın yok diye seni baya dövmüşler galiba üzüldüm açıkcası bir şey oldumu ıc numaramı veriyim gelebilirsin sayın Toxic Bey
ooc de asosyal değilim ayrıca türkiyenin en kaliteli ünisinde okuyorum gayette mezun olucna 200k-250k para alıcağım yerimde hazır. Sallaman çok yanlış farklı hesap. Ooc vasfım var fakat paramı IC döküp yeni başlayan ve milletin hakkına girmiyorum.

Lv.17

Erkek

Alıntı yapılan: norje - 08 Mart 2026, 17:46:59
Alıntı yapılan: jorgevladimiratatürk - 08 Mart 2026, 17:43:11sallayanların hepside 4k bayılıp partnerlik alanlar ya yarma ya SAŞLDAKLDNKLŞANAKLSDNQDŞSNAKLWAEŞALDSQWŞ
argeyi açan da yattığı yerden her şeyi kendi lehine çevirmeye çalışıyor ya yarma ya SAŞLDAKLDNKLŞANAKLSDNQDŞSNAKLWAEŞALDSQWŞ
tamam partner kardeşim.  :laugh:

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:42
Toplam Oynama: 113 gün, 17 saat
Birlik: La Puerta 7
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 19:49
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Birlik: ***** *****ers
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:13
Toplam Oynama: 8 gün, 2 saat
Birlik: Southside 28
Alıntı yapılan: Keroo02 - 08 Mart 2026, 17:45:29en azından insanların parası ve kullanmayı seviyorlar bunda ne var anlayamadım.Senin ıc ooc hiç vasfın olmadığı insanlara burda sallamaya çalışıyorsun devamlı olarak aktif ban yiyen birisin.Çok merak ooc de nasıl biri olduğunu kas puanın yok diye seni baya dövmüşler galiba üzüldüm açıkcası bir şey oldumu ıc numaramı veriyim gelebilirsin sayın Toxic Bey
Çok şükür asosyal değiliz, akşamları 2-3 saat girip oyunumuzu oynuyoruz, onlar kadar oyuna ayıracak vaktimiz yok. Oyunu sabahtan akşama kadar oynayanlar yeni başlamaya çalışan insanları akşam girenleri zorbalıyor. ıc ooc hiç vasfınız yok demişsiniz, ama galba oyundan çıkıpta gerçek hayata döndüğümüzde vasfı olmayan sizlersiniz. IC yolla kendinizi mutlu etmeye hayattan keyif almaya çalışıyorsunuz :D

VIP+
Alıntı yapılan: jorgevladimiratatürk - 08 Mart 2026, 17:45:14
Alıntı yapılan: VRTL - 08 Mart 2026, 17:44:21Merhabalar, ben mantıklı bulmadım.
Kas puanım 70 80 bin değil belki bazı konularda bana karşı zararı olacak ama mantıklı düşündüğümüzde sunucuda yüksek kas puanı olan kişiler aylarca emek veriyor bunun için. Bu kadar kas puanı yapıldıktan sonra hiçbir anlamının kalmaması mantıklı olmaz, sunucuya yeni başlayan 10 seviye 3-5 troll ile aylarca emek harcayıp trollerin rolünü baltalayamaması için GYM üzerinde yoğunlaşmış birinin aynı seviyede olmaması normal.
Herkesin zevki farklı aylarca GYM puanları üzerinde yoğunlaşan insanların emekleri bence harcanmamalı. Eğer sistem farklılaştırılırsa emek harcayan ve sunucuya yeni başlayan birinin farkı kalmaz. Yeni gelen sistemin yeterli olduğunu düşünüyorum. İyi roller, iyi forumlar. Mantıklı olduğunu düşünmüyorum.
emek veriyorlar....

hmmm günlük gym yenileme 40 tl paytr, partner 3.5k hmm tamam  :dislike:  :dislike:
Sen rol yapmayı severken başka birisi o zamanında GYM kasıp karakterini geliştirmek isteyebilir. Partner ve yenileme almadan da kas puanı kasabilirsin, buna çok önem veriyorsan OOC paranı yatırıp limitini artırabilirsin. Bahsettiğiniz mantıkla OOC arabalarda kaldırılmalı, OOC para yatırıp rolde üstünlük sağlanmamalı. Doğru mudur?

Lv.17

Erkek

Alıntı yapılan: norje - 08 Mart 2026, 17:48:34argeyi açan 12 seviye (multi acc %99,8)
Seviyemin az veya fazla olması seni alakadar etmez sampta tanına biriyim ve görüp göremeyeceğin onayları aldım. Youtubede attıgım videolar 10k izleniyordu bu hesaptada attıgım tüm iletiler çoğunlukla %95 i rol ss kim rolcü kim brawlcı belli oluyor

Erkek

Erkek

Erkek

Alıntı yapılan: norje - 08 Mart 2026, 17:48:34argeyi açan 12 seviye (multi acc %99,8)
MultiAccount?:D Zaten seviyemiz yüksek olup hayatsız olsaydık şu argeyi açmazdık. Hepimizin samp profillerine bakın iletilerimizede kalitemizede bakın. Hayatsız olmanız sizi bir adım öne geçirmiyor.

Lv.17

Erkek

Alıntı yapılan: Keroo02 - 08 Mart 2026, 17:50:15arkadaş 200 bin tl maaş alacakmış.Lütfen ilgi gösterelim türkiyenin en iyi üniversitesinden okuyup rinada Toxic'likten ban yiyor ne kadar inandırıcı.İnanlar 9999 İasaac Guzman yazarak 10 tl göndererek arkadaşa desktek ey müslüman alemi sizden bekliyoruz
:D
para gönderebilirsin eğitimime katkıda bulun loc. Sen nerede okuyorsun ısparta veya maraş üni mi veya hitit üni mi? İç anadoluda üni kazanıp veya doğuda üni kazanıp babanın verdiği harçlığı sen gyme mi yatırıyorsun rinada geleceğin işsizi.

Erkek

Erkek

Erkek

Alıntı yapılan: Keroo02 - 08 Mart 2026, 17:51:10Galiba birileri başkasını lafları onlar yerine söylüyor ne oldu abileriniz onayları gitmesin diye size mi yazdırıyor torba tutturuyor ıc de :D
Kendin burada laf atabilecek kapasitede değilsin, öncelikle git ana hesabınla gel merak etme birşey yapmayız sana